هرسوالی درمورد Ps2

دوست عزیز، اگه شما از تلویزیون HD استفاده می کنین، حتی فکر خریدن این کابل رو از سرتون بیرون کنین. چون اونقدرا هم تصویر رو بهتر نمی کنه. من خودم PC رو با کابل HDMI به تلویزیون وصل می کنم و بازیهام رو با شبیه ساز PCSX2 اجرا می کنم تا کیفیت و وضوح خیلی بهتری بگیرم. البته اگه یه PC قوی داشته باشین.

اتفاقا کیفیت تصاویر رو روی HD به مراتب بهتر می کنه! خیلی خیلی فرق میکنه با وقتی که کابل کامپوزیت استفاده بشه.

برای پیدا کردنش هم مخصوص PS2 اش رو من ندیدم، اما خیلی هاشون هستند که به کنسول های مختلف از جمله PS2 وصل میشند، من خودم 2 سال پیش از پشت شهرداری گرفتم. قیمتش هم حدود 15 تومن بود تا جایی که یادم.

اتفاقا کیفیت تصاویر رو روی HD به مراتب بهتر می کنه! خیلی خیلی فرق میکنه با وقتی که کابل کامپوزیت استفاده بشه.

برای پیدا کردنش هم مخصوص PS2 اش رو من ندیدم، اما خیلی هاشون هستند که به کنسول های مختلف از جمله PS2 وصل میشند، من خودم 2 سال پیش از پشت شهرداری گرفتم. قیمتش هم حدود 15 تومن بود تا جایی که یادم.

درسته منم منظورم همین بود. ولی همه ی بازیهای PS2، گزینه ی progressive scan mode رو ندارن. وقتی که این گزینه فعال بشه وضوح تصویر بهتر میشه. ولی نه زیاد. 30%

درسته منم منظورم همین بود. ولی همه ی بازیهای PS2، گزینه ی progressive scan mode رو ندارن. وقتی که این گزینه فعال بشه وضوح تصویر بهتر میشه. ولی نه زیاد. 30%
اگه progressive scan داشته باشند که حتما باید با کامپوننت و روی HD بازی کرد. بقیه بازی ها هم کلا از کدری در میاد تصویر و رنگ ها هم خیلی بهتر میشند. با کابل معمولی تصویر روی TV معمولی از HD بهتره، برا همین اگه تلوزیون HD باشه بنظرم کلا باید یه کابل کامپوننت هم گرفت. اما progressive که باشه دیگه خیلی عالی میشه :)

برای اینکار شما اول باید نرم افزار SMS رو روی مموری کارتتون نصب کنید. شما اول می تونین موزیکها تون رو روی فلش مموری، CD و حتی هارد درایو بریزین. این نرم افزار از هر طریق می تونه فایلها رو بخونه. این نرم افزار علاوه بر MP3، فایلهای ویدیویی DivX/XviD رو هم اجرا میکنه. شما از اینجا می تونین دانلودش کنین.

http://members.casema.nl/eugene_plotnikov/

http://psx-scene.com/forums/f6/sms-2-9-rev-4-a-62105/

ممنون داداش ، لطف کردی . . . ! ولی اگه بگی چطوری باید بریزم تو مموری ممنون میشم . . . :x

اگه progressive scan داشته باشند که حتما باید با کامپوننت و روی HD بازی کرد. بقیه بازی ها هم کلا از کدری در میاد تصویر و رنگ ها هم خیلی بهتر میشند. با کابل معمولی تصویر روی TV معمولی از HD بهتره، برا همین اگه تلوزیون HD باشه بنظرم کلا باید یه کابل کامپوننت هم گرفت. اما progressive که باشه دیگه خیلی عالی میشه :)

دقیقاً همینطوره. افسوس که یه سری از بازیهای تاپ PS2 این گزینه رو نداشتن. تعجب از Gran Turismo 4

دوستان اگه می خواین از کابل کامپوننتYPbPr استفاده کنین باید گزینه ی Y Cb/Pb Cr/Pr رو بجای RGB فعال کنین. وگرنه تصویر سیاه می شه.

کسی اینجا میدونه چجوری یه بازی PS2 رو میشه رایت کرد؟(از روی خود دی وی دی)
راستی من لنزم کمی ظعیفه جایی درست میکنن؟ هزینش چقدره حدوداً؟

کسی اینجا میدونه چجوری یه بازی PS2 رو میشه رایت کرد؟(از روی خود دی وی دی)
راستی من لنزم کمی ظعیفه جایی درست میکنن؟ هزینش چقدره حدوداً؟

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=18885

من خودم بازیا رو با UltraISO ایمیج می گرفتم و با CloneCD رایت می کردم.

در مورد لنز هم باید بگم که اگه جای شما بودم، بجای خریدن لنزی که بعداً دوباره ضعیف میشه، هزینه رو صرف خرید یه هارددرایو می کردم. من یکی از کنسولام که FAT هستش، نه مادچیپ داره و نه لنز داره. با هارددرایو و نتورک آداپتور براحتی بازیا رو روی اون اجرا می کنم.

برادر منم ps2 فت دارم اما توپخونه بهم گفتن علاوه بر نت ورک و هارد لنز دستگات باید سالم باشه.میشه شما یه توضیح بدی چجوری بدون لنز بازی میاری ممنون.

برادر منم ps2 فت دارم اما توپخونه بهم گفتن علاوه بر نت ورک و هارد لنز دستگات باید سالم باشه.میشه شما یه توضیح بدی چجوری بدون لنز بازی میاری ممنون.
بله حتماً، راستش اونا به من هم همین رو گفتن. حتی گفتن که مادچیپ هم حتما ًباید داشته باشه. یا اونا اطلاع نداشتن یا نخواستن اطلاع بدن.
نرم افزار HDLoader بسادگی می تونه روی مموری کارت نصب بشه. وقتی که نصب بشه دیگه احتیاجی به لنز و دیسکش نیست. اجرای بازیها از طریق USB هم به همین طریقه.

خیلی ممنون از پاسختون.:">
من برنامه hd loader رو دانلود کردم چجوری انتقالش بدم به مموری.
یه سوال دیگه دارم من دستگام لنز نداره یعنی کلگیه اگه نتورک بگیریم حله.....

خیلی ممنون از پاسختون.:">
من برنامه hd loader رو دانلود کردم چجوری انتقالش بدم به مموری.
یه سوال دیگه دارم من دستگام لنز نداره یعنی کلگیه اگه نتورک بگیریم حله.....

خواهش می کنم. اگه کنسولتون لنز نداره میتونین مموری کارتتون رو بدین به کسی که براتون نصبش کنه.

من خیلی وقته دارم دنبال نتورک آداپتور با کابل کامپوننت برای ps2 و تبدیل کامپوننت به VGA می گردم الانم گیر میاد؟
اگه بخوام از شبیه ساز ps2 روی کامپیتور استفاده کنم آیا کیفیت اصلی بازی رو داره یا کیفیتش میاد پایین؟

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or