نظرسنجی: از نظرشما سونی باید همکاری دیگری را با Hideo kojima آغاز کند؟

از نظرشما سونی باید همکاری دیگری را با Hideo kojima آغاز کند؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    174

JohnnySilverhand

کاربر سایت
122257
عنوان Death stranding به تازگی عرضه شده و نتیجه یکی از معتبر ترین همکاری های گیم را به همراه آورد. سونی هرکاری که توانست برای کوجیما انجام داد، دسترسی به انجین Guerrilla دسیما را برایش فراهم کرد و بودجه ای بزرگ در اختیارش گذاشت که برای ساخت عنوانی با ستاره های هالیوودی کافیست. با این وجود ، این عنوان همچنان در تاریخی دیگر بر روی pc عرضه خواهد شد و این نشان میدهد که مصالحه ای وجود دارد که باید انجام شود.

البته سوالی که در ذهن همه ما وجود دارد این است که قدم بعدی برای کوجیما پروداکشنز چیست؟ این استودیو ذاتا به پلی استیشن پیوند خورده است ، و سونی دارای مالکیت فکری اولین عنوان آن و انجینش است. اما مالکیت آن بنظر غیر ممکن میرسد و تیم آن بدون رهبر کاریزماتیک خود ارزشش را از دست می دهد و همچنین کوجیما دوست دارد که استقلال خودش را حفظ کند ، و در آینده به ساخت فیلم بپردازد.

بنظر همکاری متقابل بر روی یک پروژه بزرگ به عنوان گام بعدی برای شرکت ها منطقی است ، اما آیا این کاری است که سونی قصد انجامش را دارد؟ از طرفی ، death stranding سال ها پیش از زمان معرفی خود مورد توجه و حاکم بر بحث و گفت و گو در صنعت گیم بود ، اما نقد های آن به بطور کلی مثبت نیست و فروش آن همچنان مورد بحث قرار دارد. آیا سونی میخواهد که آن را صرفا دوباره به عنوان یک پروژه انحصاری ریسکی و خلاقانه در نظر بگیرد؟

این تصمیم به Hermen Hulst رئیس جدید استودیو های جهانی سونی بستگی دارد که از رابطه قدرتمند خود با کوجیما لذت میبرد. حدس ما این است که احتملا پلی استیشن برای پروژه انده اش با او همکاری خواهد کرد ، چرا که بنظر میرسد که برای هردو طرف مفید است. اما شما فکر میکنید که منابع سونی باید در جای دیگری سرمایه گذاری شود؟

آینده در بخش نظرات در دستان شماست!

منبع

مسئله پیچیده نیست، کوجیما آخرین نابغه باقی مونده و مستقل این صنعت نیست، من ترجیح میدم به جای کوجیما که میخواد رو به فیلم سازی بیاره، سونی روی بروس استرلی سرمایه گذاره کنه، که ازش توییت نخونیم راجع به همکاری های آینده با یوشیدا : ایندی
تاسف باره این قصیه، خفن ترین کارگردان ده سال گذشته و شاخ ترین بلاک باستر ساز صنعت بره ایندی بسازه، و سونی جای دیگه سرمایه گذاری کنه
بروس استرلی خودش کشید کنار از ناتی داگ و بازیهای TP و خواسته ی خودشه که ایندی بسازه مثل کن لوین سونی که نمیتونه به پاش بیفته بگه بازی tp برام بساز اگه میخواست بسازه از ناتی داگ نمیرفت

مسئله پیچیده نیست، کوجیما آخرین نابغه باقی مونده و مستقل این صنعت نیست، من ترجیح میدم به جای کوجیما که میخواد رو به فیلم سازی بیاره، سونی روی بروس استرلی س مایه گذاره کنه، که ازش توییت نخونیم راجع به همکاری های آینده با یوشیدا : ایندی
تاسف باره این قصیه، خفن ترین کارگردان ده سال گذشته صنعت بره ایندی بسازه، و سونی جای دیگه سرمایه گذاری کنه
حالا استرلی انقدرم خفن نبودا مازیار! :D
با

تو ۳ سال بازی نسباتا خوبی درست کرده با ۱۰۰ نفر بالاخره اگه این نسل ۲ الی۳ سال دیگه تموم میشد کوجیما وقت بیشتری داشت برای کامل کردن بازی حالا انشالله تو نسخه ی دوم برطرف کنه اشکالات رو گفتی کوجیما رو گنده کردی ولی واقعا بزرگه کونامی رو کوجیما کرد کونامی
خ

