نمایش رسمی PSP2

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
بالاخره تصویری رسمی و با کیفیت از PSP2 در همایش PlayStation Meeting 2011 به نمایش در اومد !
این شما و این هم کنسول دستی جدید سونی :

sony-tokyo-event-1356.jpg

این کنسول با رزولوشن 960x544 و لمسی (مثل اینکه هم جلوش هم عقبش !) عرضه میشه. صفحه نمایشش هم 5 اینچ OLED هست.
از قابلیت های حرکتی Sixaxis هم پشتیبانی میکنه (یعنی حرکت در 6 جهت) Wifi و 3G رو هم به قابلیتها اضافه کنین.
بازیهایی که براش معرفی شده :
- Killzone
- Little Big Planet
- Reality Fighters
- Uncharted
- WipeOut
- Resistance
این کنسول کریسمس 2011 عرضه میشه و فعلآ اسمش NGP هست !

آخرین ویرایش:
واقعا فوقالعادست جدا از بازی طراحی زیباش منو خیلی جذب خودش کرد بازی هاش هم که حرفی رو باقی نمیذاره فقط جای یه GOW خالیه که اونم انشاالله تایید میشه...:d

سلام
من یه سوال پرسیدم که ایا این PSP2 قابلیت تلفن هم داره یا خیر؟که نمیدونم چرا پاک شد:(
دوست عزیز کافیه پستای قبلی رو مرور کنید چند بار گفته شده
حالا جوابش رو میدادی دیگه.:d نه تلفن نیست.!;)
واقعا منظورتون از این که قیافه سک*ی هست چیه ؟
جدیدا خیلی مد شده ( خدا نکنه یه چیزم مد بشه ) واسه هر چی این واژه را استفاده میکنن .
من دیدم کاربرای دیگه برای کینکت و 3DS هم این واژه را استفاده کردند .
من که هر چی فکر کردم و به قیافه این psp2 نگاه کردم ربط این واژه را با این وسایل نفهمیدم ، !! کسی اگه میدونه به منم بگه .!
یه جور تیکه هست دیگه.(خیلی باهاش حال کردم,هیجان زده شدم.):d

تقریبا همه چیزش خوبه جز یه چیزی! رزولوشن 544*960 در صفحه نمایشی با سایز 5 اینچ کمی تو ذوغ میزنه! مخصوصا با پیشرفت ـی که اسمارت فون ها دارن همچین رزولوشنی واسه کنسول دستی به این شاخی با این قدرت سخت افزاری کمی آزار دهندست!
PSP 2 : 960*544 per 5 inch
iPhone 4: 960*640 per 3.5 inch
اتفاقا باید بگم سایز و رزولوشنی که آیفون داره باعث میشه تراکم پیکسلها توی هر اینچ صفحه بالا باشه طوری که بعضی از پیکسلها بخاطر تراکم زیاد پیکسلها دیده نمیشن . اینم حرف من نیست و یه ایراد تکنیکی نمایشگرها هست که به آیفون و بعضی گوشیها با صفحه نمایش کوچیک و وضوح تصویری بالا گرفته میشه .
ولی درمورد PSP2 و سایز و رزولوشن باید بگم کاملا استاندارد ساخته شده و کمی پیکسلهای عمودیش نسبت به آیفون بخاطر حفط نسبت تصویر 16:9 هست . رزولوشن تصویری PSP رو دوبرابر کردن و سایز نمایشگر روهم تا جای ممکن بزرگ طراحی کردن که تمام پیکسلها در تصویر به چشم بیاد .

بنابراین کیفیت نمایش تصویر در PSP2 کاملا نسبت به آیفون بالاتره و کاملا مناسب برای یک پلتفرم بازی .

آخرین ویرایش:
والا من که فکر میکنم این حرفایی که راجع به PSP2 میزنن همش تبلیغات هست .
در ضمن اگه درست هم باشه سونی خیلی احمق هست اگه اجازه بازیهایی باکیفیتی در حد PS3 روی این کنسول اجرا بشه . چون جایگاه و اعتبار کنسول PS3 رو به شدت زیر سوال خواهد برد و احتمالا فروشش کاهش پیدا خواهد کرد .

عزیز هنوز شما خواب هستین تبلیغات کجا بود معرفی شد رفت پی کارش با همون قدرتی که میگفتن .

دوم اشتباه شما این هستش که این وسیله رو برای 2 روز نگاه میکنی اما سونی اینده نگر هستش این کنسول باید 6-8 سال دوام بیاره برای همین چیزی میسازه که تا 8 سال دیگه نیاز نباشه هی یه مدل جدید بزنه .

سونی فوقش در سال 2012-14 کنسول خانگی جدیدش رو معرفی میکنه و همون حدود 2013-14 به بازار عرضه میکنه اون وقت هستش که PSP 3 رو با نظریه شما مجبور بود عرضه کنه این یعنی پول تبلیغات بازاریابی و..... .

و مگه میشه طی هر سال چقدر خلاقیت نشون داد برای عرضه کنسول جدید که فقط قوی تر نباشه به نظرم از نظر خلاقیت این کنسول کولاک بود موندم بعدم چیکار میخواد بکنه .

برای همین همین کارش منطقی ترین کاری بود که کرد . درست مثل 3DS .

بدک نسیت ولی به 3ds نمی رسه!!!

چیزای جالبی داره ولی عمرا به گرد پای 3DS نمی رسه اینم یه شکسته دیگه برای سونی:))
Adios

احیانا شما ا بچه های پچر نیستین؟هنوز معلوم نشده کنسول چه قابلیتای دیگه ای داره دارن میگن نه فروش نداره(غلیظ بخونین:دی)
دیگه بهتر از این نمیشه امیدوارم آنچارتد 2 هم براش بیاد من وقتی کنسول بیاد زندگیمو میفروشم تا بخرمش:دی
واااااااااااااااااااای:|
:دی :دی

همه اطلاعاتی که تا الان از PSP2 منتشر شده رو می تونید تو این تاپیک مطالعه کنید:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=38264

با توجه به این که بحث ها تو یه تاپیک متمرکز بشه این تاپیک هم قفل میشه، می تونید بحث رو تو اون تاپیک ادامه بدید.

با تشکر از آریا به خاطر این تاپیک

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or