آخرین ویرایش:
GAMESPOT:7.5
دوستان این گیم اسپات چشه فکر میکردم 9.5 پایین تر نده ولی این امتیاز... :-o
گیمسپات که این چند وقته حسابی آباد کرده خودشو ! شخصا دیگه برای نمرات گیمسپات تره هم خورد نمیکنم .
از کی تا حالا "Metacritic" بازی نقد میکنه؟
از کی تا حالا "Metacritic" بازی نقد میکنه؟
چطوری ممکنه کسی ارزش بازی برای خودش رو بر اساس نمرات سایت ها در نظر بگیره . مگه شما از خودتون شخصیت ندارین ؟متای فلان بازی مثلا 95 هست . 20 سایت 10 دادن 20 تا هم مثلا 9 . 10 تا هم 8 .... چطوری شما میگین متای بازی براتون ارزش داره ؟ منظورتون چیه ؟ اومدیم و شما بازی رو گرفتین ولی نظرتون به اون منتقدی که به بازی 8 داده نزدیک تر باشه یا بر عکس ... این امتیازات بلای جون ملت شده من اصلا درک نمیکنم چرا ملت چرتکه میندازن ببین متای بازی یا امتیاز بازی چند میشه بعد میرن بازی رو میخرن . اونم از نوی 2 تومنیش رو . هر کسی واسه خودش یه سلیقه ای داره نزارین این امتیازات سایت ها و این چیزا رو خریدتون تاثیر بزاره مگر در موارد خاص و تابلو که یه گیم میاد همش نقد منفی میگیره و معلومه بده . ولی اینکه یه نفر بگه فلان سایت داده 9 یعنی این خوبه و میرم میخرم حرف منطقی نیست .
دوست عزیز یه بازی متاش شده 90 مثلا ولی 5-6 نفر از منتقدین سایت ها بهش 7 یا هشت دادن ... از کجا معلوم شما هم وقتی بازی کنی جزئی از اونا نباشی ؟ از این مثال ها زیاده واسه من . مطمئن هم هستم بازی های زیادی هستش که مثلا متای بازی 90 به بالاست ولی شما خوشت نیومده .بستگی داره تا حدی حرفتون درسته مثلا من رفتم برای این بازی فقط یه موشن خریدم اگه متاش می شد 5 دست بیلم براش نمی خریدم:d
بازی ای که بالای 9 می شه یعنی یه چیزی برای گفتن داره صد درصد حتی برای یکی مثل من که rpg بازم نیست مثل skyrim که باهاش خیلی حال کردم
باهات کاملا موافقم بازی بسیار سلیقه ای هستدوست عزیز یه بازی متاش شده 90 مثلا ولی 5-6 نفر از منتقدین سایت ها بهش 7 یا هشت دادن ... از کجا معلوم شما هم وقتی بازی کنی جزئی از اونا نباشی ؟ از این مثال ها زیاده واسه من . مطمئن هم هستم بازی های زیادی هستش که مثلا متای بازی 90 به بالاست ولی شما خوشت نیومده .
در ضمن من اصلا به این بازی کار ندارم . اصلا نمیدونم چیه ولی دیدم بحث امتیازه و این حرف رو مدت ها بود میخواستم بزنم واسه همین گفتم وگرنه زلدا رو من نه بازی کردم نه میکنیم فقط میدونم یه باس داره این سری زلدا به اسم Ganondorf که خیلی Badas*s هست و تیپ خفنی داره![]()
چطوری ممکنه کسی ارزش بازی برای خودش رو بر اساس نمرات سایت ها در نظر بگیره . مگه شما از خودتون شخصیت ندارین ؟متای فلان بازی مثلا 95 هست . 20 سایت 10 دادن 20 تا هم مثلا 9 . 10 تا هم 8 .... چطوری شما میگین متای بازی براتون ارزش داره ؟ منظورتون چیه ؟ اومدیم و شما بازی رو گرفتین ولی نظرتون به اون منتقدی که به بازی 8 داده نزدیک تر باشه یا بر عکس ... این امتیازات بلای جون ملت شده من اصلا درک نمیکنم چرا ملت چرتکه میندازن ببین متای بازی یا امتیاز بازی چند میشه بعد میرن بازی رو میخرن . اونم از نوی 2 تومنیش رو . هر کسی واسه خودش یه سلیقه ای داره نزارین این امتیازات سایت ها و این چیزا رو خریدتون تاثیر بزاره مگر در موارد خاص و تابلو که یه گیم میاد همش نقد منفی میگیره و معلومه بده . ولی اینکه یه نفر بگه فلان سایت داده 9 یعنی این خوبه و میرم میخرم حرف منطقی نیست .
دوست عزیز یه بازی متاش شده 90 مثلا ولی 5-6 نفر از منتقدین سایت ها بهش 7 یا هشت دادن ... از کجا معلوم شما هم وقتی بازی کنی جزئی از اونا نباشی ؟ از این مثال ها زیاده واسه من . مطمئن هم هستم بازی های زیادی هستش که مثلا متای بازی 90 به بالاست ولی شما خوشت نیومده .
در ضمن من اصلا به این بازی کار ندارم . اصلا نمیدونم چیه ولی دیدم بحث امتیازه و این حرف رو مدت ها بود میخواستم بزنم واسه همین گفتم وگرنه زلدا رو من نه بازی کردم نه میکنیم فقط میدونم یه باس داره این سری زلدا به اسم Ganondorf که خیلی Badas*s هست و تیپ خفنی داره![]()