نگاهی نزدیک به ASUS GTX 580 Direct CU II

اگه کسی نخواد اور کنه و واسه گیم بخواد
میره 2 تا 460 میخره که 2 تاش با هم 450 میشه
یه پاور قویتر هم میگیره 50 میاد روش که کلا میشه 500
اونوقت هم 150 هزینه کمتر کرده - هم 2 تا کارت داره - هم قدرت و فریم بیشتری از 580 میگیره

وحید جان مشکلات SLIوCFرا هم که خودت می دونی!
ناسازگاری بعضی بازی ها! و انتظار بری انتشار پچ ها!
مشکلات درایور و منتظر موندن برای درایور!
البته بازی جدید که با موتور های گرافیکی قوی ساخته میشن معمولا با SLIوCFهماهنگ هستن!
به نظرم من کسی که می خواد 700-750 تومن کارت 580 بخر می تونه دو تا GAINWARD 570 PHANTOMبخره و SLIکنه که میشه روی هم 880 تومن! یعنی با 180یا 130 تومن بیشتر! (دیگه ادم وقتی داره 750 تومن پول خرج میکنه که 130 تومن بیشتر اونم برای دو تا 570 ارزشمنده! )
البته مادبورد و پاور قوی هم باید داشته باشی!

خوب کدوم ارزون تر هست asus>:d<>:d<>:d<>:d<

حسین جان شما الان یکی از بهترین گرافیک های حال حاظر دنیارو داری.قوی ترین های تک هسته ای بعد از ماتریکس ASUS.(خنک بیصدا و قابلیت اورکلاک عالی زیر Air)اما برای اورکلاک خیلی سنگین خوب LIGHTENING EXTEME بهترین دنیاست:d اما خوب فدرت وحشتناک اورکلاکینگ Gلایتنینگ بیشتر زیر LN2 مشخص میشه اگرنه همین DIRECT CU2 هم زیر AIR خارقلادست

مبارکت باشه و بدون خیلیا که 6990 دارن الان ارزوی تک هسته ای وحشی مثل GTX580 D CU2 رو دارن.من بهت قول میدم:d;) همیشه گفتم تک هسته ای قوی بهتر از 2 هسته ای یا سیستم های sli و cross هست.شما هم انتخاب بینظیری داشتی.

فقط کاره مارو تو gta را ننداختی و فروختی به یه لقمه direct cu 2 :d

آخرین ویرایش:
وحید جان مشکلات SLIوCFرا هم که خودت می دونی!
ناسازگاری بعضی بازی ها! و انتظار بری انتشار پچ ها!
مشکلات درایور و منتظر موندن برای درایور!
البته بازی جدید که با موتور های گرافیکی قوی ساخته میشن معمولا با SLIوCFهماهنگ هستن!
به نظرم من کسی که می خواد 700-750 تومن کارت 580 بخر می تونه دو تا GAINWARD 570 PHANTOMبخره و SLIکنه که میشه روی هم 880 تومن! یعنی با 180یا 130 تومن بیشتر! (دیگه ادم وقتی داره 750 تومن پول خرج میکنه که 130 تومن بیشتر اونم برای دو تا 570 ارزشمنده! )
البته مادبورد و پاور قوی هم باید داشته باشی!

امیر جان خودت میدونی من 460 sli داشتم و تو اون یه سال به هیچ مشکلی بر نخوردم
نه درایور نه عدم ناسازگاری و...
دوره این حرفا گذشته اون مال قدیم بود و الان هیچ مشکلی توی sli کردن نمیبینم!
حسین جان شما الان یکی از بهترین گرافیک های حال حاظر دنیارو داری.قوی ترین های تک هسته ای بعد از ماتریکس ASUS.(خنک بیصدا و قابلینت اورکلاک عالی زیر Air)اما برای اورکلاک خیلی سنگین خوب LIGHTENING EXTEME بهترین دنیاست:d اما خوب فدرت وحشتناک اورکلاکینگ Gلایتنینگ بیشتر زیر LN2 مشخص میشه اگرنه همین DIRECT CU2 هم زیر AIR خارقلادست
مبارکت باشه و بدون خیلیا که 6990 دارن الان ارزوی تک هسته ای وحشی مثل GTX580 D CU2 رو دارن.من بهت قول میدم:d;) همیشه گفتم تک هسته ای قوی بهتر از 2 هسته ای یا سیستم های sli و cross هست.شما هم انتخاب بینظیری داشتی.
فقط کاره مارو تو gta را ننداختی و فروختی به یه لقمه direct cu 2 :d

