ramin cybran
کاربر سایت
من هم دارم به وحید همین میگم بابا قیمت این کارت msi600 دلار هست در حالی که ایسوس 505 دلار حالا خودتون حساب کنید ایسوسی که 505 دلار هست میاید تو ایران میشه 730 تومان حالا اونی که 600 دلار هست در خوش بینانه ترین حالت میشه 830 تومان :d:d:d
می گم رامین کشته مرده دلایلت هستم :d
فدای تو:d تو دعا کن ما 1 قرون پول دستمون یاد ایشالا gtx680 direct cu3 :d:d
ببین من خودم این کارت رو دارم . کلا آخریش تو بازار بود که نصیب من شد .
یکی از معتبرترین برند های دنیاست .چه تو بحث گرافیک چه مادربرد .البته msi رو هم تست کردم . مادربرد آشغالش هنوز داره غرو دنگ میده . اون موقع که msi داشت cd-rom درست می کرد . asus مادربرد میزد .
اصلا یادتون هست یا نه ! 15 سال پیش وقتی اولین سیستمم رو خریدم مادربردش asus بود . اون موقع چیزی به اسم msi وجود داخلی و خارجی نداشت . اینو از لحاظ ساختار و قدمت این برند گفتم .
کارت توی max load اصلا صدا نداره !!!!!!!!!!! شاید باورتون نشه اما حقیقته .
100 دلار بیشتر بدم فقط برای 2 دهم فریم بیشتر و صدای فن تراکتور !!!!!
کلا آدم های بیمار میان همچین کارتی رو اوور می کنن !!! چون نیازی به این کار نیست .
درایور های جدید هم تو راهه که هر دفعه از کارت بهتر استفاده می کنن تو بازی ها و برنامه ها .
اصلا شما مگه تو کارخانه سازنده بودی که میگی خازن هاش فولادی و طلایی و تیتانیومیه!:d
شما اون فن های اندازه نخود رو با کولینگی که توی سایت های زیادی جایزه دریافت کرده و بهترین review ها رو داره اصلا مقایسه نکن .
به زودی یکی دیگه هم می گیرم SLI می کنم تا متوجه بشی که کولینگ بزرگش ربطی به SLI کردنش نداره . همچین کارتی یک کیس HIGH END هم میخواد که ما داریم .
ASUS NO.1 برند گرافیکه چه بخوای چه نخوای .
MSI کلا توی لیست PARTNER های انویدیا جایی نداره .
دوست من شما اینها رو از کجا اوردی؟ msi اگر بهترین مادر بورد ها و محصولات دنیارو نزنه لاقل میشه گفت بهترین هاست.
1155 های marshal این شرکت واسه اور سندی رقیب ندارن مثل pcb برد همین لایتنینگ از با کیفیت ترین فاز های تغذیه cpu توشون استفاده شده.
شما اگه به یک وبسایت حرفه ای سخت افزار برید میبینید برای زدن رکورد ها همیشه از لایتنینگ ها و مارشال ها برای رکورد زدن استفاده میکنن.
البته اینها اصلا نمیشه باعث بشه بگیم asus بهترین ها نیست.جفت این برند ها محصولات فوقولاده ای دارن و هر کدوم مزیت ها و ضعیف هایی در برابر هم دارن.
اینقدر روی یک برند که الان محصولی ازش خریدید تعصب نشون ندید دوست گلم
برو خونتون
بدو...
حالا کسی که تا دیروز توی تاپیک های مشاوره کارت گرافیک از ما مشاوره میگرفته اومده اینجا ایراد میگیره
اون زمانی که شما داشتی با 6200 قارچ خور(lol) میزدی ما همه برندها رو تست کردیم
میبینی من با حسین شوخی میکنم سریع خودتو قاطی نکن !
اینم جوایز کارت msi :
و اما در مورد این :
فکر کردی هر چیزی گنده تر باشه بهتره؟
فعلا که میبینی با همون فن های نخود 7 درجه از ایسوس خنک تره
اون چیزی که گنشد بهتره رو با فن اشتباه نگیر! lol
اوووووووووووه همه award هاشو ردیف کردی که بابا کی قبول نداره msi حرف نداره؟
بابا وحید جان شما کوتاه بیا این دوستمون منظور خاصی که نداشت:d
تو چقد عصبیی اعصاب نداری :d
الان از برند asus گرفته و خوب داره مزیات هاشو میگه که من با اون کامنت روشنش کردم بیخیال حاجی:d