خب mgs هم خود کوجیما محبوب کرده و کار خودش بوده
بازی نسبتا خوب هست اما واسه همه نیست دلیل این مخالفت ها هم همینه! mgs چیزی داشت که همه خوششون میومد و دست کم با خودش یه سبکی آورد که باعث شد خیلیا باهاش معروف شن مثل همین bend و یوبی سافت البته bend گفته وقتی داشتن سایفون فیلتر میساختن اصلا اسم mgs رو هم نشنیده بودن لول! خیلیا حقیقتش کم کم یچی در حد mgs میخواستن یا یه بلاک باستر خفن نه شبیه ساز پیاده روی (این دیگه پلیرهاشم تایید کردن)

بروس استرلی خودش کشید کنار از ناتی داگ و بازیهای TP و خواسته ی خودشه که ایندی بسازه مثل کن لوین سونی که نمیتونه به پاش بیفته بگه بازی tp برام بساز اگه میخواست بسازه از ناتی داگ نمیرفت
جدا شدن بروس استرلی یه میلیون درصد تقصیر سونی بود، و بعد جداییشم براش طاقچه بالا گذاشتن!
حالا استرلی انقدرم خفن نبودا مازیار! :D
آمار چیز دیگه ای میگه!

از همین حالا آغاز کنید !؟ :o

مردک شما باید از خیلی وقت پیش آغاز میکردی
:D

هر چی داری رو بزار کنار فقط از کوجیما بخوابید که برای اینجانب و امثالهم گیم بسازد ، حال خواهد کولبری باشد یا هر شت دیگری :D:x

جدا شدن بروس استرلی یه میلیون درصد تقصیر سونی بود، و بعد جداییشم براش طاقچه بالا گذاشتن!

آمار چیز دیگه ای میگه!
آخه تو کریر استریلی بازی که فردی ساخته باشه وجود نداره نمیدونم میفهمی چی رو دارم میگم یا نه :D! خفن ترین بازیاش توسط امی هنینگ و آقای حامی بدبخت بیچاره های آمریکا نیل دراکمن نوشته شدن! :D درسته گیم فقط داستان نیست ولی یه بازیی که خودش کامل ساخته باشه آخر ندیدیم ازش از طرفی تو ND بودن خودش به خفنی خود بخ خود اضافه میکنه یا در نظر من میکرد دوست ندارم برگرده ND!

6.JPG

مسئله پیچیده نیست، کوجیما آخرین نابغه باقی مونده و مستقل این صنعت نیست، من ترجیح میدم به جای کوجیما که میخواد رو به فیلم سازی بیاره، سونی روی بروس استرلی سرمایه گذاره کنه، که ازش توییت نخونیم راجع به همکاری های آینده با یوشیدا : ایندی
تاسف باره این قصیه، خفن ترین کارگردان ده سال گذشته و شاخ ترین بلاک باستر ساز صنعت بره ایندی بسازه، و سونی جای دیگه سرمایه گذاری کنه
به جاش کوجیما PS3 نجات داد با MGS4 اگه این قبول ندارین دیگه این مشکل من نیست دقیقا زمانی که سونی نیاز به یک بازی داشت که فروش PS3 بالا بکشه کوجیما با اسب سفیدش امد و امار بالا کشید حتی قبل از عرضه UC2 دقیقا زمانی که خیلی ها از PS3 قطع امید کرده بودن میتونی برگردی وقایع گذشته مرور کنی این یک واقعیت هستش اینکه شما انتظار داری سونی اشخاص دیگه ساپورت کنه که نمیکنه این بحث با اینکه چرا کوجیما ساپورت میکنه فرق میکنه هر کدوم از افرادی که نام بردی برای خودشون مهم هستن شکی درش نیست. بروس استرلی میتونه برگرده ND مگه ND بیرونش کرد خودش خواست رفت اگه سونی بازی اون به خاطر TLOU و پروسه گند زدن امی کنار گزاشته تقصیر کوجیما نیست که بزاره بره و نخواد برگرده همون جوری که خیلی قشنگ چند وقت پیش نیل بهش گفت برگرد استدیو .

