نظرسنجی: از نظرشما سونی باید همکاری دیگری را با Hideo kojima آغاز کند؟

از نظرشما سونی باید همکاری دیگری را با Hideo kojima آغاز کند؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    174

JohnnySilverhand

کاربر سایت
122257
عنوان Death stranding به تازگی عرضه شده و نتیجه یکی از معتبر ترین همکاری های گیم را به همراه آورد. سونی هرکاری که توانست برای کوجیما انجام داد، دسترسی به انجین Guerrilla دسیما را برایش فراهم کرد و بودجه ای بزرگ در اختیارش گذاشت که برای ساخت عنوانی با ستاره های هالیوودی کافیست. با این وجود ، این عنوان همچنان در تاریخی دیگر بر روی pc عرضه خواهد شد و این نشان میدهد که مصالحه ای وجود دارد که باید انجام شود.

البته سوالی که در ذهن همه ما وجود دارد این است که قدم بعدی برای کوجیما پروداکشنز چیست؟ این استودیو ذاتا به پلی استیشن پیوند خورده است ، و سونی دارای مالکیت فکری اولین عنوان آن و انجینش است. اما مالکیت آن بنظر غیر ممکن میرسد و تیم آن بدون رهبر کاریزماتیک خود ارزشش را از دست می دهد و همچنین کوجیما دوست دارد که استقلال خودش را حفظ کند ، و در آینده به ساخت فیلم بپردازد.

بنظر همکاری متقابل بر روی یک پروژه بزرگ به عنوان گام بعدی برای شرکت ها منطقی است ، اما آیا این کاری است که سونی قصد انجامش را دارد؟ از طرفی ، death stranding سال ها پیش از زمان معرفی خود مورد توجه و حاکم بر بحث و گفت و گو در صنعت گیم بود ، اما نقد های آن به بطور کلی مثبت نیست و فروش آن همچنان مورد بحث قرار دارد. آیا سونی میخواهد که آن را صرفا دوباره به عنوان یک پروژه انحصاری ریسکی و خلاقانه در نظر بگیرد؟

این تصمیم به Hermen Hulst رئیس جدید استودیو های جهانی سونی بستگی دارد که از رابطه قدرتمند خود با کوجیما لذت میبرد. حدس ما این است که احتملا پلی استیشن برای پروژه انده اش با او همکاری خواهد کرد ، چرا که بنظر میرسد که برای هردو طرف مفید است. اما شما فکر میکنید که منابع سونی باید در جای دیگری سرمایه گذاری شود؟

آینده در بخش نظرات در دستان شماست!

منبع

بله پول داد اما اون همه مسخره کردن 360 XBOX هم داخل بازی سونی بهش گفته بود انجام بده ؟ یعنی میخوای بگی کنسولی که در اون زمان با نداشتن انحصاری های با کیفیت بالا داشت دست پنجه نرم میکرد یک بازی با اون همه هایپ و 10 های که دریافت کرد و بعد از اون فروش کنسول بالا امد تاثیری اصلا کوجیما نداشت فقط پول سونی بود . :| یعنی اگه همین عرضه دومینو وار تا یک سال دیگه یعنی 2009 طول میکشید به نظرت اخر نسل سونی میتونست XBOX بگیره تمام این شروع رشد سونی از همون عرضه MGS 4 شروع شد .

اون موقع پول داد که MGS تحویل بگیره که گرفت الان پول داد که یک بازی جدید و هرچی کوجیما خواست بسازه و تحویل بگیره که گرفت .

چند ماه بعد MGS 4 روی استیج معرفی کرد .:| یک حرف های میزنی انگار MGS های قبلی همه انحصاری بودن برادر من جز MGS 3 و 4 هیچ نسخه ای انحصاری سونی نبوده اینکه شما تاثر بازی کوجیما در اون زمان برای سونی نادیده میگیری دلیل نداره سونی هم نادیده بگیره مثل شما .

الان هم قرار نیست برای همیشه سونی از بازی های کوجیما اینجوری پشتیبانی کنه کوجیما استدیو نداشته و وام گرفته سونی هم کمکش کرده که استدیوش پا بگیره اگه سونی راضی باشه دوباره باهاش قراداد میبنده من و شما هم هیچ کاری نمیتونیم انجام بدیم همش به سیاست سونی بر میگرده .

همون جوری که یک زمانی بازی های دیوید کیج خیلی ها به ... تشبیه کردن اینم همینه شما خوشت نمیاد میتونی بازی نکنی دقیقا همون حرفی که به کسایی که به بازی های کیج گیر میدادن میزدم الان هم میگم خیلی راحت ادم از چیزی خوشش نمیاد طرفش نمیره انقدر بحث نداره هر تاپیکی باز میکنیم شده مثل زمان HR همش داود دماغ و ... حالا هم نوبتی باشه مثل اینکه نوبت کوجیماست.

