جواب رو براتون پخ کردم.پیدا کردم یه دونه فت!راستی چه جوری میشه بهش هارد وصل کرد؟!میگن از طریق lan میشه،ولی چه جوری؟!
من کامپوننت دارم اگه میخوای...
دوست عزیز اگه گیر اوردی حتما ژاپنیشو گیر بگیری بهتره چون نتورکایی که ساخت چینه خیلی بی کیفیتن .کسی نیست نتورک آداپتور برای ps2 fat داشته باشه؟
دوست من هنوز گیرنیاوردم. شما نمی دونید کجا گیر میاد؟ نتورک آداپتور ژاپنی خودت رو به من نمی دی؟دوست عزیز اگه گیر اوردی حتما ژاپنیشو گیر بگیری بهتره چون نتورکایی که ساخت چینه خیلی بی کیفیتن .
من خودم دوتا دستگاه سونی 2 هارد دار داشتم یکیش نتورکش ژاپنی بود و اون یکی هم چینی بود نتورکش
چینیه بعد چند بار باز کردن خراب شد و و یه صفحه قرمز نشون می داد و سونی 2 بالا نمی یومد .
من به خاطر اینکه می خواستم داخل هارد بازی بریزم نتورکو باید از هارد جدا میکردم کار خیلی سادهی
ولی این نتورکا چینیا خیلی اشغالن از ما گفتن ....
ای جک هواست نیست خودم چیکار کنم دستگاه خودم بی کلا ه می مونه :dدوست من هنوز گیرنیاوردم. شما نمی دونید کجا گیر میاد؟ نتورک آداپتور ژاپنی خودت رو به من نمی دی؟
دوست عزیز، اگه حتی یه دونه هم پیدا کردین، انتظار نداشته باشین که ژاپنی باشه، داخل یک پکیج آکبند باشه و یه قیمت منصفانه داشته باشه. چون اینجا ایرانه و ...پلی 2 خودت را با نتورک آداپتورش به من بده تا دستگاهت بی کلاه نمونه. پلی 2 رو نمی فروشی؟؟؟؟؟؟
منم خيلي دنبال اين وسيله هستم فكر كنم بايد از خارج خريدش