اقا سلام من هر كاري ميكنم اين پلي 2 ما تصوير نمي ده حتي با يه كمپوزيته ديكه منظووورم يه كابل ذيگه هم امتحان كردم بازم تصويير نداد بايد چي كار كنم
اگه ازون فت ها دارید که باید با نتورک آداپتور هارد وصل کنیدسلام. کسی میتونه منو در مورد وصل کردن هارد به PS2 از سری قدیمی(مشکی) راهنمایی کنه؟
وقتی هاردو با نرم افزار WINHIP فرمت میکنم و بازیها رو میریزم بعد با سی دی HDLOADER هاردو از طریق دستگاه بالا میارم همش میگه هارد باید فرمت شه و کار دیگه هم نمیشه کرد.
مگه کاره خواصی باید با نرم افزار WINHIP انجام داد که من نمیکنم؟
با هردو ورژن HDLOADER انجام دادم هم 8 هم 7 اما بازم جواب نداد؟ ککممممک کنید
نه.حول و حوش یه ماه دیگه برای همه پلتفرما ریلیز میشه.آقا PES 2011 برای ps2 اومده؟؟
مرسی
ورودی A/V و پاورتو چک کردی؟اقا سلام من هر كاري ميكنم اين پلي 2 ما تصوير نمي ده حتي با يه كمپوزيته ديكه منظووورم يه كابل ذيگه هم امتحان كردم بازم تصويير نداد بايد چي كار كنم
سلام.سلام
من اطلاعاتم راجع به ps2 زیاد نیست
ممنون میشم راهنمایی کنید :
1 : آیا الان آکبند ps2 موجود هستش ؟؟؟
2 : آیا ps2 هم مثل xbox انواع مختلف داره ؟؟؟
3 : آگر انواع مختلف داره کدوم مدل یا کلاسش بهتره ؟؟؟
4 : اگر اکبندش موجود هستش از کجا باید فهمید که واقعا آکبنده ؟؟؟
5 : این قضیه ی کپی خور کردنش چی هست ؟؟؟
6 : در واقع اونا که کپی خور میفروشن دستگاهشون اکبند نیست ؟؟؟
دوستان اگر لطف کنید کامل توضیح بدید ممنون میشم
یا علی
دستگاه شما بازیهایی که برای ps2 در بازار موجود هست بالا میاره فرقش اینه که مدلهای جدید دیگه آداپتور ندارند و برق مستقیم هستند یعنی فیش برق دستگاه را مستقیم وصل میکنی به پریز برقمن یک دستگاه با مدل نامبر 30004 داشتم البته ماله خیلی وقت پیشه حالا میخواستم ببینم اصلا این دستگاه میتونه بازی های جدید رو اجرا کنه ؟ و فرق اون با مدلهای جدید توی اجرای بازیها چیه ؟
و یک سوال دیگه هم این دستگاه با توجه به این که چند سالی کار نکرده لنزش سرویس احتیاج داره حالا روش درست سرویس لنز چطوریه ؟
دستگاه شما بازیهایی که برای ps2 در بازار موجود هست بالا میاره فرقش اینه که مدلهای جدید دیگه آداپتور ندارند و برق مستقیم هستند یعنی فیش برق دستگاه را مستقیم وصل میکنی به پریز برق
برای سرویس که باید دستگاه را ببرید پیش یک تعمیر کار خوب که براتون دستگاه را سرویس کنه و هرگز خودتون دستگاه را دست نزنید