خوب سونی هر کاری دلش خواست میکنه و ما هم هیچ کاری در موردش نمیتونیم بکنیم، خوب اصلا فروم رو تعطیل کنیم، جاش فقط صفحه اصلی سایت بمونه،

اصلا به نظر میاد سونی نیاز نبود دیگه کاری کنه و بازی دیگه ای منتشر کنه، همون متال گیر 4 بسش بود، شما یه جا میگی کوجیما سوار بر اسب سفید اومد، یه جا میگی هیچ کدوم از نسخه های متال گیر انحصاری نبود، خوب اگه سونی پول نمی‌داد که همون متال گیر 4 هم مولتی پلتفرم بود و قائدتا چیزی رو هم نجات نمی‌داد!

سونی هر کاری بخواد میکنه، اصلا میتونه همه دارایی هاش رو آتیش بزنه،

ولی همین که یه سایت متمایل به سونی همچین مقاله ای رو میره و نظر سنجی میزاره، نشون میده این ذهنیت محدود به هیتر های بازی سنتر نیست!

خوب یکبار اومده این کار رو کرده، و الان داریم در مورد همکاری مجدد صحبت میکنیم!
میگیم ok اگر همین یکبار بود تموم شد رفت(که همینم مخالفم:-" ) ، برای بار دوم، باز هم با همین شرایط، نه! چرا باید دوباره پول خرج ترد پارتیی بشه که بازیش مولتی پلتفرم هست ؟ به قول مازیار قرار نیست تا ابد مدیون هایپ یا حالا هرکاری که کوجیما کرده باشه که!

برای انحصاری کردن TPها مطمئنم نه انقدر امکانات در اختیار سازنده میزارن، نه انقدر منابع... 70نفر از یکی از سه تیم اصلیه سونی روی یک بازی ترد پارتی کار کنند؟ :|
پایین تر اسم بند اوردی، همین 70نفر از GG چقدر میتونستن کمک کنند که بازی با اون وضعیت تکنیکی منتشر نشه! (جدا از در اختیار گذاشتن موتور بازی سازی و 100% کمک های بیشتر برای آشنایی و کارکردن با موتور و ... )

منم نمیگم تقصیر کوجیماست و کوجیما گفته به من پول بدید ولی حسودم به بقیع ندید!
ولی به هر حال یحتمل منابع مالی و انسانی و ... این وسط بوده، که بخشیش خرج کوجیما و بازیش شده! من میگم امر این منابع نمیتونه(نمیخواستن/نمیخوان) بیشتر بشه و حق انتخاب باشه بین کوجیمایی که بازی مولتی میسازه و اون استودیوهایی که بازی های انحصاری میسازن، من توی این چنین شرایطی توی نظرسنجی میگم خرج کوجیما نشه! :D
اگرم قراره صرف استودیو ترد پارتیی بشه، مثل بلادبورن از توش در بیارن(من اصلا و ابدا طرفدار میازاکی و بازی هاش نیستم،بحث طرفداری نیست) یا مثل حرکاتی که نینتندو با PG میزنه و زرت و زرت از حلقشون انحصاری شاخ میکشه بیرون!
کلا این همه استودیو ترد پارتی که حاضرن با پول و این همه امکانات خفن برات انحصاری هم بسازن! لازمم نیست اسمشون کوجیما باشه حتما:-"
اکثر ژاپنی ها هم که از نظر تکنیکی لنگ میزنند، اون امکانات GG هم در اختیار چنین تیم هایی گذاشته بشه غوغا میکنند! گرچه به نظرم بزارن GG به حال خودش باشه و زودتر بازی/بازی هاشون رو بدن بیرون بهتره:D

اینکه حالا شرایط استودیوها ، انتشار بازی کوجیما و .... تقصیر کی هست یا بوده رو من کاری ندارم، به بحث هم کاری نداره!

خوب مگه الان شرایط همکاری اینده مشخص شده ؟ :D مشخصا هیچ منم موافق نیستم نیروی GG بیاد این کار دیگه تکرار کنه ترجیح میدم KZ بسازه همون تعداد اما این سیاستی بوده که سونی در قبل گرفته و یک بار هم انجام داده تمام شده رفته پی کارش الان که خدا رو شکر همه با هم داره بزرگ میکنه از Bend گرفته تا SP تا ... در حال جذب نیرو هستن حتی SM با اون همه نیرو بازم داره نیرو میگرده . اینکه سونی سیاست اشتباهی پیش گرفت و به یک سری از استدیو هاش بیشتر بها داد و امد بی خیال استدیو های دیگش شد و کوجیما این وسط پشتیبانی کرد در حالی که بقیه نکرد حماقت سونی هستش ربطی به کوجیما نداره .

