آخرین ویرایش:
دولفین کاملا وی موت و موشن پلاس رو ساپورت میکنه و شناسوندنش به pc هم خیلی راحته. تو خود سایت دولفین همه چی رو توضیح داده. نکته ی مهم در اینجا پشتیبانی دولفین از دسته ی wiiه که دولفین تو این زمینه همه ی انواع دسته های wii رو ساپورت میکنه.بازیش موشن پلاس میخواد واسه همین فکر نکنم با دلفین بشه بازی کرد (مگر اینکه با یه سری روش خاص دسته ویموت رو وصل کنید به PC که زیاد دردسر داره)
مگه خياره كه بگه شيرينه مثلا؟
بايد خودت حسش كني ، كلا wii بازي كردن يه حس كودكانه اي به آدم دست ميده كه خيلي باحاله . به من كه اين حسو داد:d
وقتی Zelda رو مورد نقد و برسی قرار میدن اون رو با شماره های قبلی خودش و بازیهای توی همین سبک مقایسه میکنن. به عنوان مثال هیچ سایت و منتقدی نمیاد Skyward Sword رو با Skyrim یا Uncharted 3 و Arkham City بسنجه و بعد نمره بده.خوب شما مثلا یه چی بازی میکنی میگی وای اینجوری بود اونجوری بود داستانش باحال بود گرافیکش خفن بود یا چیزای دیگه، تو این مواقع احساس خیار بودن بهت دست میده؟
با امولاتور میشه رو PC بازی کردخیلی دوست دارم اینو بازی کنم ..........حیف که WII ندارم وگرنه زده بودم زیر گوشش.................پس چرا دیر به دیر نمره میدن
:-o عجب بابا این منتقدهای Eurogamer رو چیز خور کردند؟ بسی دست و دلباز شدند!!!Eurogamer - 10/10
تحول چیه؟ کمتر از 10 بهش بدن یعنی Troll بوده منتقدشEurogamer یهو متحول شد !![]()