هرسوالی درمورد Ps2

سلام بچه ها.
من یه فت و یه 90000 دارم.میشه روش اجرای بازیهای PS1 رو بگید؟اونطور که فهمیدم روی هر کدوم فرق داره.البته یادمه قبلا روی اسلیم و 90000 چند بار ریست میکردی بعدش میشد ولی دقیقش رو میخوام.ممنون>:d<

کسی نیست نتورک آداپتور برای ps2 fat داشته باشه؟
دوست عزیز اگه گیر اوردی حتما ژاپنیشو گیر بگیری بهتره چون نتورکایی که ساخت چینه خیلی بی کیفیتن .

من خودم دوتا دستگاه سونی 2 هارد دار داشتم یکیش نتورکش ژاپنی بود و اون یکی هم چینی بود نتورکش

چینیه بعد چند بار باز کردن خراب شد و و یه صفحه قرمز نشون می داد و سونی 2 بالا نمی یومد .

من به خاطر اینکه می خواستم داخل هارد بازی بریزم نتورکو باید از هارد جدا میکردم کار خیلی سادهی

ولی این نتورکا چینیا خیلی اشغالن از ما گفتن ....

دوست عزیز اگه گیر اوردی حتما ژاپنیشو گیر بگیری بهتره چون نتورکایی که ساخت چینه خیلی بی کیفیتن .

من خودم دوتا دستگاه سونی 2 هارد دار داشتم یکیش نتورکش ژاپنی بود و اون یکی هم چینی بود نتورکش

چینیه بعد چند بار باز کردن خراب شد و و یه صفحه قرمز نشون می داد و سونی 2 بالا نمی یومد .

من به خاطر اینکه می خواستم داخل هارد بازی بریزم نتورکو باید از هارد جدا میکردم کار خیلی سادهی

ولی این نتورکا چینیا خیلی اشغالن از ما گفتن ....
دوست من هنوز گیرنیاوردم. شما نمی دونید کجا گیر میاد؟ نتورک آداپتور ژاپنی خودت رو به من نمی دی؟

دوست من هنوز گیرنیاوردم. شما نمی دونید کجا گیر میاد؟ نتورک آداپتور ژاپنی خودت رو به من نمی دی؟
ای جک هواست نیست خودم چیکار کنم دستگاه خودم بی کلا ه می مونه :d

من این دستگاهارو از یکی فروشنده هرکدوم به قیمت 200 تا گرفتم :( :((

باید تهرون مثل اب خوردن این دستگاهارو به گمانم می شه پیدا کرد .

چیزایی که لازم داری یه هارد هست از نوع IDE بهتره که 160 استفاده کنی خیلی رونه و عالیه ..

و نتورک و برنامه فرمت کردن هارد و بازی ریختنش..

بدیش اینکه نمی شه بازیهای سونی 1 رو اجرا کنی#:-s

با بعضی از بازیها هم درستو حسابی جفتو جور نیست ....(خیلی کم پیش می یاد)

گیم شار ک نداریم (مهم نیست) چه بهتر

لودینگ بازیها یک چهارم کاهش پیدا می کنه

در مجموع کلا حال می کنی اگه پیدا کنی و بتونی راش بندازی ..

من خودمم زیاد گشتم دنبال این نتورک اداپتورا ولی بد شانسی گیر نمی یومد مجبور شدم دستگاهرو بخرم .

پلی 2 خودت را با نتورک آداپتورش به من بده تا دستگاهت بی کلاه نمونه. پلی 2 رو نمی فروشی؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز، اگه حتی یه دونه هم پیدا کردین، انتظار نداشته باشین که ژاپنی باشه، داخل یک پکیج آکبند باشه و یه قیمت منصفانه داشته باشه. چون اینجا ایرانه و ...

کی بود گفت از خارج نت ورک آداپتور بخریم!!؟؟یه دونه تو آمازون یو کی پیدا کردم 24 پوند!به یکی که کارش خرید از سایت های اینترنتیه گفتم چند میاریش ایران........گفت 180 تومن
229.gif
.....!!!@!!@!!@!@!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or