نمرات بازی Zelda: Skyward Sword

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member

این بازی زیبا فعلا دو نمره دریافت کرده که نمرات فوق العاده عالی هستن
Edge:10
GameInformer -10 /10
Official Nintendo Magazine:10
4News.it - 97/100
Gamepro Germany - 93%
GamesTM - 9/10

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Infected Area
اصلا خوشم نمیاد یه بازی که عامه پسند نیست GOTY بشه

عامه پسند نیست؟ دوست عزیز اصلا میدونی Zelda چی هست؟ میدونی میزان فروشش چقدره؟ بیشتر بازی های عامه پسند شما در مجموع نمیتونن به اندازه یک شماره این عنوان فروش داشته باشن!

بالاخره بازی محبوب من هم امد!:دی های نفس کش!:دی

عجب؟! کی میگه عامه پسند نیست؟ چون توی ایران عامه پسند نیست پس یعنی توی جهان هم عامه پسند نیست؟:-/ واقعا قبل از حرف زدن یکم فکر کنیم بد نیست.
يعنی همه گيمرهای خارجی Wii و كنسول نينتندو دارن؟
اين بازی تو نسل های قبلی هم عامه پسند نبود چه برسه به اين نسل كه خود نينتندو هم قبول داره هاردكور گيمرها كنسولش رو بخاطر نداشتن گرافيك نمی خرند...
كپی برابر اصل اين بازی برای هاردكور گيمرا داركسايدرز بود ولی آيا حتی اين بازيم تونست عامه پسند باشه؟
منتظر نمرات پايين تر هم باشيد،هر بازی غير از گيم پلی ستون های اصلی ديگه ای هم داره كه اسمشون داستان و گرافيكه...
برای چی بايد داستان و گرافيك اين بازی نمره بالا بگيره؟به خاطر اسمش؟
داستانش مثلا پر از پيچش و علامت های فرمـاسونری و ... هست و گرافيكشم در حد استاندارد روز؟كاری به سخت افزار Wii ندارم،كلی بازی عالی مثل Parasite Eve 2 و مارتين گوتيك بودن كه چون اواخر عمر پلتفرمشون اومدن سر همين مسئله لطمه خوردن،پس اين بازی نبايد بخاطر اسمش نمره الكی بگيره.
واقعا چه نو آوری داره؟آيا اگه نوآوری داره هنوز يه بازی مولفه كه حتی Cod بياد اون ساعت هایی كه اول كوئست ها می زنه رو تقليد كنه؟

اين بازی تو نسل های قبلی هم عامه پسند نبود چه برسه به اين نسل كه خود نينتندو هم قبول داره هاردكور گيمرها كنسولش رو بخاطر نداشتن گرافيك نمی خرند...
كپی برابر اصل اين بازی برای هاردكور گيمرا داركسايدرز بود ولی آيا حتی اين بازيم تونست عامه پسند باشه؟
منتظر نمرات پايين تر هم باشيد،هر بازی غير از گيم پلی ستون های اصلی ديگه ای هم داره كه اسمشون داستان و گرافيكه...
داستانش مثلا پر از پيچش و علامت های فرمـاسونری و ... هست و گرافيكشم در حد استاندارد روز؟كاری به سخت افزار Wii ندارم،كلی بازی عالی مثل Parasite Eve 2 و مارتين گوتيك بودن كه چون اواخر عمر پلتفرمشون اومدن سر همين مسئله لطمه خوردن،پس اين بازی نبايد بخاطر اسمش نمره الكی بگيره.
واقعا چه نو آوری داره؟آيا اگه نوآوری داره هنوز يه بازی مولفه كه حتی Cod بياد اون ساعت هایی كه اول كوئست ها می زنه رو تقليد كنه؟

ببین شما کلا با موضوع مشکل داری !
یک بازی و اولا برطبق سخت افزار کنسول امتیاز گرافیک میگیره شما که ناید توقع گرافیک KZ 2,3 یا گیرز و از این بازی داشته باشی ! تور وخدا بیخیال علامت ملامت چیه مگه قراره تو با دیدن اینها راه زندگیت و عوض کنی !!!! بله بنظر شما عامه پسنده من که یادمه با این بازی کلی خاطره دارم این بازی هم طرفدار خودش و داره وقتی از یک بازی نمیشه ایراد گرفت چی بگن ؟ میگیم حرف شما درست این بازی عامه پسند بیان بگن 5.0 ایراد خاصی نداره چون بازی عام پسند هستش این امتیاز داده شده !

