نظرسنجی: از نظرشما سونی باید همکاری دیگری را با Hideo kojima آغاز کند؟

از نظرشما سونی باید همکاری دیگری را با Hideo kojima آغاز کند؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    174

JohnnySilverhand

کاربر سایت
122257
عنوان Death stranding به تازگی عرضه شده و نتیجه یکی از معتبر ترین همکاری های گیم را به همراه آورد. سونی هرکاری که توانست برای کوجیما انجام داد، دسترسی به انجین Guerrilla دسیما را برایش فراهم کرد و بودجه ای بزرگ در اختیارش گذاشت که برای ساخت عنوانی با ستاره های هالیوودی کافیست. با این وجود ، این عنوان همچنان در تاریخی دیگر بر روی pc عرضه خواهد شد و این نشان میدهد که مصالحه ای وجود دارد که باید انجام شود.

البته سوالی که در ذهن همه ما وجود دارد این است که قدم بعدی برای کوجیما پروداکشنز چیست؟ این استودیو ذاتا به پلی استیشن پیوند خورده است ، و سونی دارای مالکیت فکری اولین عنوان آن و انجینش است. اما مالکیت آن بنظر غیر ممکن میرسد و تیم آن بدون رهبر کاریزماتیک خود ارزشش را از دست می دهد و همچنین کوجیما دوست دارد که استقلال خودش را حفظ کند ، و در آینده به ساخت فیلم بپردازد.

بنظر همکاری متقابل بر روی یک پروژه بزرگ به عنوان گام بعدی برای شرکت ها منطقی است ، اما آیا این کاری است که سونی قصد انجامش را دارد؟ از طرفی ، death stranding سال ها پیش از زمان معرفی خود مورد توجه و حاکم بر بحث و گفت و گو در صنعت گیم بود ، اما نقد های آن به بطور کلی مثبت نیست و فروش آن همچنان مورد بحث قرار دارد. آیا سونی میخواهد که آن را صرفا دوباره به عنوان یک پروژه انحصاری ریسکی و خلاقانه در نظر بگیرد؟

این تصمیم به Hermen Hulst رئیس جدید استودیو های جهانی سونی بستگی دارد که از رابطه قدرتمند خود با کوجیما لذت میبرد. حدس ما این است که احتملا پلی استیشن برای پروژه انده اش با او همکاری خواهد کرد ، چرا که بنظر میرسد که برای هردو طرف مفید است. اما شما فکر میکنید که منابع سونی باید در جای دیگری سرمایه گذاری شود؟

آینده در بخش نظرات در دستان شماست!

منبع

خیلی غلط میکنن دوباره همکاری کنن امثال بند با کمترین بودجه بازی میسازن امثال اولوشن درشون تخته میشه بعد برای چی باید بیاد این همه هزینه این یارو کنه که آخرم شبیه ساز کول بری تحویل ملت بده بازیاشم که انحصاری نیست یعنی رسما وجود کوجیما برای دارندگان PS ضرر خالصه خوب بره با یه ناشر دیگه کار کنه اولو آخرم که بازیش رو PS میاد اونجوری با خیال راحت بازیشو رو XBOX هم عرضه کنه سونی هم به جای این به فکر خرج کردن برای فرست پارتیاش و خرید و تاسیس استودیو جدید باشه که محتوا اختصاصی برای خریداران PS تولید کنن
بله با هزینه سونی بازی روی PC بسیار لذت بخشه:D
موافق این همکاری هستم
همین کامنت به وضوح نشون میده چرا سونی نباید با کوجیما همکاری کنه!

قطعا سونی از نسل پنج خودشو کشت که کوجیما رو طرف خودش بیاره حالا که بعد از ۲۰ سال گرفتنش ولش کنن به امون خدا من فکر میکنم اختلافاتش با کونامی هم یه سرش به سونی مربوط بود که کوجیما رو بگیرن

• Like
Reactions: gamer1998y
عنوان Death stranding به تازگی عرضه شده و نتیجه یکی از معتبر ترین همکاری های گیم را به همراه آورد. سونی هرکاری که توانست برای کوجیما انجام داد، دسترسی به انجین Guerrilla دسیما را برایش فراهم کرد و بودجه ای بزرگ در اختیارش گذاشت که برای ساخت عنوانی با ستاره های هالیوودی کافیست. با این وجود ، این عنوان همچنان در تاریخی دیگر بر روی pc عرضه خواهد شد و این نشان میدهد که مصالحه ای وجود دارد که باید انجام شود.

