سلام داداش ببین چیزی که مهم هست یک پاور 700 وات هست کهه باید داشته باشی البته سعی کن از برد خوب تهیه کنیای جان ... حسین جان مبارکت باشه، به سلامتی ایشالا :d
میگم مشخصات سیستمی که میتونه این یاقوت گرانبها رو بالا بیاره رو میدی ؟
بد جوری به فکر برگشتن به PC افتادم ! :d
با کمتر از 700 هم مشکلی نداره . 650 هم کافی هستشسلام داداش ببین چیزی که مهم هست یک پاور 700 وات هست کهه باید داشته باشی البته سعی کن از برد خوب تهیه کنی
من خودم 8 گیگ رم و یک cpuفنوم از قبل دارم که باید اون را هم عوض کنم سر فرصت
من که کل سیستم رو باید عوض کنم :dسلام داداش ببین چیزی که مهم هست یک پاور 700 وات هست کهه باید داشته باشی البته سعی کن از برد خوب تهیه کنی
من خودم 8 گیگ رم و یک cpuفنوم از قبل دارم که باید اون را هم عوض کنم سر فرصت
کیان جان شما میتونی با گرفتن یه 570 غیر رفرنس که خنک باشه 570 رو تا قدرت 580 اور کنی!الان آقا حسین میاد لهم میکنه:dمن که کل سیستم رو باید عوض کنم :d
وقتش که رسید از راهنمایی دوستان حتما استفاده میکنم، میگم حسین جان مدل 570ـش خیلی با این فاصله داره ؟
به اون کارایی نرسیدن رو قبول ندارم ولی پایداری رو چرا درسته حق باشماست!هیچ وقت شما با اوور کردن نمی تونی به قدرت و توان یک کارت دیگه و پایداریش دست پیدا کنی .
در واقع اوور کردن ی جور گول زدنه !
اگه اینطوری بود طرف ی 8400 آشغال خریده اوورش میکرد میشد GTX260 .
دارم اخطار میدم بهتون اگه کارتتون رو اوور کردید اون کارت دیگه براتون کارت بشو نیست .
این یاغوت750 هزاریه گرانبها رو شاید اورش هم بکنی فعلا برات کار کنه ولی بعد از چند ماه یا یک سال ی دفعه دیدی همین یاغوت ی غر و دنگی بهت نشون میده که بعدش باید فقط راهی سطل زبالش کنی .
حالا برو اوور کن تا جونت در بیاد .
نیما ا ما که با همین 700 هم می ترسیدیم وصل کنیم تا 2 روز ولی خواب اگه نیما میگه میشه میشه دیگه :d فقط باید 650 مارک معتبر باشهبا کمتر از 700 هم مشکلی نداره . 650 هم کافی هستش
بین 10 تا 15 فریم بستگی به بازیش داره اگه پول داری برو 580 بگیر اگه نداری برو 570 بگیر :dمن که کل سیستم رو باید عوض کنم :d
وقتش که رسید از راهنمایی دوستان حتما استفاده میکنم، میگم حسین جان مدل 570ـش خیلی با این فاصله داره ؟
داداش چرا بچه مردم گمراه میکنی به هیچ عنوان با اور موافق نیستم عمر کارت شدیدا کم می کنه اگه اینطور یبود که همه اور میکردند و یک کارت یک پله بالاتر براشون میشدکیان جان شما میتونی با گرفتن یه 570 غیر رفرنس که خنک باشه 570 رو تا قدرت 580 اور کنی!الان آقا حسین میاد لهم میکنه:d
وای رضا بابا اون که قضیه اش جداست کلا طرف تو رو یاست که ازین فکر ها میکنه b-)اگه اینطوری بود طرف ی 8400 آشغال خریده اوورش میکرد میشد GTX260 .
.
دانیال جان اصلا علاقه ای به دستکاری سخت افزار ندارم :dکیان جان شما میتونی با گرفتن یه 570 غیر رفرنس که خنک باشه 570 رو تا قدرت 580 اور کنی!الان آقا حسین میاد لهم میکنه:d
موشه تو سوراخ نمیرفت ... جارو به دمش میبست ! :dهیچ وقت شما با اوور کردن نمی تونی به قدرت و توان یک کارت دیگه و پایداریش دست پیدا کنی .
در واقع اوور کردن ی جور گول زدنه !
اگه اینطوری بود طرف ی 8400 آشغال خریده اوورش میکرد میشد GTX260 .
دارم اخطار میدم بهتون اگه کارتتون رو اوور کردید اون کارت دیگه براتون کارت بشو نیست .
این یاغوت750 هزاریه گرانبها رو شاید اورش هم بکنی فعلا برات کار کنه ولی بعد از چند ماه یا یک سال ی دفعه دیدی همین یاغوت ی غر و دنگی بهت نشون میده که بعدش باید فقط راهی سطل زبالش کنی .
