نمایش رسمی PSP2

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
بالاخره تصویری رسمی و با کیفیت از PSP2 در همایش PlayStation Meeting 2011 به نمایش در اومد !
این شما و این هم کنسول دستی جدید سونی :

sony-tokyo-event-1356.jpg

این کنسول با رزولوشن 960x544 و لمسی (مثل اینکه هم جلوش هم عقبش !) عرضه میشه. صفحه نمایشش هم 5 اینچ OLED هست.
از قابلیت های حرکتی Sixaxis هم پشتیبانی میکنه (یعنی حرکت در 6 جهت) Wifi و 3G رو هم به قابلیتها اضافه کنین.
بازیهایی که براش معرفی شده :
- Killzone
- Little Big Planet
- Reality Fighters
- Uncharted
- WipeOut
- Resistance
این کنسول کریسمس 2011 عرضه میشه و فعلآ اسمش NGP هست !

آخرین ویرایش:
سونی بهترین کار رو کرد که شکل و شمایل کنسول رو حفظ کرد. ( PSP GO یه افتضاح بود )

دوستان از نمایش کنسول اگه ویدیویی هست بزارید تا دانلود کنیم.

تمامی سیو ها و اضافات دانلود شده از سوی PSN بر روی همان مموری کارت مربوطه قرار می گیرد و به هیچ وجه فضای داخلی دستگاه را اشغال نخواهد کرد.
این ها تمامی امکانات نرم افزاری NGP نبود، و این وسیله به لطف PS Suite می تواند بازی هایی را که برای Android منتشر شده اند را بدون هیچ مشکلی اجرا کند.
خب 2تا نکته تو این حرفها هست.
اول این که مشخصا دستگاه هارد داخلی خواهد داشت و اون اسلات کارت حافظه فقط برای بازیهاست.با وجود هارد داخلی پس فکر نکنم قیمت تمام شدش ارزون در بیاد و احتمالا میره بالای 300 دلار.
نکته دیگه هم اینکه بازیهای موبایل های آندروید هم اجرا میشن 100 در 100 که این خودش کلیه!

دوستان در مورد پشتیبانی از Android مطمئن هستین ؟! فکر میکنم اون برای یه بخش دیگه از کنفرانس بود.

به یه روز تو نت نبودیما ببین چه خبره....:دی

بچه ها نسخه ای از MGS هم رسما تایید شده؟

sony-tokyo-event-1550.jpg

منم هنوز تو کف اندروید هستم اگر باشه فوق العاده میشه شاید بشه بعدا با وجود 3G حداقل SMS باهاش چک کرد :d کلا سخت افزار با اندروید تا حدودی مچ هست :d

بچه ها نسخه ای از MGS هم رسما تایید شده؟
نه عزیز فقط برای اینکه قدرت کنسول رو نشون بده از بازی استفاده کردن
پ.ن : الان شهاب خودکشی میکنه :دی

خیلی مسائل بدون جواب موندن.مثل حافظه داخلی و داستان این آندروید و از همه مهمتر قیمت.
تا نمایشگاه بعدی مثل این که باید وایسیم تا کامل توضیح بدن....

یه چیزی یادمون رفت :

NGP شُک ( لرزش - ویبره ) نداره ؟ :d

دوستان بازی ها فقط به صورت دمو بوده و بازی های اصلی بعدم نمایش داده میشه .

حالا انقدر نگید MGS این چیه میام جیگر همتون رو میکشم بیرن دیگه دارم:d کفری میشم بد تر از این trunks (اسمش رو هم دقیق نمیدونم ):d من عشق MGS یه بار اول گفتم خدا کنه یه MGS بده خوب مشخصه MGS4 مال PS3 هستش پس اگه بیاد یه نسخه دیگه هستش .

حالا باز بیاین بگین این چی هستش MGS4 هستش دموش برای PSP2 بوده که نشون بده قدرت PSP 2 رو به مردم همین .

یه چیزی یادمون رفت :

NGP شوک نداره ؟ :d

چیز دیگه نیاز ندارین .:d

نظر من اینِ که واسه Slim&Lite ـش یکی دو سال صبر کردن واقعا ارزش داره اونم کنسولی ا این ابعاد ... :)

البته کوجیما گفته که رویاهایی واسه این کنسول دستی داره که توی E3 خواهید دید. 95% یک MGS هست :d

شک اینجا جایز نیست ... بُگو 100 % میاد :d!

پ.ن : الان شهاب خودکشی میکنه :دی

:d Exactly

پ.ن:پس MGS دیگه هم تایید شد ؟ :d

چیز دیگه نیاز ندارین :d

نه :d

آخه سر قبلیه فکر میکردم چون UMD میخوره نیومدن شُک بگذارند الان که دیگه کارتریج خور شده چرا شُک نداره ؟
شایدم داره رو نکردن :-/

ولی واقعا کنسول تکمیلی هستش دم سونی گرم :x

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or