ماشالله چه قدر توضیح دادی .
من قدیم اسلیم سری 2000 داشتم ، خیلی جدید بود که وارد بازار ایران شده بود که گرفتم .
الانم یه استریت از پی تی گرفتم ، فکر کنم همون 120 تومانیه بود که میگید . البته تخفیف هم گرفتم . قیمتش خدایی خیلی خوبه .
اصلا اینجوری شد که گرفتم ، دیدم برای یه بازی ps4 باید نزدیک 200 پول داد گفتم دیگه 100 تومان 120 تومان پولی نیست بدم حداقل بازی های شاخ PSP رو یه بار دیگه بازی کنم .
psp توضیح زیادم داره کدوم کنسول تا حالا تونسته با یه پلاگین بشه بازیا رو 3d بازی کرد؟ یا حتی کنسول ها خونگی شبیه ساز سگاساترن ندارن اما psp داره
من خودم سری فقط فول پک داشتم که حتی کرک ( کپی خور نشده بود ) بازیا رو umd میخریدم بعد تعویض میکردم , بعد کپی خور اومد که umd اصل میخواست ولی برای اجرا بازیا خیلی خیلی دردسر داشت
psp 2000 هم خیلی خوب بود بخصوص اضافه شدن قابلیت وصل شدن به tv و لاغرتر شدن - کیفیت صفحه نمایششم زیادتر شد
یادمه یه مدلا سری 2000 بود باندل خداجنگ - متالگیر و ..... بود
psp street هم داشتم مدل خیلی خوبیه من که ازش راضی بودم بدنه مات و کمی تپل و بدنه مقاومتر و ........ -- منم به همون psp street پیام دادم گفت فروخته شده
آره با این پول گوشی nokia 215 میدن حتی جاوا هم نصب نمیکنه - گوشی ها دمه ای جاوا الان 190 هزار منه
بعد psp با این عضمت با کل مطعلقاتش 120 هزار تومن
این ps tv را دیده بودم فيلمهاش را چیز جالبی بود :d
بازی کپی هم اجرا میکنه یا فقط اورجينال میشه?!
مثل اینکه فقط بعضی از بازیهای ویتا و psp را میتونه اجرا کنه!
آره چیز باحالیه , اینم تریلرش
http://www.aparat.com/v/5Uqkz
فعلا قیمت psp ش کپی خور شده
خوب بازی ها تو استور محدودن - از نظر کارکردی ps tv همه بازیا vita نمیتونه اجرا کنه محددیت گذاشتن براش - اما یه ترفندی اومده که باهاش میشه همه بازیا ویتا اجرا کرد
از اون ور تمام بازیا psp میتونه اجرا کنه هم همه بازیا ps1