نمرات بازی Zelda: Skyward Sword

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member

این بازی زیبا فعلا دو نمره دریافت کرده که نمرات فوق العاده عالی هستن
Edge:10
GameInformer -10 /10
Official Nintendo Magazine:10
4News.it - 97/100
Gamepro Germany - 93%
GamesTM - 9/10

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Infected Area
تا حالا تنها بازی 2011 بوده که فامیتسو بهش نمره کامل داده (سومین بازی زلدا هم هست که ازش نمره کامل گرفته)
فکر کنم این منتقد گیم اسپات موشن پلاسش چینی بوده کنترلش خراب شده:d.

GAMESPOT:7.5
دوستان این گیم اسپات چشه فکر میکردم 9.5 پایین تر نده ولی این امتیاز... :-o

میدونستم :))
اگه اینکارا رو نکنه دیگه gamespot نیست که:d

گیمسپات که این چند وقته حسابی آباد کرده خودشو ! شخصا دیگه برای نمرات گیمسپات تره هم خورد نمیکنم .

منم همینطور
فقط متا و بس .

یعنی گیم اسپات یک تنه دهن این بازی رو سرویس کرد یک نمره از متای 95 به راحتی کم کرد

فقط از کنترل بازی ایراد گرفته اخه 7.5 دیگه واقعا نامردیه فن های بازی احتمالا سرویسش می کنن

میدونستم :))
اگه اینکارا رو نکنه دیگه gamespot نیست که:d
گیمسپات که این چند وقته حسابی آباد کرده خودشو ! شخصا دیگه برای نمرات گیمسپات تره هم خورد نمیکنم .
منم همینطور
فقط متا و بس .
از کی تا حالا "Metacritic" بازی نقد میکنه؟

چطوری ممکنه کسی ارزش بازی برای خودش رو بر اساس نمرات سایت ها در نظر بگیره . مگه شما از خودتون شخصیت ندارین ؟ :دی متای فلان بازی مثلا 95 هست . 20 سایت 10 دادن 20 تا هم مثلا 9 . 10 تا هم 8 .... چطوری شما میگین متای بازی براتون ارزش داره ؟ منظورتون چیه ؟ اومدیم و شما بازی رو گرفتین ولی نظرتون به اون منتقدی که به بازی 8 داده نزدیک تر باشه یا بر عکس ... این امتیازات بلای جون ملت شده من اصلا درک نمیکنم چرا ملت چرتکه میندازن ببین متای بازی یا امتیاز بازی چند میشه بعد میرن بازی رو میخرن . اونم از نوی 2 تومنیش رو . هر کسی واسه خودش یه سلیقه ای داره نزارین این امتیازات سایت ها و این چیزا رو خریدتون تاثیر بزاره مگر در موارد خاص و تابلو که یه گیم میاد همش نقد منفی میگیره و معلومه بده . ولی اینکه یه نفر بگه فلان سایت داده 9 یعنی این خوبه و میرم میخرم حرف منطقی نیست .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 浪人
چطوری ممکنه کسی ارزش بازی برای خودش رو بر اساس نمرات سایت ها در نظر بگیره . مگه شما از خودتون شخصیت ندارین ؟ :دی متای فلان بازی مثلا 95 هست . 20 سایت 10 دادن 20 تا هم مثلا 9 . 10 تا هم 8 .... چطوری شما میگین متای بازی براتون ارزش داره ؟ منظورتون چیه ؟ اومدیم و شما بازی رو گرفتین ولی نظرتون به اون منتقدی که به بازی 8 داده نزدیک تر باشه یا بر عکس ... این امتیازات بلای جون ملت شده من اصلا درک نمیکنم چرا ملت چرتکه میندازن ببین متای بازی یا امتیاز بازی چند میشه بعد میرن بازی رو میخرن . اونم از نوی 2 تومنیش رو . هر کسی واسه خودش یه سلیقه ای داره نزارین این امتیازات سایت ها و این چیزا رو خریدتون تاثیر بزاره مگر در موارد خاص و تابلو که یه گیم میاد همش نقد منفی میگیره و معلومه بده . ولی اینکه یه نفر بگه فلان سایت داده 9 یعنی این خوبه و میرم میخرم حرف منطقی نیست .

