نگاهی نزدیک به ASUS GTX 580 Direct CU II

الان دلایلم برای msi اینه
قیمت پایینتر(اون کارتی مد نظرمه البته)
عرض کمتر برای SLI
چیزه دیگه ای به ذهنم نرسید ولی فکر کنم کافی باشه!

عزیزم بیا این تاپیک :
مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

مدل کارت مد نظرت رو بگو تا با ذکر دلیل برند مناسب تر بهت پیشنهاد بشه

بنده یک نظر شخصی دارم به نظر بنده خرید کارتهای گرافیک بالاتر از 300 هزار تومان برای یک گیمر اصلا به صرفه نخواهد بود چون بعد از 3 سال این کارت 100 هزار تومان هم ارزش نخواهد داشت و تکنولوژیها به کاربرده در ان قدیمی شده است. بنده خودم تجربه یک چنین کاری را دارم. اگر قرار است یک چنین پولی صرف یک کارت گرافیک بشه به نظر بنده به صرفه تر است که از 2 کارت گرافیک رنج متوسط به صورت sli استفاده بشه تا حداقل یه 4 سالی بشه برای گیم ازش استفاده کرد یعنی یک سال بیشتر از یک کارت واحد و رنج بالا و در صورت قدیمی شدن کارتها بتوان هر یک را به مبلغ 100 هزار تومان فروخت که روی هم میشه 200 تومان. خصوصیت این کار اینه که هزینه کمتری صرف شده و هم کارایی بالاتر رفته و پولی خوبی هم از این اجناس قدیمی تو جیب ما برای کمک خرج سیستم جدید تری رفته است. همیشه توجه داشته باشید که کارتهای گرافیک خیلی سریع قدیمی می شوند.

در مورد اینکه دوستان میگن اورکلاک چیز بی اهمیتی است و ممکن است کارت را بسوزاند باید بگوییم که اصلا اینطور نیست چون شرکتها در این عرصه به جای رسیده اند که رقابت خود را بر سر اورکلاکی بهتر و پایدار تر در کارتهای خود قرار داده اند، به این معنی که اگر برندی بتواند پایدارترین حالت را در اورکلاک به دست اورد به فروش بالاتری هم دست خواهد یافت. در دنیای ما گیمرها فعلا کارت گرافیکی حرف اول را می زند که اورکلاکی پایدار تر از دیگر کارتها داشته باشد، حالا این کار به نظر شما خوب باشد و یا بد در بین گیمرهای هارد کور فراگیر شده است.

سلام دوستان
1.در مورد کارت های دایرکت ایسوس باید گفت که توی اون ها بخاطر بکار بردتن چیپی خاص مصرف برق اون های از مدل های رفرنس پایین تر اومده پایداریش بالا رفته که من در آخرین مشاهده ای که بین 580 دایرکت و 580 رفرنس داشتم تو حالت لود 10 تا 20 وات مصرف برق کمتری داشت(غیر رفرنس) که با این قیمت برق در سال کلی صرفه جویی میشه و قیمت اضافه ای که بابت کارت غیر رفرنس دادی در میاد.

2.در کل دمای کارت با عمر اون رابطه عکس داره اور برای افزایش کارای کار خوبی هست در صورتی که:
1. بتونی دمای زیاد رو کنترل کنی
2.فقط در زمان استفاده سنگین تنضیمات رو روی اور نگه داری
3.پاورت بیاد قابل اعتماد باشه یعتی نویز کمی داشته باشه جون واضح هست در هنگام اور مصرف برق کارت بالا می ره و پاور های PFC active توصیه می شه

من خودم از حالت sli 560 ti cuII استفاده میکنم برای اس ال ای باید از یه کیس با تهویه خوب استفاده کرد که بهتر فن کناری(روی در کیس) داشته باشه تا بین تو کارت بدمه
اوایل دمای دومی از اولی چند درجه ای بیشتر بود ولی بعد از نصب یه فن زیر کیس(x3 green ) و وصل کردن فن روی در کیس به بایوس مادربورد دما ها یکسان شد.

تو یکی از سایت های خارجی خوندم که gtx580 dcuii برای کارایی خوب نیاز به 45 آمپر روی +12V برای پاور داره . حالا هرکی این کارت رو داره بیاد و بگه پاورش روی +12V چند آمپر برق میده . برای من دو تا +12V داره که روی هر کدومشون 25 آمپر برق میدن .

روی جعبه پاور نوشته و روی خود پاور هم هست اگه دقت کنید . قسمت INPUT - OUTPUT .

مگه می شه 25 امپر باشه برای من 60 امپره حتما داری برای شاخه ی 3.3v می خونی کارتت بنچمارک هاش هیچ مشکلی رو نشون نمی دن خیالت راحت باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or