رامین بر عکس
لایتنیگ رو air هم عالی عمل کرده
در ضمن بحث من اصلا این نبود که بگم directcu بده من فقط رو حساب حرف حسین که یه جوری گفت asus کجا و msi کجا که رگ msi ایم بالا زد و..:))
---------
به هر حال هر کس نظری داره و نه تنها از نظر من بلکه از نظر تمامی سایتهای سخت افزار بهترین کارت 580 همین lightning exterme هست
البته مطمئنم با اومدن classfield دیگه این برتری از ان evga میشه نه msi

evga-geforce-gtx-580-classified.jpg

آخرین ویرایش:
یه چیزیرو اصلاح کنم! یه 580 با سی پی یو سندی بریدج پاور 550 میخواد جدا از استهلاک ! با سی پی یو های قدیمیتر به 600 میرسه! این وات ها که گفتم در حالت اور CPU &GPU حساب شدن!

در ضمن قابلیت اور DCUII نسبت به کارت های غیر رفرنس دیگه مثل MSI Lightning پایین تره به دلیل کیفیت پایین تر PCB شون!!

الان دو تا گزینه sli داره برای وادار کردن استفاده sli در بازی ها که بی تاثیر هم نیست اما فقط انتخاب حسین در یک چیز اشتباه بوده اونم cpu که مثلا توی بازی crysis 1 یا warhead یا یه سری دیگه مینیمم فریمش با 460 هیچ تغییری نمی کنه

اقا رامین دیگه اذیتم نکن کسی که 590 داره چه حسرتی باید بخوره حالت بدش می شه یه 580 دیگه

به نظر من که خرید این کارتها اصلا صرفه نداره . وقتی که گیمی که تفاوت ها رو واقعا رقم بزنه ساخته نمیشه چرا آدم پول بده همچین کارتهایی ؟ پولشو نگکه میداره فوقش 2 سال بعدم یه کارت خوب میخره و همین رویه رو ادامه میده :دی

وحید تو که اور می کنی به کجات میهر ؟ :دی مهندس نرم افزاری کارای گرافیکی میکنی چیکار می کنی آخر ؟ :دی

یه چیزیرو اصلاح کنم! یه 580 با سی پی یو سندی بریدج پاور 550 میخواد جدا از استهلاک ! با سی پی یو های قدیمیتر به 600 میرسه! این وات ها که گفتم در حالت اور CPU &GPU حساب شدن!
در ضمن قابلیت اور DCUII نسبت به کارت های غیر رفرنس دیگه مثل MSI Lightning پایین تره به دلیل کیفیت پایین تر PCB شون!!

تو حالت اور به پاور بالای 700 احتیاج داره عزیزم
550 واسه این کارت خیلی کمه;)
الان دو تا گزینه sli داره برای وادار کردن استفاده sli در بازی ها که بی تاثیر هم نیست اما فقط انتخاب حسین در یک چیز اشتباه بوده اونم cpu که مثلا توی بازی crysis 1 یا warhead یا یه سری دیگه مینیمم فریمش با 460 هیچ تغییری نمی کنه

اقا رامین دیگه اذیتم نکن کسی که 590 داره چه حسرتی باید بخوره حالت بدش می شه یه 580 دیگه

دقت کن رامین گفت 6990
نگفت 590 !
و دقیقا درست هم گفت چون 6990 توی crysis2 اندازه یه 480 هم فریم نمیده=))

و دقیقا درست هم گفت چون 6990 توی crysis2 اندازه یه 480 هم فریم نمیده=))
نمی خوام اینجا از AMDیا انویدیا دفاع کنم!
ولی کسی که اطلاع نداشته باشه فکر می کنه حرف شما وحید جان درسته!
کارت 6990با درایور جدید فریمش اندازه 480 که نیست از 580 اورکلاک شده هم بیشتره!
ولی خب فریمش از 590 کمتر چون نا سلامتی بازی با کارت های انویدیا بهینه شده!
اینم دو تا بنچمارک برای اثبات این قضیه!
http://www.guru3d.com/article/crysis-2-dx11-vga-and-cpu-performance-benchmarks/9