منبع

منبع این بخش از متن کجاست؟ به pushsquare ارجاع ندید که خوده متن این سایت هم هیچ منبع ای نداره

اگر منبع موثق ندارید، حذف کنید

همه قرارنیست پورنوگرافی ذهن شما رو در قالب کلمات بخونند

خیلی غلط میکنن دوباره همکاری کنن امثال بند با کمترین بودجه بازی میسازن امثال اولوشن درشون تخته میشه بعد برای چی باید بیاد این همه هزینه این یارو کنه که آخرم شبیه ساز کول بری تحویل ملت بده بازیاشم که انحصاری نیست یعنی رسما وجود کوجیما برای دارندگان PS ضرر خالصه خوب بره با یه ناشر دیگه کار کنه اولو آخرم که بازیش رو PS میاد اونجوری با خیال راحت بازیشو رو XBOX هم عرضه کنه سونی هم به جای این به فکر خرج کردن برای فرست پارتیاش و خرید و تاسیس استودیو جدید باشه که محتوا اختصاصی برای خریداران PS تولید کنن

همین کامنت به وضوح نشون میده چرا سونی نباید با کوجیما همکاری کنه!

شوخی میکنی دیگه یا جدی گفتی ؟

اول از همه سونی یک شرکت که به دنبال سود هستش برایش فرقی نمیکنه کجا به سود برسه اگه روزی ببینه سودش در این هستش که بازی هاش برای PC عرضه کنه 100% عرضه میکنه اجازه هم نمیگیره از کسی مورد بعدی اینکه جیم رایان راجب عرضه بازی ها بر روی PS now نظرش گفته که برنامه از این قرار هستش که دیگه قرار نیست مثل اینکه این اتفاق بیفته و برنامه های 6 ماه گذشته دیگه در دستور کار نیست و قرار نیست حتی بازی های انحصاری به صورت مرتب بر روی PS now عرضه کنه چه برسه به PC یعنی در اینده اگه بازی سونی انحصاری اعلام کنه دیگه خبری از نسخه PS now مشخصا در سال اول هم حتی نیست چه برسه به روز اول .
Sony: Our Exclusives Are Too Special and Valuable to Giveaway Day One with PS Now

مورد بعدی اینکه سونی برای اینکه به کوجیما کمک کنه برگرده به صنعت گیم این کار انجام داده برای هیچ کس دیگه ای نه قبلا این کار انجام داده نه میده کوجیما و سونی هم وضعیتشون زمین تا آسمان با بقیه فرق میکنه .

چه اشکالی داره واقعا ؟ سونی برای تلاش های که یک سری از سازنده ها براش کشیدن بعد چند سال بهشون لطف کرد و یک سری بازی اجازه داد جای دیگه عرضه کنن بعد از اینکه تصمیم گرفتن با سونی کار نکنن اتفاقا حرکت قشنگی بود از طرف سونی چون نشون داد چقدر براش مهم بود وگرنه میتونست بگه گور سرتون برین هر غلطی میخواین بکنین کوجیما هم داشت بازی indie میساخت.

الان که جیم رایان میگه دیگه خبری از این اتفاق ها نخواهد بود و برنامه های قدیم دیگه سرش گرد هستش و ما برگشیتم روی همون برنامه های خیلی سال پیش یعنی انحصاری کنسول به صورت کامل حتی داره یک جوری صحبت میکنه انگار PS now قبول نداره دیگه بازی براش عرضه کنه بعد اون وقت انتظار داری بازی های اینده برای PC عرضه کنه .

