نمرات بازی Zelda: Skyward Sword

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member

این بازی زیبا فعلا دو نمره دریافت کرده که نمرات فوق العاده عالی هستن
Edge:10
GameInformer -10 /10
Official Nintendo Magazine:10
4News.it - 97/100
Gamepro Germany - 93%
GamesTM - 9/10

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Infected Area
EDGE, a publication known for some tough verdicts, gave the title a perfect 10/10 score.
:d
مجلش هنوز منتشر نشده ولی یه جمله تو سایت زده بود که:
How apt that this ultimate tale of hero-making should see Nintendo’s hardware become the console it was always meant to be
به Ocarina Of Time فکر نکنم برسه.ولی اگه برسه چی میشه:d
اینم عکس رو جلد Edge
zelda_edge_cover.jpg

واقعا نمی دونم بازيش چی داره،هر كدوم از نسخه هاش رو 5 دقيقه هم نتونستم تحمل كنم.
البته اينو كتمان نمی كنم كه نسخه های نينتندو 64 ـش مولف بسياری از بازی های امروزی به حساب میان ولی واقعا برام هيچ جذابيتی نداره...
منتظر گوتی شدنش هم نباشيد،همه سايت ها به داستان بازی كيلویی نمره نمی دن.
شانس گوتی شدنش از نظر من صفره.

دیگه ببین چی بوده که این Edge عقده ای هم نتونسته جلوی خودش رو بگیره و نمره کامل بهش داده
ولی گمون نکنم امسال کسی بتونه مچ زلدا رو بخوابونه
واقعا نمی دونم بازيش چی داره،هر كدوم از نسخه هاش رو 5 دقيقه هم نتونستم تحمل كنم.
البته اينو كتمان نمی كنم كه نسخه های نينتندو 64 ـش مولف بسياری از بازی های امروزی به حساب میان ولی واقعا برام هيچ جذابيتی نداره...
منتظر گوتی شدنش هم نباشيد،همه سايت ها به داستان بازی كيلویی نمره نمی دن.
شانس گوتی شدنش از نظر من صفره.
اینکه که از سبک بازی خوشت نمیاد به خودت مربوطه ولی خیالت راحت که این بازی حداقل جز سه تای اول نامزد های امسال GOTY مجلات و سایت ها هست;)
قبلا به یکی از بچه ها گفته بودم وقتی یه زلدا یا ماریو اصلی بیان، بقیه بازیها باید خواب بالاترین میانگین اون سال رو ببینن:biggrin1:
ترشی نخوری یه چی میشی!:دی

آخرین ویرایش:
SMG2 هم نمره های خوبی گرفت ولی GOTY نشد این بازیم احتمالا این عنوانو بدست نیاره البته واسه خود من باعث تعجبه که از EDGE 10 گرفته چون نمایشاش تو این دوسال پرایراد بود ولی خوب طبق معمول بقیه ی بازیای نینتندو نمره های خوبی گرفته و خواهد گرفت چون گیم پلی داره و این اصلو که مهم ترین اصل به حساب میاد مثل همه ی بازیای کلاسیک نینتندو رعایت کرده این نمراتم برای بازیای نینتندو اصلا عجیب نیست و عادیه هر چند خود من دیگه به هیچ وجه نمیتونم با اینجور بازیا ارتباط برقرار کنم

این نمرات کاملا طبیعیه. لطفا نگید تعجب کردید! داریم در مورد دنباله ی بهترین بازی تاریخ حرف میزنیم.اینا نمرات دنباله ی بهترین بازی تاریخه. بازم در حضور بازی های خفن, استاد میاموتو رو ندیدیم.

دیگه ببین چی بوده که این Edge عقده ای هم نتونسته جلوی خودش رو بگیره و نمره کامل بهش داده
ولی گمون نکنم امسال کسی بتونه مچ زلدا رو بخوابونه
Edge عقده ای نیست فقط رو بعضی چیزا مثل گیم پلی خیلی حساسه. اگه همه خصوصیات یه بازی از جمله داستان و گرافیک و ... عالی باشن ولی فقط یه نقطه ضعف کوچیک تو گیم پلی ، تجربه بازی رو ضعیف کنه ، Edge با سر بازی رو زمین میزنه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or