نمرات بازی Zelda: Skyward Sword

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member

این بازی زیبا فعلا دو نمره دریافت کرده که نمرات فوق العاده عالی هستن
Edge:10
GameInformer -10 /10
Official Nintendo Magazine:10
4News.it - 97/100
Gamepro Germany - 93%
GamesTM - 9/10

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Infected Area
شما wii داری میتونی یکم از جذابیت هاش بگی؟
مگه خياره كه بگه شيرينه مثلا؟
بايد خودت حسش كني ، كلا wii بازي كردن يه حس كودكانه اي به آدم دست ميده كه خيلي باحاله . به من كه اين حسو داد:d

بازیش موشن پلاس میخواد واسه همین فکر نکنم با دلفین بشه بازی کرد (مگر اینکه با یه سری روش خاص دسته ویموت رو وصل کنید به PC که زیاد دردسر داره)
دولفین کاملا وی موت و موشن پلاس رو ساپورت میکنه و شناسوندنش به pc هم خیلی راحته. تو خود سایت دولفین همه چی رو توضیح داده. نکته ی مهم در اینجا پشتیبانی دولفین از دسته ی wiiه که دولفین تو این زمینه همه ی انواع دسته های wii رو ساپورت میکنه.

!!!....What The
دیدم اسمش تو لیست نظرسنجی بهترین بازی سال از نظر Spike VGA اومده بود...یه لبخند ملیحی زدمو به بتمن رأی دادم... تازه اومدم دارم میبینم چه امتیازاتی گرفته....
تا حالا قسمت نشده یه قسمت زلدا بازی کنم، با این که نمی خوام ارزش های زلدا رو زیر سؤال ببرم ولی اصلا دوست ندارم امسال goty شه....

مگه خياره كه بگه شيرينه مثلا؟
بايد خودت حسش كني ، كلا wii بازي كردن يه حس كودكانه اي به آدم دست ميده كه خيلي باحاله . به من كه اين حسو داد:d

خوب شما مثلا یه چی بازی میکنی میگی وای اینجوری بود اونجوری بود داستانش باحال بود گرافیکش خفن بود یا چیزای دیگه، تو این مواقع احساس خیار بودن بهت دست میده؟
:d

آخرین ویرایش:
خوب شما مثلا یه چی بازی میکنی میگی وای اینجوری بود اونجوری بود داستانش باحال بود گرافیکش خفن بود یا چیزای دیگه، تو این مواقع احساس خیار بودن بهت دست میده؟
وقتی Zelda رو مورد نقد و برسی قرار میدن اون رو با شماره های قبلی خودش و بازیهای توی همین سبک مقایسه میکنن. به عنوان مثال هیچ سایت و منتقدی نمیاد Skyward Sword رو با Skyrim یا Uncharted 3 و Arkham City بسنجه و بعد نمره بده.

100 - IGN
100 - Game Informer
100 - Edge
100 - Wired
100 - Guardian
100 - Metro GameCentral
100 - CCC
100 - Nintendo World Report

98 - Nintendo Universe
98 - Computer and Video Games
98 - ONM UK
93 - Videogameszone