خواسته واقعیم؟!!!
به نظرم کونامی و استاد از خر شیطون بیان پایین و یه متال گیر جدید بسازن.. یا نه اصلا من راضی ام همون فانتوم پین رو تکمیل کنن8->
نسخه تخیلی تر اینه که سونی سری متال گیر رو از کونامی بخره و استاد با دست باز قشنگ بشینه ادامه متال گیر رو بسازه:D
منم فقط mgs میخوام اونم با روایت خطی! ولی کی ip رو میده؟ کونامی؟! عمرا کونامی تا ابد از اسم این بازی سود میکشه به همین راحتی تازه استاد هم که خیال ساختش رو نداره فکر کنم آرزوی دیدن ادامه MGS4 باید به گور ببریم! :D همینطور پسر انیمه ای رایدن! :p:p:pAkiba
تازه 1 درصد فکذ کنبم سونی بخواد ip رو وقتی میرن واسه خریدش یه پیرمردی نشسته سر در کونامی که این به سونی میده :D

قطعا سونی از نسل پنج خودشو کشت که کوجیما رو طرف خودش بیاره حالا که بعد از ۲۰ سال گرفتنش ولش کنن به امون خدا من فکر میکنم اختلافاتش با کونامی هم یه سرش به سونی مربوط بود که کوجیما رو بگیرن
اینکه سونی همیشه به کوجیما پول میداد درسته ولی حمایت کامل ازش اونم الان دست کمی از ضرر نداره! انحصاری که نمیسازه بازیش که نمرات معمولی میگیره هزینه زیاد که براش میکنن با هزینه ای که براش کردن استودیویی مثل bend گسترش میدادن سنگین تر بود! دلیل رفتن کوجیما از کونامی سونی نبود که! کونامی سود رو تو موبایل میدید لول! و از طرفی کوجیما هم زیادی سر mgs5 طولش داد و تا اون موقع 84 میلیون واسه بازیش خرج کرده بودن با اینکه کونامی روز اول عرضه mgs5 سودش دید ولی بازم برآورده کردن خواسته های بزرگ کوجیما اونم واسه ناشر گشنه ای مثل کونامی خیلی سنگسن بود!

منبع این بخش از متن کجاست؟ به pushsquare ارجاع ندید که خوده متن این سایت هم هیچ منبع ای نداره

pushsquare همین رو نوشته تقصیر من نیست! متن از پورنوگرافی ذهن اوناست! :D مهم نظرسنجی بود!
بحث هزینه شد درسته معلوم نیست چقدر خرجش کردن ولی همین بازیگرا خودشون یه منبع هزینه ان!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Un_Tlou

همین که ایشون طرفدار کوجیما یعنی سونی نباید با کوجیما همکاری کنه دیگه به نظرم نیاز به هیچ حرف اضافه ای نیست :D

منم فقط mgs میخوام اونم با روایت خطی! ولی کی ip رو میده؟ کونامی؟! عمرا کونامی تا ابد از اسم این بازی سود میکشه به همین راحتی تازه استاد هم که خیال ساختش رو نداره فکر کنم آرزوی دیدن ادامه MGS4 باید به گور ببریم! :D همینطور پسر انیمه ای رایدن! :p:p:pAkiba
تازه 1 درصد فکذ کنبم سونی بخواد ip رو وقتی میرن واسه خریدش یه پیرمردی نشسته سر در کونامی که این به سونی میده :D

اینکه سونی همیشه به کوجیما پول میداد درسته ولی حمایت کامل ازش اونم الان دست کمی از ضرر نداره! انحصاری که نمیسازه بازیش که نمرات معمولی میگیره هزینه زیاد که براش میکنن با هزینه ای که براش کردن استودیویی مثل bend گسترش میدادن سنگین تر بود! دلیل رفتن کوجیما از کونامی سونی نبود که! کونامی سود رو تو موبایل میدید لول! و از طرفی کوجیما هم زیادی سر mgs5 طولش داد و تا اون موقع 84 میلیون واسه بازیش خرج کرده بودن با اینکه کونامی روز اول عرضه mgs5 سودش دید ولی بازم برآورده کردن خواسته های بزرگ کوجیما اونم واسه ناشر گشنه ای مثل کونامی خیلی سنگسن بود!
قطعا استودیوی بندم بودجه ی کلانی گرفته برا days gone بعد تو داری هیدئو کوجیما و کارنامش رو با bend مقایسه میکنی معلومه کوجیما باید پول بیشتری از bend بخواد کوجیما بودجش در حد ناتی داگ و سانتا و تا حدودی گوریلا هس قطعا که فعلا این سه تا استودیو در حد کوجیما پروداکشنز هستن نه bend قطعا