این که بروس استرلی ادم بزرگی هستش شکی درش نیست اما خودش از ND نرفت ؟ یا تقصیر کوجیما بود امی گند زد و کلی کار استدیو ND خراب کرد و برنامه های شرکت بهم ریخت ؟ این حرف ها به نظر من الکی هستش همچی دارین سر کوجیما میشکنین یکم منطقی هم برخورد کنین بد نیست .

آخه تو کریر استریلی بازی که فردی ساخته باشه وجود نداره نمیدونم میفهمی چی رو دارم میگم یا نه :D! خفن ترین بازیاش توسط امی هنینگ و آقای حامی بدبخت بیچاره های آمریکا نیل دراکمن نوشته شدن! :D درسته گیم فقط داستان نیست ولی یه بازیی که خودش کامل ساخته باشه آخر ندیدیم ازش از طرفی تو ND بودن خودش به خفنی خود بخ خود اضافه میکنه یا در نظر من میکرد دوست ندارم برگرده ND!

View attachment 122302
بله بازیا رو تیمی میسازن، کوری بارلاگ بدون سانتا همرا میتونست اون بازی رو بسازه، ولی کی سانتا از هم پاشیده رو کرد این سانتا، حالا برگردیم، کی ناتی داگ رو کرد این ناتی داگ، اتفاقا ما انچارتد های بدون بروس با بروس رو دیدیم کفایت میکنه قضاوت کنیم که کی روی کیفیت انچارتد 2 و 4 تاثیر گذار بود، در کنار نیل؟ نیل در بهترین حالت وردست بروس بود!

• Like
Reactions: JohnnySilverhand
اونا رو بیشتر باید به نام کونامی زد نه استودیو مستقل کوجیما
شوخی میکنی حتما
متای Silent Hill Downpour و Contra آخری رو یه نگاه بنداز
کونامی شرکتیه که سازنده های سایلنت هیل رو پرت کرد بیرون آی پی رو داد دست چند تا استدیو درجه دو از ریشه نابود کرد (همون زمانی که کوجیما اون تو بود تقریبا سال 2006 اینطورا فکر کنم)
کنترا با اون سابقه رو نگم بهتره شماره آخرش رقیب Ride to Hell هست و از دستاوردهای زرین مدیریت فعلی کونامی
تنها بازی آدمیزادش PES ه
ولی چه فایده که ریشه به تیشه بقیه آی پی های محبوب خودش زده

منبع این بخش از متن کجاست؟ به pushsquare ارجاع ندید که خوده متن این سایت هم هیچ منبع ای نداره

اگر منبع موثق ندارید، حذف کنید

همه قرارنیست پورنوگرافی ذهن شما رو در قالب کلمات بخونند
منبع موثق فقط خودت pushsquare خر کیه :D
کاش این تیکه ای که بولد کردم رو خودت هم انجام بدی چون همیشه پورنوگرافی ذهنت رو در قالب کلمات میخونیم

راجب این سوال دو تا موضوع مهم تعیین کننده هست که فعلا وضعیتش مشخص نیست
یکی فروش بازی و عملکرد مالی و سودی که برا سونی داره و یکی هم اینکه بازی بعدی چی باشه آیا بازم DS باشه یا کوجیما میخواد بازی تو سبک همه پسند تری بسازه
الان هم که اکثرا غیر از چند نفر هنوز بازی نکردن ببینن نظر شخصیشون چی هست ولی بازم چه اونایی که مخالف ادامه همکاری باشن چه موافق از دیدگاه خودشون حق دارند , در هر صورت اگر DS خوب بفروشه سونی همه جوره سودش رو کرده چه از نظر مالی چه از نظر سیستم سلر بودن چه از این نظر که بازی کسی مثل کوجیما رو کنسول دیگه ای نمیاد . شاید اگر متای بازی 90+ میشد اکثرا موافق بودن ولی الان این موضوع مطرح میشه که سونی همچین هزینه , تبلیغ و هایپی رو میتونه جای دیگه انجام بده و شاید بهتر براش عمل کنه و کاملا هم انحصاری باشه . اگر اینطوری باشه منم موافقم زودتر همچین کاری برا میازاکی انجام بدن تا بلادبورن 2 رو ببینیم

