.تو هم اومدی وسط قیمت لایتنینگو دادی من گفتم لایتنینگ نه لایتنینگ اکسترم.(
خوبه همه تستایی که خودتون گذاشتید ومقایسه کردید اکستریم 600$ با direct cu2 505$ بوده خیره سرش 1.5gb رم اضافی تر داره که حالا بحث اینکه بدردش نخورده یا تغییر انچنان ایجاد نمیکنه نسبت به لایتنینگ خالی بحث دیگست )
اما فرق هاشون فقط شکل ظاهری و 3gb رم نیستش که!!!
.تو مو بینی من پیچش مو.(
داری بالا میاری نه؟؟؟؟؟![21 :)) :))](/styles/default/xenforo/smilies/meep/21.gif)
:d )
تفاوت هایی که فقط در سری اکسترم هست:
MSI Exclusive Fan Design on Xtreme Edition
-improved thermal solution
- Dust Removal Technology removes dust buildup on heatsink for optimal cooling performance.
- Smart Temp Sensor Technology dynamically changes the color of the fan blades from blue to white to signal high operating temperature conditions.
که البته همون 3 گیگ رم و نوع فنش با سنسور تغییر رنگ و فن ریمووالش باعث شده مادر مرده 75 دلار گرون تر باشه.
یه چیز جالب دمای لود لایتنینگ با همین ارتقاع مثلا thermal solution بهتره باعث ضعف در خنک کنندگیش شده(البته یه ذره که حتما به خاطر2 برابر شددن حجم تراشه های gddr5 هست)
معلومه بهتره به دلایل کاملا منطقی زیر::d:d
1: به خاطر هیولا بودن سینکش :d باهاش عکس های قشنگ تری میشه گرفت:d:d
2:از بین بردن قابلیت sli در اکثر مادربورد ها و کیس ها:d این خودش یه مزیت بزرگه که بعدا همچین خبطی نکنی پولتو دور بریزی:d
3:نویز کمتر که البته اینجا دلیل خوبی نیست و ما صدای بیشتر را دوست میداریم:d
4:قیمت کمتر: (ما فقیریم:d )
5:گرمتر بودن asus و اینکه گرمارو بیشتر به داخل کیس هدایت میکنه.بنابر این با گذاشت یه فن 12cm دیگه گرمای اضافی کیس را از داخل ان خارج و به بیرون منتقل میکنیم.
اینکار حسنش اینه که در زمستان به کمک شما می اید و در هزینه ها صرفه جویی میشود
![21 :)) :))](/styles/default/xenforo/smilies/meep/21.gif)
:d.
6:فرکانس کاری پایه پایین تر که باعث میشود دستتان برای اورکلاک بسته تر بماند
:d (البته با همین فرکانس کاری کمتر(50 mhz کم نیست) و رم نصف در رزولوشن 2560 تقریبا این اکستریم هیچ غلطی نکرده و توی اون دوتا تستی که حسین از سایت بسیار پر اعتماد تکپاور اپ گذاشت.(این سایت رو دوستان میدونن چقدر من به این سایت ارادت دارم :d :d )
7:مدار تغذیه ضعیف تر با با فاز های بی کیفیت تر.البته اینها زیر ln2 قدرتشونو نشون میدن اما ما به همین ها راضییم.(ما فقیریم :d )
7.5 : همچنین به علت مگس وزن بودن این direct cu2 میتوان انرای به بدنه کیس پیچ ننمود و از وسط باعث شکستگی مادر بورد باشیم(به نقل از nojx360 عزیز :d :d)
8:خوب 7 امین و مهمترین دلیل لج کردن با vahid-ba و پشتیبانی از hossein me یکی از مهمترین دلایل اینجانب میباشد:d
دیگه اینا قاطر رو راضی میکنه وای به انسان
:d