http://gamegpu.ru/Action-/-FPS-/-TPS/Crysis-2-v-rezhime-DirectX-11-test-GPU.html

------------------------
یک عکس از بنچمارک! و مقایسه کارت ها!
img.php

نمی خوام اینجا از AMDیا انویدیا دفاع کنم!
ولی کسی که اطلاع نداشته باشه فکر می کنه حرف شما وحید جان درسته!
کارت 6990با درایور جدید فریمش اندازه 480 که نیست از 580 اورکلاک شده هم بیشتره!
ولی خب فریمش از 590 کمتر چون نا سلامتی بازی با کارت های انویدیا بهینه شده!
اینم دو تا بنچمارک برای اثبات این قضیه!
http://www.guru3d.com/article/crysis-2-dx11-vga-and-cpu-performance-benchmarks/9

http://gamegpu.ru/Action-/-FPS-/-TPS/Crysis-2-v-rezhime-DirectX-11-test-GPU.html

------------------------
یک عکس از بنچمارک! و مقایسه کارت ها!

بله وقتی ملت بازی رو 21412341231 بار تا اخرش رفتن amd درایور جدید داده
وگرنه خودت میدونی تا قبل از این درایوره فریمش از 480 هم کمتر بود=))

به نظر من که خرید این کارتها اصلا صرفه نداره . وقتی که گیمی که تفاوت ها رو واقعا رقم بزنه ساخته نمیشه چرا آدم پول بده همچین کارتهایی ؟ پولشو نگکه میداره فوقش 2 سال بعدم یه کارت خوب میخره و همین رویه رو ادامه میده :دی

وحید تو که اور می کنی به کجات میهر ؟ :دی مهندس نرم افزاری کارای گرافیکی میکنی چیکار می کنی آخر ؟ :دی

شدیدا باهات موافقم.الان با یه 570 میشه همه ی بازیها رو به جز یکی دو تای اونا رو با فریم عالی بازی کرد.
باید صبر کرد و وقتی که یه تغییر اساسی رخ داد کارت رو عوض کرد و 700-800 تومن برای کارت هزینه کرد.
البته اگه آدم به مرز جنون رسیده باشه یا پولش از پارو بالارفته اصلا بره 2 تا 590 رو SLI کنه ! چون فکر نمیکنم 2 تا بازی رو با زیر 60 فریم بازی کردن توی 2 سال اینقدر به آدم فشار بیاره که بخواد 800 تومن بابت کارت گرافیک هزینه کنه.

رامین بر عکس
لایتنیگ رو air هم عالی عمل کرده
در ضمن بحث من اصلا این نبود که بگم directcu بده من فقط رو حساب حرف حسین که یه جوری گفت asus کجا و msi کجا که رگ msi ایم بالا زد و..:))
---------
به هر حال هر کس نظری داره و نه تنها از نظر من بلکه از نظر تمامی سایتهای سخت افزار بهترین کارت 580 همین lightning exterme هست
البته مطمئنم با اومدن classfield دیگه این برتری از ان evga میشه نه msi

evga-geforce-gtx-580-classified.jpg

اره این کلاسیفاید هم از اون اسب های روزگاره:d اما تو air گمون نکنم با این شکله خنک کنندش(Centrifugal پر سرو صدا) مالی باشه.البته من هنوز ریویو ندیدم و زیاد دقت نکردم اما باید بیا ببنیم اون همه Vram بدردش میخوره

لایتنینگ تو air هم خداست وحید جان و بدون شک بهترینه اما خوب قیمتشم بهترینه:d

اما راسته حقیقتش من direct CU2 رو هم به خاطر قیمت هم به خاطر گندگی سنیکش:d میخرم.کلا کارت هیولا دوست دارم.

راستش من که اصلا روی هیچکدوم از اینها حتی فکر هم نمیکنم اگه بخوام یه پول هنگفت بدم صبر میکنم تا کپلر یک تک هسته ای شاخ برمیدارم.

اگرنه خرید هر دویه 590 و 6990 الاخصوص اشتباه محضه دوست من.