:-/ Zelda = DarkSiders

oh..man

that's DEEP......:|

عزیزم Zelda خوش جزو هاردکورترین گیم های تاریخه و اصلا نیازی به کپی برابر اصل برای هاردکورها نداره، چون خودش یه بازی هاردکور پسنده که عامه گیمرهای Hardcore ازش لذت میبرن پس میشه اسمش رو "عامه پسند" گذاشت، شما خودت اصلا Orcania of Time رو تاحالا بازی کردی؟ در ضمن بهتره یه نگاه به آمار فروش کنسول Wii که شروع کننده این نسل بود بندازی تا متوجه بشی چقدر طرفدار داره، که مسلما بخش زیادی از این طرفدارانش هم جزو جامعه Hardcore هستند که اصلا همچین کنسولی رو بخاطر همچین بازی هایی مثل Zelda ، Last Story ، Xeno Blade و سایر RPG هاش بازیش میکنند و این افراد هم اصلا گرافیک بازی ها براشون مهم نیست چون تا اونجا که میدونم یه گیمر هاردکور تمرکز اصلیش رو گیم پلی هست نه گرافیک. در ضمن شما داستان این نسخه رو میدونی که داری از پیش در موردش قضاوت میکنی، داستان های سری Zelda در عین سادگی واقعا دلنشین و جذاب هستند و همچنین گرافیک بازی با توجه به سخت افزاری که روش منتشر میشه از بیشترین توان کنسول استفاده کرده و از نظر هنری هم با توجه به تریلرهایی که دیدم واقعا عالیه.
در ضمن باور کن هیچ جای دنیا به کسی که 360 و PS3 داره و بازی هایی مثل COD و BF و GEOW و Uncharted بازی میکنه نمیگن هاردکورگیمر اتفاقا بنظر من حداقل توی ایران الان هر Noobــی از ننش قهر میکنه میره یه Xbox 360 یا PS3 میخره درحالی که اکثر افرادی که الان توی این انجمن Wii دارن جزو گیمرهای با سابقه و قدیمی هستند!

عزیزم Zelda خوش جزو هاردکورترین گیم های تاریخه و اصلا نیازی به کپی برابر اصل برای هاردکورها نداره، چون خودش یه بازی هاردکور پسنده که عامه گیمرهای Hardcore ازش لذت میبرن پس میشه اسمش رو "عامه پسند" گذاشت، شما خودت اصلا Orcania of Time رو تاحالا بازی کردی؟ در ضمن بهتره یه نگاه به آمار فروش کنسول Wii که شروع کننده این نسل بود بندازی تا متوجه بشی چقدر طرفدار داره، که مسلما بخش زیادی از این طرفدارانش هم جزو جامعه Hardcore هستند که اصلا همچین کنسولی رو بخاطر همچین بازی هایی مثل Zelda ، Last Story ، Xeno Blade و سایر RPG هاش بازیش میکنند و این افراد هم اصلا گرافیک بازی ها براشون مهم نیست چون تا اونجا که میدونم یه گیمر هاردکور تمرکز اصلیش رو گیم پلی هست نه گرافیک. در ضمن شما داستان این نسخه رو میدونی که داری از پیش در موردش قضاوت میکنی، داستان های سری Zelda در عین سادگی واقعا دلنشین و جذاب هستند و همچنین گرافیک بازی با توجه به سخت افزاری که روش منتشر میشه از بیشترین توان کنسول استفاده کرده و از نظر هنری هم با توجه به تریلرهایی که دیدم واقعا عالیه.
در ضمن باور کن هیچ جای دنیا به کسی که 360 و PS3 داره و بازی هایی مثل COD و BF و GEOW و Uncharted بازی میکنه نمیگن هاردکورگیمر اتفاقا بنظر من حداقل توی ایران الان هر Noobــی از ننش قهر میکنه میره یه Xbox 360 یا PS3 میخره درحالی که اکثر افرادی که الان توی این انجمن Wii دارن جزو گیمرهای با سابقه و قدیمی هستند!
اون بازی هایی كه گفتی همگی داستان قوی رو دارن.
ولی زلدا چی؟برای بار n ـم لينك از دهكده شون بلند می شه می ره درگير وقايعی می شه و باز همون آش و همون كاسه.
مورد بعدی نوآوری بازیه،نسخه نينتندو64 بازی كه يكی از بهترين بازی های تاريخ از لحاظ نمره هست انقدر نوآوری داشته كه تبديل به يه بازی مولف شده ولی اين skyward sword و شماره قبليش چی؟
با اين تفاسير چرا بايد نمراتش بالاتر از Ocarina of Time شه؟
Ocarina of Time رو هم بازی كردم ولی تموم نه.
در مورد داركسايدرز هم كسایی كه بازیش كردن منظورم رو به خوبی می فهمن،ضمنا من گفتم كپی زلدا برای "هاردكورها" ست.
اين بازی انقدر داره ساخته می شه كه شده فيلم جيمزباند و ظاهرا هم فقط فن هاش نقدش می كنن...به نظرات ديگران هم اهميت بدن بد نيست.