بستگی داره تا حدی حرفتون درسته مثلا من رفتم برای این بازی فقط یه موشن خریدم اگه متاش می شد 5 دست بیلم براش نمی خریدم:d

بازی ای که بالای 9 می شه یعنی یه چیزی برای گفتن داره صد درصد حتی برای یکی مثل من که rpg بازم نیست مثل skyrim که باهاش خیلی حال کردم

بستگی داره تا حدی حرفتون درسته مثلا من رفتم برای این بازی فقط یه موشن خریدم اگه متاش می شد 5 دست بیلم براش نمی خریدم:d

بازی ای که بالای 9 می شه یعنی یه چیزی برای گفتن داره صد درصد حتی برای یکی مثل من که rpg بازم نیست مثل skyrim که باهاش خیلی حال کردم
دوست عزیز یه بازی متاش شده 90 مثلا ولی 5-6 نفر از منتقدین سایت ها بهش 7 یا هشت دادن ... از کجا معلوم شما هم وقتی بازی کنی جزئی از اونا نباشی ؟ از این مثال ها زیاده واسه من . مطمئن هم هستم بازی های زیادی هستش که مثلا متای بازی 90 به بالاست ولی شما خوشت نیومده .
در ضمن من اصلا به این بازی کار ندارم . اصلا نمیدونم چیه ولی دیدم بحث امتیازه و این حرف رو مدت ها بود میخواستم بزنم واسه همین گفتم وگرنه زلدا رو من نه بازی کردم نه میکنیم فقط میدونم یه باس داره این سری زلدا به اسم Ganondorf که خیلی Badas*s هست و تیپ خفنی داره :دی

دوست عزیز یه بازی متاش شده 90 مثلا ولی 5-6 نفر از منتقدین سایت ها بهش 7 یا هشت دادن ... از کجا معلوم شما هم وقتی بازی کنی جزئی از اونا نباشی ؟ از این مثال ها زیاده واسه من . مطمئن هم هستم بازی های زیادی هستش که مثلا متای بازی 90 به بالاست ولی شما خوشت نیومده .
در ضمن من اصلا به این بازی کار ندارم . اصلا نمیدونم چیه ولی دیدم بحث امتیازه و این حرف رو مدت ها بود میخواستم بزنم واسه همین گفتم وگرنه زلدا رو من نه بازی کردم نه میکنیم فقط میدونم یه باس داره این سری زلدا به اسم Ganondorf که خیلی Badas*s هست و تیپ خفنی داره :دی
باهات کاملا موافقم بازی بسیار سلیقه ای هست

من همه سبک بازیی رو میزنم و از هر بازی که خوشم بیاد میخرمش و بازیش میکنم از این لحاظ برام اهمیت نداره(انتخاب و خرید)
تا حدودی به متا هم اهمیت میدم چون به بازی ارزش میدن (اتمینان بیشتر)(و البته سرگرم کنننده هم هست:d)
مثلا به بازی هایی که علاقه دارم به متا اهمیت نمیدم (منم که به همه بازی ها علاقه دارم:d) و به بازی هایی که علاقه ندارم اگه متای بالایی داشته باشن بهشون علاقه پیدا میکنم خود به خود:d
چند بار گفتم علاقه ؟:d

---------- نوشته در 02:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:17 AM ارسال شده بود ----------

تا الان که بازی کردم همشون طبق متا پیشرفتن البته یه چندتایی بودن که نظرم چیز دیگه بود که اونم نزدیک متا بود:d
که اون بازی ها هم ازدسته: :d(بازی هایی که علاقه ندارم اگه متای بالایی داشته باشن بهشون علاقه پیدا میکنم خود به خود) بودن .:d

درکل اینو میخوام یگم که به قول شما یه بازیی که چند تا امتیاز پایین گرفته (مثلا همین زلدا که از gamespot 7.5 گرفت)ممکنه نظر یه گیمر هم همین باشه درست
ولی منتقدین هم مثل گیمر ها هر کدومشون یه نظر دارن و کل نظراتشون رو یه امتیاز برای اون مجله یا سایت تشکیل میده و کل امتیاز های سایتها و مجله ها که همون نظر تک تک منتقدین هست که خودشون هم گیمرن یا تا حدودی گیمرن جمع آوری میشه و توی متا ثبت میشه و نظر کلی رو تشکیل میده (یعنی اکثرا براشون بازیه خوب یا بدی بوده) که میشه بهش اتمینان کرد

حلا به نظرت یه جناح رو میشه گرفت یا هر دو جناح رو ؟

آخرین ویرایش:
BaziCenter.com

برای خوندن نقد اینجا کلیک کنید

30046236019481950671.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or