نمی دونم سوالی که میخوام بپرسم اینجا جاشه یا نه؟ به هر حال
تو پلی استیشن2 دکمه R3 و L3 کجاست؟
می شه دقیق تر توضیح بدین ببخشید درست نفهمیدم.
بازی smackdown 2010 رو از کجا میشه خرید؟ به صورت اینترنتی!
سلام دوست خوبمسلام دوست عزیز، من سراغ دارم. قیمت اصلی نتورک آداپتور بین 30 تا 40 هزار تومنه. ولی در پاساژ لباف که من رفته بودم یارو می داد 80 الی 90 هزار تومن! بعد بهش گفتم چرا 80 ؟ گفت: ما اینارو از چین به قیمت 70 هزار تومن می خریم! تازه هیچ کدومشون داخل جعبه ی آکبند نبود. یارو فکر می کرد من احمقم و این چیزا حالیم نیست که قیمت اصلیش چقدره و باید داخل جعبه باشه! تازه اون طرفا این قطعه ی کوچولو رو به اسم نتورک آداپتور نمی شناسن، به اسم کارت کپچر می شناسن!:laughing: بخاطر همین قضیه بی خیالش شدم و از امریکا با قیمت 35 دلار به راحتی تهیه کردم. من هم به شما توصیه می کنم که حتماً از خارج تهیه کنید.
شما بايد از سي دي يا دي وي دي هاي بوت مخصوص PS2 استفاده كني كه فايلهاي مورد نياز براي پخش موسيقي يا فيلم رو بر روي حافظه دستگاه قرار ميده بعد شما ديسك بوت رو در مياري و فيلم يا آهنگ مورد نظر رو ميزاري و شروع به پخش ميكنه.من تازه پی.اس2 خریدم مدلش 90004 هست ولی نمینونم سی دی یا دی وی دی غیر از بازی مثل فیلم آهنگ اجرا کنم
چه کار کنم؟
دقیقا همین سوال رو دارمبا ps2 های جدید 900004 چطور میشه بازی های ps1 رو اجرا کرد؟