آخرین ویرایش:
باورش یه بازی بدون داشتن مالتی پلیر و Voice Acting امتیاز Perfect بگیره!من تا امروز فکر میکردم بتمن به راحتی از GI عنوان GOTY رو می گیره ولی مثل اینکه یه رقیب خیلی جدی پیدا کردههمین اول کار امتیازاتش خیلی خفن بوده
![]()
حاضرم شرط ببندم شما تا حالا یک بار هم عکس های زلدا رو ندیدی چه برسه به اینکه این شاهکار رو بازی کرده باشی! پس خواهشاً با این اطمینان نظرات گوهر بار ندید.
برعکس من از Hey Listen خوشم میاد!اکثر سایت ها میگن بهترین زلدای ساخته شده است گویا این بازی از همه لحاظ تکمیله،گیم پلی محشره،Hyrule به یه محیط کاملا زنده تبدیل شده،استفاده از پرنده و پرواز عالی کار شده و از همه مهمتر دم به دقیقه یه گردالی آبی به اسم Navi نمیاد تو گوشت وز وز کنه Hey Listen :d (تو گوگل یه سرچ ساده بزنید Hey Listen به عمق فاجعه پی میبرید:d)
نینتندو دیده گند زده و یه 2 سالی میشه هیچی نداره،ورداشته میلیونی به سایت ها پول داده که بیان به این بازی تکه زبالش نمره کامل بدن تا بتونه از اعماق چاه کمی بالاتر بیاد... واقعا رقت اوره.l-)
نینتندو دیده گند زده و یه 2 سالی میشه هیچی نداره،ورداشته میلیونی به سایت ها پول داده که بیان به این بازی تکه زبالش نمره کامل بدن تا بتونه از اعماق چاه کمی بالاتر بیاد... واقعا رقت اوره.l-)
شما wii داری میتونی یکم از جذابیت هاش بگی؟مشکل اینه که نرفته می خوای خوشت بیاد
اوایل که من این سری رو تجربه نکرده بودم دقیقا یه همچین حسی داشتم بعد که رفتم عاشقش شدم
لذت بردن از زلدا خیلی ساده تر از بعضی از بازی هاست!
اینجور که داره بوش میاد داره رکورد OOT رو هم میزنه
جدیدا چهارتا کاغذ رنگی آبرنگی در رزولوشن 480*640 شده شاهکاررررررررررر!![]()