من کلا با بازی خیلی ارتباط برقرار کردم ولی یه لحظه فرض بگیریم که DS بازی بدیه. بازم فرقی نمیکنه کوجیما چندین دهه تو این صنعت بوده و همیشه هم کار بسیار با کیفیت ارائه داده در نتیجه سونی باید با کله بره قرارداد ببنده امیدوارم بخاطر یه حرف یه مشت هیتر کوجیما هم بلای دیوید کیج سرش نیاد تو کف بمونیم. یه آدمی مثل کوجیما حیفه از دست بره

سونی که شک نکن از خداشه. مسلما حرف هیترها هم فقط به درد همین فروم ها میخوره و بس. سونی قبل از اینکه DS منتشر بشه هم سودش رو از همکاری با کوجیما برده. الان بحث این هست که کوجیما دوباره حاضره به صورت انحصاری با سونی کار کنه یا میره سمت مولتی پلتفرم بودن. اگه سونی بتونه باز مخ ایشون رو بزنه و یه کار دیگه برای PS5 بسازه عالی میشه.

به جاش کوجیما PS3 نجات داد با MGS4 اگه این قبول ندارین دیگه این مشکل من نیست دقیقا زمانی که سونی نیاز به یک بازی داشت که فروش PS3 بالا بکشه کوجیما با اسب سفیدش امد و امار بالا کشید حتی قبل از عرضه UC2 دقیقا زمانی که خیلی ها از PS3 قطع امید کرده بودن میتونی برگردی وقایع گذشته مرور کنی این یک واقعیت هستش اینکه شما انتظار داری سونی اشخاص دیگه ساپورت کنه که نمیکنه این بحث با اینکه چرا کوجیما ساپورت میکنه فرق میکنه هر کدوم از افرادی که نام بردی برای خودشون مهم هستن شکی درش نیست. بروس استرلی میتونه برگرده ND مگه ND بیرونش کرد خودش خواست رفت اگه سونی بازی اون به خاطر TLOU و پروسه گند زدن امی کنار گزاشته تقصیر کوجیما نیست که بزاره بره و نخواد برگرده همون جوری که خیلی قشنگ چند وقت پیش نیل بهش گفت برگرد استدیو .

این که بروس استرلی ادم بزرگی هستش شکی درش نیست اما خودش از ND نرفت ؟ یا تقصیر کوجیما بود امی گند زد و کلی کار استدیو ND خراب کرد و برنامه های شرکت بهم ریخت ؟ این حرف ها به نظر من الکی هستش همچی دارین سر کوجیما میشکنین یکم منطقی هم برخورد کنین بد نیست .
بخش اول یعنی چی کوجیما شاهزاده سوار بر اسب سفید اومد سونی رو نجات داد، سونی رفت کرول کرول پول داد کونامی تا بازی رو انحصاری کنه، یه جوری میگید انگار کوجیما معرفت به خرج داد و اومد کمک سونی، اتفاقا همین کوجیما بود، که چند ماه بعدش روی استیج مایکروسافت به ریش سونی خندید!! (شاهزادمون تو زرد از آب در اومد)
حالا حتی اگه فرص بگیریم متال گیر بیشتر از عرضه اسلیم و کاهش قیمت و انتشار دومینو وار انحصاری های با کیفیت مثل کیلزون دو و انچارتد 2 و و و در نجات ps3 نقش داشت، خوب سونی هم بعد از اخراجش از کونامی طی این همه سال براش همه جوره مایه گذاشت دیگه، قرار نیست تا ابد مدیون یه نفر بود دیگه!

............

من حرفم این نیست که سونی پول رو خرج کی میکنه، یا از این بگیره بده به اون، بحث من خروجیه این افراده، سونی دوباره پول خرج کوجیما کنه که چی بده، بازی برای movie fans???

بخش اول یعنی چی کوجیما شاهزاده سوار بر اسب سفید اومد سونی رو نجات داد، سونی رفت کرول کرول پول داد کونامی تا بازی رو انحصاری کنه، یه جوری میگید انگار کوجیما معرفت به خرج داد و اومد کمک سونی، اتفاقا همین کوجیما بود، که چند ماه بعدش روی استیج مایکروسافت به ریش سونی خندید!! (شاهزادمون تو زرد از آب در اومد)
حالا حتی اگه فرص بگیریم متال گیر بیشتر از عرضه اسلیم و انتشار دومینو وار انحصاری های با کیفیت مثل کیلزون دو و انچارتد 2 و و و در نجات ps3 نقش داشت، خوب سونی هم بعد از اخراجش از کونامی طی این همه سال براش همه جوره مایه گذاشت دیگه، قرار نیست تا ابد مدیون یه نفر بود دیگه!