• Like
Reactions: Polaris
بله وقتی ملت بازی رو 21412341231 بار تا اخرش رفتن amd درایور جدید داده
وگرنه خودت میدونی تا قبل از این درایوره فریمش از 480 هم کمتر بود=))
اولا یک جوری میگی ملت بازی رو کلی تموم کردن که انگار از انتشار بازی 1 سال گذشته!
بازی اواسط ماه مارس عرضه شد و الان از زمان انتشار بازی 4-5 حدودا می گذره!
ضمنا از اومدن پچ DX11بازی حدودا 1ماه بیشتر نگذشته! و افرادی که کارت قوی داشتن پچ را گرفتن و دوباره دارن بازی را تموم می کنن!
بعدشم AMDدرایور 2-3 ماه بعد انتشار بازی منتشر کرد!
-------------------------------------
قبلشم مهم نیست!الان مهم هستش که کسی که 6990 داره تو کرایسیس2 نقریبا سر بلنده! :d :>

-------------------------------------------------------------
وحید جان شما که خودت استاد سخت افزار هستی و مشاوره میدی عجیب هستش که این حرف زدی! >:d<

اولا یک جوری میگی ملت بازی رو کلی تموم کردن که انگار از انتشار بازی 1 سال گذشته!
ضمنا از اومدن پچ DX11بازی حدودا 1ماه بیشتر نگذشته! و افرادی که کارت قوی داشتن پچ را گرفتن و دوباره دارن بازی را تموم می کنن!
قبلشم مهم نیست!الان مهم هستش که کسی که 6990 داره تو کرایسیس2 نقریبا سر بلنده! :d :>

وحید جان شما که خودت استاد سخت افزار هستی و مشاوره میدی عجیب هستش که این حرف زدی! >:d<

کلا بیخیال این 590 و 6990 شید که بحث کردن رو جفتشون الکی و فرسایشی هست.

یکی فرکانس بسیار پایین کارت مرجع رو داره و min fps و پایداری خوب.یکی عین اسب کلاک داره و صدای موتور جت میده 2 gpu هست و بعد از عرضه بازی باید 3 ماه صبر کرد که درایور خوب یاد بهت مثلا 100 فریم بده.

کلا بحث کردن رو این دو اشتباهه و در صورت خواست خرید این 2 تا انتخاب های بسیار بهتری مثل sli 560 و cross 6950 هست.پس لطفا بحث الکی رو بیخیال شید;).

اره این کلاسیفاید هم از اون اسب های روزگاره:d اما تو air گمون نکنم با این شکله خنک کنندش(Centrifugal پر سرو صدا) مالی باشه.البته من هنوز ریویو ندیدم و زیاد دقت نکردم اما باید بیا ببنیم اون همه Vram بدردش میخوره
لایتنینگ تو air هم خداست وحید جان و بدون شک بهترینه اما خوب قیمتشم بهترینه:d
.
قیمت lightning و direct cu فقط 15 دلار تفاوتشه رامین جان:d
راجع به cllasfield هم به evga اطمینان داشته باش:d
شدیدا باهات موافقم.الان با یه 570 میشه همه ی بازیها رو به جز یکی دو تای اونا رو با فریم عالی بازی کرد.
باید صبر کرد و وقتی که یه تغییر اساسی رخ داد کارت رو عوض کرد و 700-800 تومن برای کارت هزینه کرد.
البته اگه آدم به مرز جنون رسیده باشه یا پولش از پارو بالارفته اصلا بره 2 تا 590 رو SLI کنه ! چون فکر نمیکنم 2 تا بازی رو با زیر 60 فریم بازی کردن توی 2 سال اینقدر به آدم فشار بیاره که بخواد 800 تومن بابت کارت گرافیک هزینه کنه.

به نظر من که خرید این کارتها اصلا صرفه نداره . وقتی که گیمی که تفاوت ها رو واقعا رقم بزنه ساخته نمیشه چرا آدم پول بده همچین کارتهایی ؟ پولشو نگکه میداره فوقش 2 سال بعدم یه کارت خوب میخره و همین رویه رو ادامه میده :biggrin1:

وحید تو که اور می کنی به کجات میهر ؟ :biggrin1: مهندس نرم افزاری کارای گرافیکی میکنی چیکار می کنی آخر ؟ :biggrin1:
اقایون خوشتیپ ملت فقط کارت رو واسه بازی نمیخرن
الان خیلی ها رو میشناسم که بازی نمیکنن اما سیستم دارن هیولا:d
تا تو فاز سیستم نباشی درک نمیکنی که داشتن یه pc غول چه لذتی داره:x
حتی اگه از اون سیستم هیچ استفاده ای نکنی:))

سر 1 روز دیر و زود اومدن نسخه 360 و ps3 بحثه بعد تو میگی بعد از 3 ماه؟!
تو 3 ماه من تمام بازیها رو از سال 1990 تا 2011 تموم میکنم
در ضمن من با فن دو اتیشه amd بحث نمیکنم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or