بین 10 تا 15 فریم بستگی به بازیش داره اگه پول داری برو 580 بگیر اگه نداری برو 570 بگیر :d
یه بار اشکالی نداره!:dدانیال جان اصلا علاقه ای به دستکاری سخت افزار ندارم :d
موشه تو سوراخ نمیرفت ... جارو به دمش میبست ! :d
حسین جان الان متوسط فریمی که میگیری چقدره ؟
دیگه اینکه توی بازار کارت دو هسته ای داریم که ریت بالاتر از این تک هسته ای ها بده ؟ یا تنها راهش Sli هست ؟
و اینکه میشه با Sli کردن دو تا کارت پایینتر از 580، ریت بالاتر از 580 بگیریم ؟ مکانیسم Sli کردن رو هم میخوام بدونم ! و اینکه ضرری داره یا نه ؟
پ.ن: ببخشید که بحث از موضوع تاپیک جدا شد ! :d
گمراه نکردم که!:dداداش چرا بچه مردم گمراه میکنی به هیچ عنوان با اور موافق نیستم عمر کارت شدیدا کم می کنه اگه اینطور یبود که همه اور میکردند و یک کارت یک پله بالاتر براشون میشد
موشه تو سوراخ نمیرفت ... جارو به دمش میبست ! :d
دیگه اینکه توی بازار کارت دو هسته ای داریم که ریت بالاتر از این تک هسته ای ها بده ؟ یا تنها راهش Sli هست ؟
و اینکه میشه با Sli کردن دو تا کارت پایینتر از 580، ریت بالاتر از 580 بگیریم ؟ مکانیسم Sli کردن رو هم میخوام بدونم ! و اینکه ضرری داره یا نه ؟
یه بار اشکالی نداره!:d
مثلا میتونی با SLI دو تا 560 به کارایی بالاتر از 580 برسی ولی یه سری مشکلات داره مثل دمای زیاد نویز و صدا و خوب ایراداتی که دوستان بیشتر میدونن!
دقیقااور هم بدون ولتاژ بکنید هیچی نمی شه حداقل بعد از هفت سال تجربش دارم می گم
دقیقاsli کردن خرجش به مراتب کمتره به شرطی که روی کارت درستی این کار انجام بشه خرجش یه 50 تومن برای پاور بهتره
عزیز بازدهی پاور های 80 plus گرین با کولر مستر از نظر توان و قدرت هیچ تفاوتی با هم ندارماین پاور تخیلی گرین هم ملاک قرار ندین پاور 600 کور سایر به راحتی این کارت رو می کشه حتی در حالت اور حتی روی پر مصرف ترین cpu
دقیقامادربرد 120 تومنی هم الان sli داره اما مسلما هر کی سیستم حسابی داره مادربرد حسابی هم داره که همشون هم sli دارن
دقیقادما هم زیاد افزایش پیدا نمی کنه نمی دونم از کجا سایت ها این عدد ها رو نشون می دن فقط کارت اولی 5 درجه حرارت بیشتر می شه
دقیقانویز تصویر که نداره اون ماله زمان تیر کمون بود اگه صدا منظورتونه از 470 یا 480 بازم کمتره در حالت غیر لود هم که هیچ کدوم صدا ندارن
دقیقا!خیلی بالاتر البته اگه ti باشه:d
منظورم از نویز همون صرو صدا هست که اگه دور فن رو بیارین پایین خبری نمیشه!خیلی بالاتر البته اگه ti باشه:d
نویز تصویر که نداره اون ماله زمان تیر کمون بود اگه صدا منظورتونه از 470 یا 480 بازم کمتره در حالت غیر لود هم که هیچ کدوم صدا ندارن
دما هم زیاد افزایش پیدا نمی کنه نمی دونم از کجا سایت ها این عدد ها رو نشون می دن فقط کارت اولی 5 درجه حرارت بیشتر می شه
مادربرد 120 تومنی هم الان sli داره اما مسلما هر کی سیستم حسابی داره مادربرد حسابی هم داره که همشون هم sli دارن
این پاور تخیلی گرین هم ملاک قرار ندین پاور 600 کور سایر به راحتی این کارت رو می کشه حتی در حالت اور حتی روی پر مصرف ترین cpu
اور هم بدون ولتاژ بکنید هیچی نمی شه حداقل بعد از هفت سال تجربش دارم می گم
sli کردن خرجش به مراتب کمتره به شرطی که روی کارت درستی این کار انجام بشه خرجش یه 50 تومن برای پاور بهتره
داداش زودتر میومدی بعضیها دست و پای مارو بسته بودن آموزشت هم عالی بود ممنون!خوب نیست اطلاعات غلط بدین دست مردم!
دیگه نشندیه بودیم 560 sli قدرتش برابر با 580 باشه
نشنیده بودیم که نشه با اور کردن 570 به راحتی به 580 رسید! ( حتی در خیلی از مواقع از 580 هم قویتر میشه ) واسه نمونه به عکس زیر نگاه کنید!
![]()
نشنیده بودیم مهمترین عامل ساخت کارتهای غیر رفرنس یعنی اورکلاک رو با سوراخ موش یکی کنن!
نشنیده بودیم اگه 2 تا 560 رو sli کنی دماش 20 درجه بالاتر بره!
دقیقا
دقیقا
عزیز بازدهی پاور های 80 plus گرین با کولر مستر از نظر توان و قدرت هیچ تفاوتی با هم ندارم
دقیقا
دقیقا
دقیقا
دقیقا!
اون وقت بگین ما اطلاعات غلط میدیم!این یکیش!کارت 2 هسته ای نداریم .