مشخصا من خودم هم مخالفم اما بیشتر به حماقت سونی گیر میدم تا به کوجیما . کوجیما دنبال پول بود تا استدیوش دوباره بنا کنه و سونی هم کمک کرد از الان به بعد باید ببینم سونی چقدر حماقت تکرار میکنه و استدیو های خودش ول میکنه تا کوجیما بچسبه که منم مخالف این موضوع هستم .

خوب اگه بازی های اینده کوجیما با قرادر کامل انحصاری عرضه شد تکلیف چیه و نیازی به پشتیبانی یکی مثل GG نداشت بازم بی خیال کوجیما بشه ؟ صحبت من اینه وگرنه فقط یک احمق میتونه از حماقت سونی و گندی که زده سر پشتیبانی نکردن از استدیو هاش و گزاشتن نیرو هاش روی کی بازی مولتی پلتفرم دفاع کنه .

کلا این همه استودیو ترد پارتی که حاضرن با پول و این همه امکانات خفن برات انحصاری هم بسازن! لازمم نیست اسمشون کوجیما باشه حتما:-"

من نمیدونم خبری هستش شما دوستان دارین یا من ندارم یا اینکه سونی اعلام کرده دیگه با بقیه کار نمیکنه و همیشه قراره با کوجیما کار کنه یا اینکه سونی قراره استدیو کوجیما بخره یا اینکه عهد برادری سونی با کوجیما بسته من خبر ندارم چون الان یک جوری شده انگار گفتن قرار نیست با بقیه کار کنن فقط قراره با کوجیما کار کنن اگه TP باشه .

برداشت من از این صحبت اینه شاید اشتباه باشه اما اگه عنوان بعدی کوجیما انقدر خفن بود که همه براش سر دست میشکستن تکلیف چیه ؟ اون وقت چیکار کنیم من میگم فقط به خاطر اینکه یک بازی گند زده و سونی حماقت کرده همچی سر کوجیما نشکنیم مشخصا بازیش همه باهاش حال نمیکنن همه هم طرفدار میازاکی نیستن اما من عاشق بازی های قبلی هر دوتا هستم DS هنوز بازی نکردم چون نرسیده دستم.

منم نگفنم بقیه ول کنن فقط کوجیما بچسبن میپرسه ایا به نظرتون همکاری کنه بازم به نظر من به نوع همکاریش بر میگرده و بازی که قرار هستش بسازه وگرنه حتی به قولی به افرادی مثل امی و تیم ناتی داگی که داشتن به آنچارتد گند میزدن هم نمیشه اعتماد کرد و قاطع طرفدارش بود.

اکثر ژاپنی ها هم که از نظر تکنیکی لنگ میزنند، اون امکانات GG هم در اختیار چنین تیم هایی گذاشته بشه غوغا میکنند! گرچه به نظرم بزارن GG به حال خودش باشه و زودتر بازی/بازی هاشون رو بدن بیرون بهتره:D
اینکه حالا شرایط استودیوها ، انتشار بازی کوجیما و .... تقصیر کی هست یا بوده رو من کاری ندارم، به بحث هم کاری نداره!

خوب این گندی هستش که سونی باید درست کنه باید استدیو ژاپن تقویت کنه باید بتونه بین استدیو هاش تعادل ایجاد کنه گندی که مدیریت سونی زده به نظر من هم کاری به GG نداشته باشن بهتر مردیم از انتظار برای یه KZ خوب تازه بماند باید HZD جدید هم بده .

خوب تمام بحث از همین بخش اخر شروع میشه کی این قرارداد بسته ؟ درست این حرف مثل کشور داری خودمون میمونه این میگه تقصیر من نبوده به من ربطی نداره اون میگه به من ربطی نداره باید قبول کنیم که سیاست سونی اشتباه بوده باید درستش کنه اگه سونی قراداد درست نبنده فردا هر کسی میتونه بشه کوجیما بعدی ملت میگن با کوجیما دیگه ادامه همکاری نده من میگم با هر کسی میخواد ادامه بده اما با سیاست درست نه اینکه همه فدای اون کنه نه اینکه همه تقصیر ها رو بندازیم گردن کوجیما که چی سونی حماقت کرده .