قطعا استودیوی بندم بودجه ی کلانی گرفته برا days gone بعد تو داری هیدئو کوجیما و کارنامش رو با bend مقایسه میکنی معلومه کوجیما باید پول بیشتری از bend بخواد کوجیما بودجش در حد ناتی داگ و سانتا و تا حدودی گوریلا هس قطعا که فعلا این سه تا استودیو در حد کوجیما پروداکشنز هستن نه bend قطعا
این تویی که داری کوجیما رو انقدر بالا بلا میبری من bend مثال زدم اصلا استودو جدید! اینکه چقدر هزینه کردن هنوز مشخص نیست حقیقتش ولی این همه بازیگر نمیتونه بودجش در حد ND باشه! bend بدنام نیست اتفاقا کارش خیلی خوب انجام داد! چرا خوب انجام داد؟ چون این بازی با یه تیم کوچک ساخت! با یه تیم کوچک همچین بازیی با همچین نمره ای فوق العادس فکرش بکن بودجه در حد ND بدن بهشون چی میخوان بسازن! از نظر من حمایت کردن کوجیما وقت تلف کردن 3سال هایپ تهش یه بازی معمولی!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: lomis and Un_Tlou
Kojima Productions با متای 83 شد در حد Naughty Dog و Santa Monica و Guerrilla:|
فعلا در حد Sucker Punch نه بیشتر !

• Like
Reactions: lomis
جا که تنگ کرده! همکاری نداشتن و اختیار ندادن توسط سونی به یک استودیو ترد پارتی که نمیخواد هم انحصاری بسازه، کاملا یه چیز منطقی هست که ملت مخالفت کنند باهاش! وقتی خیلی بازی های محبوبشون این امکانات رو ندارن یا استودیوهای محبوبشون درشون تخته شده و ...

حالا این بخش اول سلیقه ایه و هیچ!
موردی که هست، "من مخالف سرمایه گذاری روی بازی بعدی کوجیما توسط سونی هستم" دقیقا چجوری معنی بازنشسته شدن کوجیما میده؟ تو دنیا تنها سرمایه گذار ممکن سونی هست؟ تنها کسی که ناز کوجیما خریدار داره براش سونی هست؟ و برای هیچ احد الناسی این کارگردان مهم نیست؟ همه میدونیم اینجوری نیست و هر ناشری رو هوا میزنتش، حتی بعد از DS

کلا به نظرم یکی به وضعیت سونی به عنوان یک ناشر توجه نمیکنید(کنسول ساز)، یکی هم کلا یه برداشت اشتباه میکنید و حرف خارج از واقعیت میزارید تو دهن ملت! :|
---

@ADU_Tank
خدا از دهنت بشنوه! ولی عمرا:|

امیر من نظرت قبول دارم تا حدودی اما شما دوستان هم پیاز داغ ماجرا زیاد کردین دیگه خدایش .

یک بار امده این کار کرده انم برای کی کسی مثل کوجیما که خیلی ها در این صنعت قبولش دارن کسی که کارنامه به اون بزرگی داشته نه برای هر کسی اینجوری نیست یکی فردا از کنار اینجا رد بشه بهش این همه اختیارات بدن تازه اینده این همکاری هم اصلا مشخص نیست چی باشه امکان داره عرضه بازی برای PC ربط به همون سیاست قدیم سونی داشته باشه و هم کوجیما گفته سونی هم قبول کرده در اینده میتونه قبول نکنه .

اینجوری باشه یکی میاد میگه اصلا چرا باید به TPها برای انحصاری کردن حتی زمانی پول هزینه کرد یا چرا اصلا برای TP ها برای انحصاری کردن بازی هاش هزینه میکنه اینکه کوجیما این وسط یکم زیادی تحویل گرفته شده هیچ شکی درش نیست اما سونی استدیو های خودش مثل Bend تحویل نگرفته تقصیر کوجیما نیست بلکه تقصیر خود سونی هستش با اون سیاست های مسخره ای که چند وقتی اندرو هاوس و شان لیدن در پیش گرفته بودن.

