دوستان ببخشید یه سوالی داشتم !!!:cheesygri
الان یعنی امسال چه بازی هایی براش اومده ? این لیستو گرفتم:
http://ps2.ign.com/index/release.html
الان یعنی امسال چه بازی هایی براش اومده ? این لیستو گرفتم:
http://ps2.ign.com/index/release.html
در مورد سوال اول زیاد نمی دونم احتمالا باید کل مموری رو فرمت کنی که احتمالش زیاد هست که درست بشه و گرنه مموریت احتمالا مشکل داره.دوستان من یه مشکلی با پی اس پی دارم اونم این هست که مشکل با مموری دارم وقتی تو منوی پس ای 2 میرم توی مموری وقتی میخواد لود کنه و سیو های هارو بیاره بالا گیر میکنه و من نمی تونم لیست سیو بازی هارو ببینم یا اونارو پاک بکنم ویرایش کنم !!!
مشکل چیه مموری خراب ؟ اما همه چی رو میتونم سیو کنم یعنی بازی هارو بدون مشکل سیو میکنه اما تو این قسمت مشکل داره !!!
راستی سیو بازی هارو از تو خوده بازی پاک کنم از تو مموری هم پاک میشه ؟
و همنین پی اس 2 رو با مودچیپ هک میکننداگه اره چه موچیپی و اینکه مساله هک شدن کنسول چیه یعنی مادر بورد هست یا درایور کنسول فکر کنم درایور باشه درسته ؟؟؟؟
A.Z.P.Z is offline آگاه کردن مدیریت از تخلف پاسخ با نقل قول
سلام.
چندتا سوال داشتم.
1- PS2 میتونه فیلم DVD و divx و vcd پخش کنه؟mp3چطور؟بازیهای PS1 را چطور؟
2- خرید PS2 دسته 2 مشکلی نداره؟قیمت تقریبی نو و دسته دوم چقدر است؟
3- مدل 75004 مدل خوبی هست یا نه؟
4- مدل slim بهتر هست و یا fat?
5- به اتصال به تلویزیون معمولی و همچنین lcd باید وسیله جداگانه خرید؟(کابل)
6- برای یک بچه دبستانی مناسب هست یا نه؟( چه از نظر بازیهای مناسب و چه از نظر مقاومت دستگاه)
ممنونم
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز.فقط میشه DVD نگاه کرد بازی های ps1 هم نه نمیشه بازی کرد
بستگی داره اگه دیدی تعمیری نبود نه مشکلی نداره 130 تومن نوش دست دوم هم 30~40% باید کم بشه اگه خیلی دست دوم باشه
مدل اسلیم بهتره تلوزیون معمولی که فیش روش هست lcd هم من هنوز از نزدیک ندیدم که بتونم جوابت رو بدم :cheesygri
بچه دبستانی بستگی داره جنبش رو داشته باشه یا نه وقتی GOW 2 بازی کرد فردا نره مدرسه توهم بگیرتش:biggrin1: از نظر مقاومت من خودم وقتی ps2 داشتم اولاش مموری کارت نداشتم 1 سره بازی GOW 2 رو تا اخرش رفتم . یعنی این ps2 زبون بسته اخ هم نگفت
سلام.
بازیهای PS1 را چطور؟
/QUOTE]
بله براحتی اجرا می کنه فقط باید 3بار پشت سرهم کنسول را خامئش روشن کنی:biggrin1:
سلام دوست عزیز!سلام.
چندتا سوال داشتم.
1- PS2 میتونه فیلم DVD و divx و vcd پخش کنه؟mp3چطور؟بازیهای PS1 را چطور؟
2- خرید PS2 دسته 2 مشکلی نداره؟قیمت تقریبی نو و دسته دوم چقدر است؟
3- مدل 75004 مدل خوبی هست یا نه؟
4- مدل slim بهتر هست و یا fat?
5- به اتصال به تلویزیون معمولی و همچنین lcd باید وسیله جداگانه خرید؟(کابل)
6- برای یک بچه دبستانی مناسب هست یا نه؟( چه از نظر بازیهای مناسب و چه از نظر مقاومت دستگاه)
ممنونم