الان سونی میتونه به جای اینکه قرارداد بد ببنده با هر کسی قرارداد ببنده درست خواست با کوجیما خواست با هر کس دیگه ای .

آخرین ویرایش:
من فقط به عنوان آخرین حرفم این رو بگم که اگه کوجیما میخواد بازی بسازه، اونم در حد شاهکار موندگار مثل متال گیر 3، اصلا سونی دو سه تا استودیو رو تعلیق کنه، منابع مالی و پرسنل این استودیو ها رو تمام وقت بزاره در خدمت کوجیما،

اما اگه قرار باشه روی ماجراجویی های سینمایی کوجیما و لاس زدن با ستاره های هالیوودی سرمایه گذاری کنه، حیف یک پنی

همه این جریانات منو یاد یه اسم می اندازه فردیناند زائربروخ

من فقط به عنوان آخرین حرفم این رو بگم که اگه کوجیما میخواد بازی بسازه، اونم در حد شاهکار موندگار مثل متال گیر 3، اصلا سونی دو سه تا استودیو رو تعلیق کنه، منابع مالی و پرسنل این استودیو ها رو تمام وقت بزاره در خدمت کوجیما،

اما اگه قرار باشه روی ماجراجویی های سینمایی کوجیما و لاس زدن با ستاره های هالیوودی سرمایه گذاری کنه، حیف یک پنی

همه این جریانات منو یاد یه اسم می اندازه فردیناند زائربروخ
والا داوود قفس با اون همه سرمایه و پروژه های 5 ساله بیخودی و عملا ساختن فیلم سینمایی توفیقی برای سونی نداشت تهش حالا کوجیما بد شد بزارید حداقل آمار فروش این بازی جدید بیاد همه چی مشخص میشه که این معامله چقدر موفق بوده

خارج از بحث انحصاری یا غیر انحصاری، ترجیح میدم سونی منابعش رو جایی خرج کنه که اخرش به شبیه ساز پیاده روی یا شبیه ساز حمالهای نازنین بازار تهران ختم نشه.
fextralife میگه من توی عمرم اینقدر راه نرفته بودم توی یک باز حتی از skyrim هم بیشتر راه رفتم یا میگه 10 ساعت ولش به شدت ملال اور هست.

منبع این بخش از متن کجاست؟ به pushsquare ارجاع ندید که خوده متن این سایت هم هیچ منبع ای نداره

اگر منبع موثق ندارید، حذف کنید

همه قرارنیست پورنوگرافی ذهن شما رو در قالب کلمات بخونند
حالا یه فروم‌ دارن خبر های ساختگی‌ و کلیک‌ بیتی شمارو میخونن چند ساله. شما سعی کن اول خودت رو اصلاح کنی. بعد بیا به بقیه گیر‌بده.

والا داوود قفس با اون همه سرمایه و پروژه های 5 ساله بیخودی و عملا ساختن فیلم سینمایی توفیقی برای سونی نداشت تهش حالا کوجیما بد شد بزارید حداقل آمار فروش این بازی جدید بیاد همه چی مشخص میشه که این معامله چقدر موفق بوده
Detroit: Become Human یکی از بهترین بازیهای نسله (فکت)، اینو میتونی از نمرات کاربران به بازی و همینطور بازخورداشون ببینی، انقدر خوش ساخت و عمیقه که بعضی اوقات دلم برای مارکوس تنگ میشه یه چرخی توی چپترهاش میزنم! دلخورم، نه بخاطر اینکه از سونی جدا شد، بخاطر این که با کمپانی ای قرارداد بسته که معلوم نیست بازیهای آیندش به چه سمتو سویی میره و کیفیت کارشون به چه صورت خواهد بود.

پ ن: در مورد کوجیما تا وقتی DS رو تموم نکنم هیچ نظری نمیدم و نظرات این تاپیک چه موافق چه مخالف رو هم قبول ندارم چون بازی رو هیچکدومتون تموم نکردید هنوز.

Detroit: Become Human یکی از بهترین بازیهای نسله (فکت)، اینو میتونی از نمرات کاربران به بازی و همینطور بازخورداشون ببینی، انقدر خوش ساخت و عمیقه که بعضی اوقات دلم برای مارکوس تنگ میشه یه چرخی توی چپترهاش میزنم! دلخورم، نه بخاطر اینکه از سونی جدا شد، بخاطر این که با کمپانی ای قرارداد بسته که معلوم نیست بازیهای آیندش به چه سمتو سویی میره و کیفیت کارشون به چه صورت خواهد بود.