............

من حرفم این نیست که سونی پول رو خرج کی میکنه، یا از این بگیره بده به اون، بحث من خروجیه این افراده، سونی دوباره پول خرج کوجیما کنه که چی بده، بازی برای movie fans???

بله پول داد اما اون همه مسخره کردن 360 XBOX هم داخل بازی سونی بهش گفته بود انجام بده ؟ یعنی میخوای بگی کنسولی که در اون زمان با نداشتن انحصاری های با کیفیت بالا داشت دست پنجه نرم میکرد یک بازی با اون همه هایپ و 10 های که دریافت کرد و بعد از اون فروش کنسول بالا امد تاثیری اصلا کوجیما نداشت فقط پول سونی بود . :| یعنی اگه همین عرضه دومینو وار تا یک سال دیگه یعنی 2009 طول میکشید به نظرت اخر نسل سونی میتونست XBOX بگیره تمام این شروع رشد سونی از همون عرضه MGS 4 شروع شد .

اون موقع پول داد که MGS تحویل بگیره که گرفت الان پول داد که یک بازی جدید و هرچی کوجیما خواست بسازه و تحویل بگیره که گرفت .

چند ماه بعد MGS 4 روی استیج معرفی کرد .:| یک حرف های میزنی انگار MGS های قبلی همه انحصاری بودن برادر من جز MGS 3 و 4 هیچ نسخه ای انحصاری سونی نبوده اینکه شما تاثر بازی کوجیما در اون زمان برای سونی نادیده میگیری دلیل نداره سونی هم نادیده بگیره مثل شما .

الان هم قرار نیست برای همیشه سونی از بازی های کوجیما اینجوری پشتیبانی کنه کوجیما استدیو نداشته و وام گرفته سونی هم کمکش کرده که استدیوش پا بگیره اگه سونی راضی باشه دوباره باهاش قراداد میبنده من و شما هم هیچ کاری نمیتونیم انجام بدیم همش به سیاست سونی بر میگرده .

همون جوری که یک زمانی بازی های دیوید کیج خیلی ها به ... تشبیه کردن اینم همینه شما خوشت نمیاد میتونی بازی نکنی دقیقا همون حرفی که به کسایی که به بازی های کیج گیر میدادن میزدم الان هم میگم خیلی راحت ادم از چیزی خوشش نمیاد طرفش نمیره انقدر بحث نداره هر تاپیکی باز میکنیم شده مثل زمان HR همش داود دماغ و ... حالا هم نوبتی باشه مثل اینکه نوبت کوجیماست.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Cait Sith and D.ace
امیر من نظرت قبول دارم تا حدودی اما شما دوستان هم پیاز داغ ماجرا زیاد کردین دیگه خدایش .

یک بار امده این کار کرده انم برای کی کسی مثل کوجیما که خیلی ها در این صنعت قبولش دارن کسی که کارنامه به اون بزرگی داشته نه برای هر کسی اینجوری نیست یکی فردا از کنار اینجا رد بشه بهش این همه اختیارات بدن تازه اینده این همکاری هم اصلا مشخص نیست چی باشه امکان داره عرضه بازی برای PC ربط به همون سیاست قدیم سونی داشته باشه و هم کوجیما گفته سونی هم قبول کرده در اینده میتونه قبول نکنه .

اینجوری باشه یکی میاد میگه اصلا چرا باید به TPها برای انحصاری کردن حتی زمانی پول هزینه کرد یا چرا اصلا برای TP ها برای انحصاری کردن بازی هاش هزینه میکنه اینکه کوجیما این وسط یکم زیادی تحویل گرفته شده هیچ شکی درش نیست اما سونی استدیو های خودش مثل Bend تحویل نگرفته تقصیر کوجیما نیست بلکه تقصیر خود سونی هستش با اون سیاست های مسخره ای که چند وقتی اندرو هاوس و شان لیدن در پیش گرفته بودن.

یعنی میخوای بگی سونی پول نداره که از استدیوی مثل Bend پشتیبانی کنه اما میره Insomniac به اون بزرگی میخره مشخصا سیاست های قبلی سونی اشکال داشته .