ولی زلدا چی؟برای بار n ـم لينك از دهكده شون بلند می شه می ره درگير وقايعی می شه و باز همون آش و همون كاسه.
مورد بعدی نوآوری بازیه،نسخه نينتندو64 بازی كه يكی از بهترين بازی های تاريخ از لحاظ نمره هست انقدر نوآوری داشته كه تبديل به يه بازی مولف شده ولی اين skyward sword و شماره قبليش چی؟
در مورد داركسايدرز هم كسایی كه بازیش كردن منظورم رو به خوبی می فهمن،ضمنا من گفتم كپی زلدا برای "هاردكورها" ست.
اين بازی انقدر داره ساخته می شه كه شده فيلم جيمزباند و ظاهرا هم فقط فن هاش نقدش می كنن...به نظرات ديگران هم اهميت بدن بد نيست.
داستان زلدا هم قوی و زیبا هست، تا وقتی که بازی نکردیم نباید در این مورد نظر بدیم بزار نقدها بیاد اگه از داستان بازی تعریف نشده بود اونوقت ایراد بگیر، اصلا از کجا معلوم با یه داستان عالی طرف نباشیم؟
بعدش هم الان مثلا GEOW 2 یا Uncharted 2 یا خیلی بازیهای دیگه با نمرات بالا سرشار از نوآوری بودن که این نمرات رو کسب کردند؟ همین که زلدا داره از المان های سری خودش استفاده میکنه و از بازی های دیگه تقلید نکرده خودش یه برتری حساب میشه، خیلی راحت میشه همین المان های قدیمی رو با تغییراتی گسترده تر و پیشرفته تر کرد و چیرهای جدید هم به بازی اضافه کرد که فکر کنم سازنده ها دقیقا همین کار رو کردند و تا وقتی هم که طرفدارنش از این گیم پلی کاملا راضی هستند نیازی به تغییرات اضافه نیست. نظر شما هم محترمه ولی خب اول باید صبر کنی تا Review کامل سایت ها بیاد بعد خودت بازی رو کامل انجام بدی بعد اینطوری تند نظر بدی، اینجوری قضاوت کردن در مورد چیزی که هنوز بازی نکردیم اصلا جالب نیست.

خواهشا پای بازی هایی مثل DarkSiders رو به خاطر اطلاعات پایین خودتون وسط نکشین تا ملت اینجا اون بازی رو هم به سخره بگیرن ! ما که نفهمیدیم ربط این بازی به Darksiders چی هستش ! الان تمام بازی ها نوآوری دارن فقط این بدبخت داره درجا میزنه ؟ :d
فکر کنم فقط یه نسخه ازین بازی رو روی Super Nintendo بازی کردم . البته توی N64 هم یکی از شخصیت های بازی Super Smash Bros. بود :d

متاسفانه این نسل از تجربه ی این بازی و همچنین ماریو بی نصیب بودیم . باشد که خدا یه Wii برسونه این 2 بازی فوق العاده خفن رو هم تجربه کنیم .

خواهشا پای بازی هایی مثل DarkSiders رو به خاطر اطلاعات پایین خودتون وسط نکشین تا ملت اینجا اون بازی رو هم به سخره بگیرن ! ما که نفهمیدیم ربط این بازی به Darksiders چی هستش ! الان تمام بازی ها نوآوری دارن فقط این بدبخت داره درجا میزنه ؟ :d
فکر کنم فقط یه نسخه ازین بازی رو روی Super Nintendo بازی کردم . البته توی N64 هم یکی از شخصیت های بازی Super Smash Bros. بود :d

متاسفانه این نسل از تجربه ی این بازی و همچنین ماریو بی نصیب بودیم . باشد که خدا یه Wii برسونه این 2 بازی فوق العاده خفن رو هم تجربه کنیم .
خوبه كلی منتقد و خود سازنده ها به تشابه گيم پلی Darksiders به زلدا و GoW اشاره كردن!
نمونه :
http://www.g4tv.com/thefeed/blog/po...r-developer-interview-zelda-meets-god-of-war/
البته بازی بسيار خوبی هم بود و توش شكی نيست...شماره دومش هم بزودی به يه موفقيت كامل تبديل می شه.