پ ن: در مورد کوجیما تا وقتی DS رو تموم نکنم هیچ نظری نمیدم و نظرات این تاپیک چه موافق چه مخالف رو هم قبول ندارم چون بازی رو هیچکدومتون تموم نکردید هنوز.
هر چیزی به ذهنت میرسه رو مجبور نیستی به عنوان فکت بنویسی :دی دترویت حتی بهترین بازی کیج هم نیست :دی
حالا اگه انحصاری مایکرو بود میشد اپیک‌فیل و زباله به تمام معنا :دی

• Like
Reactions: -Poormaz-
هر چیزی به ذهنت میرسه رو مجبور نیستی به عنوان فکت بنویسی :D دترویت حتی بهترین بازی کیج هم نیست :D
حالا اگه انحصاری مایکرو بود میشد اپیک‌فیل و زباله به تمام معنا :D
منو که میبینی نمیخواد فشار به خودت بیاری :D بازی روی PC موجوده، چون خون جلو چشماتو گرفته و همیطوری یه چیزی برا خوشمزگی پروندی می گم، جزو بازیهای برتر سال 2018 بود، جایی که فورزا توش جایی نداشت! حتی بیشتر از بازیهای 90+ از جانب منتقدین جایزه گرفت، نظر شما مهم ‌‌‌‌‌‌نیست، مجموع نظرات اینو ثابت می کنه

برای یک آدمی که دوست داره مرکز توجه باشه و به هیچ شخص و برندی وفادار نیست و فقط میخواد بیارنش رو استیج و یک روز رو استیج مایکروسافته یه روز سونی یه روز یه جا دیگه این قضیه فرست پارتی شدن کلا منحله .

بخش اول یعنی چی کوجیما شاهزاده سوار بر اسب سفید اومد سونی رو نجات داد، سونی رفت کرول کرول پول داد کونامی تا بازی رو انحصاری کنه، یه جوری میگید انگار کوجیما معرفت به خرج داد و اومد کمک سونی، اتفاقا همین کوجیما بود، که چند ماه بعدش روی استیج مایکروسافت به ریش سونی خندید!! (شاهزادمون تو زرد از آب در اومد)
حالا حتی اگه فرص بگیریم متال گیر بیشتر از عرضه اسلیم و کاهش قیمت و انتشار دومینو وار انحصاری های با کیفیت مثل کیلزون دو و انچارتد 2 و و و در نجات ps3 نقش داشت، خوب سونی هم بعد از اخراجش از کونامی طی این همه سال براش همه جوره مایه گذاشت دیگه، قرار نیست تا ابد مدیون یه نفر بود دیگه!

............

من حرفم این نیست که سونی پول رو خرج کی میکنه، یا از این بگیره بده به اون، بحث من خروجیه این افراده، سونی دوباره پول خرج کوجیما کنه که چی بده، بازی برای movie fans???
مثل این که اینجا فانتزی های فکری رو در قالب حقیقت غالب کردن روتین شده
یه منبع بیار که گفته باشه سونی به کوجیما برای mgs4 کمک کرده!
۱. خود کوجیما تو کونامی به صورت حقوق ماهیانه کار میکرده و اگر هم ادعای شما درست باشه و شما از پشت پرده خبر داشته باشی بازم پول به کونامی رسیده

۲.خود کوجیما بار ها استقبال کرد از این که بازی رو ۳۶۰ بسازه منتهی محدودیت استوریج داشت چون اولین بازی بود رو ps4 که از بلوری دو لایه ای ۵۰ گیگ استفاده می‌کرد ۵ ۶ تا دی وی دی میشد و با توجه به ماهیت بازی که کاتسین زیادی داشت عملا به هیچ دردی نمیخورد.

این قضیه یارکشی شما یکی دیگه از طنز های تلخ بازیسنتر. نصف هیتی که DS داره میگیره به خاطر همین توهمات یارکشی یه عده فن بوی
طرف خودش بار ها گفته من در صورت امکان بازیم برای موبایلم میساختم بعد الان ملت تو ذهنشون طرف جیره خوار سونی میکنن از اون ورم چون تو استیج مایکرو بود میشه نمک نشناس

آخرین ویرایش:
اگه قراره بازیش رو روی PC منتشر کنه همکاری با سونی بدرد نمیخوره. چون اینطوری بازیش کنسول سلر نیست. اگه قراره برای فروش کنسول سونی سود نداشته باشه چرا سونی باید پول هاش رو حروم کنه؟ به جاش استودیو های جدید بخره یا به فعلی هاش کمک کنه بهتر نیست؟
کوجیما هم میتونه با ناشر های دیگه بازی بسازه و به هر حال روی PlayStation هم منتشر میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or