تازه کی گند زد به استدیو های قدیمی سونی ؟ سیاست های همین چند ساله همین دو نفر بود دیگه نبود ؟ یعنی میخوای بگی اینکه برای مثال bloodborne جدید ساخته نمیشه یا N تا بازی دارن خاک میخورن و هم تقصیر کوجیما هستش ؟ خوبی جیم رایان اینکه نیومده قشنگ داره اخبار خوبی از سونی به گوش میرسه مشخصا خرید Insomniac که داشت به طرف ماکروسافت و بقیه میرفت (این همه IP عالی برای سونی ساخته بعد سونی بزاره بره خوب تکلیف اون Ip ها چی میشد به درد اون بازی های دگیه که به تاریخ پیوستن گرفتار می شد) به خاطر سیاست های اقایان و قرارداد همین موضوع با کوجیما و... موارد دیگه توسط دوستان بسته شده بود نه کوجیما یک ادم هستش سیاست سونی خود سونی مشخص میکنه نه اینکه کوجیما بیاد بهش چیزی دیکته کنه فردا کوجیما بگه ... با سیاست سونی جور در نیاد سونی بهش میگه به سلامت .
خوب یکبار اومده این کار رو کرده، و الان داریم در مورد همکاری مجدد صحبت میکنیم!
میگیم ok اگر همین یکبار بود تموم شد رفت(که همینم مخالفم:-" ) ، برای بار دوم، باز هم با همین شرایط، نه! چرا باید دوباره پول خرج ترد پارتیی بشه که بازیش مولتی پلتفرم هست ؟ به قول مازیار قرار نیست تا ابد مدیون هایپ یا حالا هرکاری که کوجیما کرده باشه که!

برای انحصاری کردن TPها مطمئنم نه انقدر امکانات در اختیار سازنده میزارن، نه انقدر منابع... 70نفر از یکی از سه تیم اصلیه سونی روی یک بازی ترد پارتی کار کنند؟ :|
پایین تر اسم بند اوردی، همین 70نفر از GG چقدر میتونستن کمک کنند که بازی با اون وضعیت تکنیکی منتشر نشه! (جدا از در اختیار گذاشتن موتور بازی سازی و 100% کمک های بیشتر برای آشنایی و کارکردن با موتور و ... )

منم نمیگم تقصیر کوجیماست و کوجیما گفته به من پول بدید ولی حسودم به بقیع ندید!
ولی به هر حال یحتمل منابع مالی و انسانی و ... این وسط بوده، که بخشیش خرج کوجیما و بازیش شده! من میگم امر این منابع نمیتونه(نمیخواستن/نمیخوان) بیشتر بشه و حق انتخاب باشه بین کوجیمایی که بازی مولتی میسازه و اون استودیوهایی که بازی های انحصاری میسازن، من توی این چنین شرایطی توی نظرسنجی میگم خرج کوجیما نشه! :D
اگرم قراره صرف استودیو ترد پارتیی بشه، مثل بلادبورن از توش در بیارن(من اصلا و ابدا طرفدار میازاکی و بازی هاش نیستم،بحث طرفداری نیست) یا مثل حرکاتی که نینتندو با PG میزنه و زرت و زرت از حلقشون انحصاری شاخ میکشه بیرون!
کلا این همه استودیو ترد پارتی که حاضرن با پول و این همه امکانات خفن برات انحصاری هم بسازن! لازمم نیست اسمشون کوجیما باشه حتما:-"
اکثر ژاپنی ها هم که از نظر تکنیکی لنگ میزنند، اون امکانات GG هم در اختیار چنین تیم هایی گذاشته بشه غوغا میکنند! گرچه به نظرم بزارن GG به حال خودش باشه و زودتر بازی/بازی هاشون رو بدن بیرون بهتره:D

اینکه حالا شرایط استودیوها ، انتشار بازی کوجیما و .... تقصیر کی هست یا بوده رو من کاری ندارم، به بحث هم کاری نداره!

---
از همه این بحث ها بگذریم، DS انحصاری هم میموند من باز مخالف حمایت از ساخت DS2 و یا باز چنین حرکاتی بودم! ولی الان شرایط DS مخالفتم رو بیشتر کرده:|
به هر حال امیدوارم اگر بازم همکاری رخ میده، هم بازی بهتری بسازه، همه بازی همه پسندتری،هم انقور بازیگر نریزه و کاراکتر طراحی و خلق کنه و هم انقدر سر نشون دادن بازیش قر و فر نیاد:دی خدایی باید کنترل بشه این رفتارش! :-"

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or