کسایی که نمی دونن زلدا واسه چی محبوبه باید یه زلدا بازی کنن تا بفهمن که این بازی چی هست بعد نظر بدن
اگه یه زلدا بازی کنید می فهید که نصف بیشتر المان های ژانر اکشن ادونچر که فوق العاده پر طرفدار هم هست با این بازی معرفی شده و ایتم های زلدا طوری بوده که تک تکشون منبع الهامی بودن واسه سازنده ها واسه ساخت بازی هاشون و این رو میشه در بازی های مختلف امروزی دید. همین بت من که دارید می بینید از همین سبکی که اولین بار نینتندو توی زلدا و مترویدش استفاده کرد داره استفاده می کنه یه محیط باز که اول بازی خیلی جاهاش بسته هست و در طی گذشت مراحل و به دست آوردن آیتم قسمت های مختلف محیط بازی میشه
داستان زلدا هم قرار نیست فراماسونری باشه که توش anagram و اشکال هندسی با معانی مختلف ببینید!( که البته تا حدودی داره! سه مثلث معروف سری) یا مثل هوی رین درام و اجتماعی باشه. داستانش در عین اینکه ساده هست ولی شیرینه و کاراکتر های بازی اینقدر جذاب هستن که توی ذهن می مونن. ولی مثل ماریو هم بی سر و ته نیست و کاملا تمام داستان سری به هم ارتباط داره که اگه همه شماره ها رو دقیق به اتمام برسونید متوجهش می شید
فقط یه چیزی اونم اینکه دارکسایدر از یه سری از المان های زلدا استفاده کرده بود و تقلیدی بود از بسیار از بازی های دیگه و اصلا اون بازی از لحاظ کیفی قابل مقایسه با این عنوان نیست. پس اسمش رو توی تاپیک نیاریم بهتره که بحث های الکی پیش نیاد
زلدا خلاصه شده توی یه گیم پلی واقعا درگیر کننده و یه داستان و گرافیک زیبا در کنار موسیقیی که همیشه عالی بوده. سلیقتون با بازی جور در نمیاد بازی نکنید یا سلیقتون رو عوض کنید ولی الکی از بازی عیب و ایراد نگیرید

• Like
Reactions: Rover
زلدا یه بازی جذابه هر کسی عاشقش میشه کسانی خوششون نمی یاد که از زبان چیزی حالیشون نباشه یا اصلا بازی از نزدیک ندیده باشن .:d

من عاشق این جور بازیام ولی حیف که فقط روی Nintendo میادش !

ولی راست میگید ها یکمی از علامت فراماسونی ها داره ها !

بگذریم ولی در کل عالی می باشد از تریلر هاش که معلومِ !

اتفاقا سری زلدا داستان خیلی خوبی داره و بین هر شمارش ارتباط داستانی بسیار ظریف و جالبی داره که با نگاه اول نمیشه بهش پی برد
شماره قبلیش هم که نمراتنش فوق العاده بود این بازی هم همینطور میشه دلیلش هم در گیم پلی بازی نهفته و ظرافتی که درش وجود داره
در ضمن Ocarina of Time یکی از بهترینها نیست . بهترین بازیه تاریخه :دی دیگه اینکه یه موضوع مشخصه و این بازی هم دنباله بهترین بازی تاریخ
این دارکسایدرز هم من کلا نفهمیدم چه ربطی به زلدا داشت :دی یه بار سازندهاش گفتن ما بازیمون ترکیبی از زلدا وا GOW هستش دیگه همه گفتن این همون زلدا هاردکوره :دی در صورتی که این بازی اصلا قابل مقایسه با زلدا نیست هر چند که عنوان قابل احترامیه . بنده این بازی رو تموم کردم که دارم این حرفو میزنم مگرنه این بازی حتی قابل به رقابت با عناوین دو بعدی زلدا هم نیستش
ببخشید این زلدا چه ویژگی هایی داره اینقدر همه دوستش دارن ؟!
یه بازی خوش ساخت که در یک دنیای فانتزی با پیچیدگیها و موارد مخفی بسیار و رموز فراوان جریان داره :دی یکی از مهمترین پایه گزاران ژانر اکشن ادونچر

• Like
Reactions: Quantic Dream
شاید بازی خوبی باشه ... تنها مشکلش اینه که روی آشغال عقب مونده ای به نام wii منتشر میشه! اصلا دوست ندارم توی تلویزیون فول اچ دی 50 اینچ بشینم چند تا پیکسل 480*640 و بی رنگ و لعاب ببینم!.... حیف که همین رویه رو هم تو wii u به کار بردن و مخصوصا تو ایران کسی دیگه دنبال این کنسول های همیشه عقب افتاده نینتندو نمیره!
عظمت و گرافیک عناوینی مثل Gears,KZ,Uncharted,RDR,Crysis,AW و Halo کجا و کاغذ رنگی های شاد نینتندو کجا! =))

• Like
Reactions: hosein me

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or