یعنی میخوای بگی سونی پول نداره که از استدیوی مثل Bend پشتیبانی کنه اما میره Insomniac به اون بزرگی میخره مشخصا سیاست های قبلی سونی اشکال داشته .

تازه کی گند زد به استدیو های قدیمی سونی ؟ سیاست های همین چند ساله همین دو نفر بود دیگه نبود ؟ یعنی میخوای بگی اینکه برای مثال bloodborne جدید ساخته نمیشه یا N تا بازی دارن خاک میخورن و هم تقصیر کوجیما هستش ؟ خوبی جیم رایان اینکه نیومده قشنگ داره اخبار خوبی از سونی به گوش میرسه مشخصا خرید Insomniac که داشت به طرف ماکروسافت و بقیه میرفت (این همه IP عالی برای سونی ساخته بعد سونی بزاره بره خوب تکلیف اون Ip ها چی میشد به درد اون بازی های دگیه که به تاریخ پیوستن گرفتار می شد) به خاطر سیاست های اقایان و قرارداد همین موضوع با کوجیما و... موارد دیگه توسط دوستان بسته شده بود نه کوجیما یک ادم هستش سیاست سونی خود سونی مشخص میکنه نه اینکه کوجیما بیاد بهش چیزی دیکته کنه فردا کوجیما بگه ... با سیاست سونی جور در نیاد سونی بهش میگه به سلامت .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Cait Sith
امیر من نظرت قبول دارم تا حدودی اما شما دوستان هم پیاز داغ ماجرا زیاد کردین دیگه خدایش .

یک بار امده این کار کرده انم برای کی کسی مثل کوجیما که خیلی ها در این صنعت قبولش دارن کسی که کارنامه به اون بزرگی داشته نه برای هر کسی اینجوری نیست یکی فردا از کنار اینجا رد بشه بهش این همه اختیارات بدن تازه اینده این همکاری هم اصلا مشخص نیست چی باشه امکان داره عرضه بازی برای PC ربط به همون سیاست قدیم سونی داشته باشه و هم کوجیما گفته سونی هم قبول کرده در اینده میتونه قبول نکنه .

اینجوری باشه یکی میاد میگه اصلا چرا باید به TPها برای انحصاری کردن حتی زمانی پول هزینه کرد یا چرا اصلا برای TP ها برای انحصاری کردن بازی هاش هزینه میکنه اینکه کوجیما این وسط یکم زیادی تحویل گرفته شده هیچ شکی درش نیست اما سونی استدیو های خودش مثل Bend تحویل نگرفته تقصیر کوجیما نیست بلکه تقصیر خود سونی هستش با اون سیاست های مسخره ای که چند وقتی اندرو هاوس و شان لیدن در پیش گرفته بودن.

یعنی میخوای بگی سونی پول نداره که از استدیوی مثل Bend پشتیبانی کنه اما میره Insomniac به اون بزرگی میخره مشخصا سیاست های قبلی سونی اشکال داشته .

تازه کی گند زد به استدیو های قدیمی سونی ؟ سیاست های همین چند ساله همین دو نفر بود دیگه نبود ؟ یعنی میخوای بگی اینکه برای مثال bloodborne جدید ساخته نمیشه یا N تا بازی دارن خاک میخورن و هم تقصیر کوجیما هستش ؟ خوبی جیم رایان اینکه نیومده قشنگ داره اخبار خوبی از سونی به گوش میرسه مشخصا خرید Insomniac که داشت به طرف ماکروسافت و بقیه میرفت (این همه IP عالی برای سونی ساخته بعد سونی بزاره بره خوب تکلیف اون Ip ها چی میشد به درد اون بازی های دگیه که به تاریخ پیوستن گرفتار می شد) به خاطر سیاست های اقایان و قرارداد همین موضوع با کوجیما و... موارد دیگه توسط دوستان بسته شده بود نه کوجیما یک ادم هستش سیاست سونی خود سونی مشخص میکنه نه اینکه کوجیما بیاد بهش چیزی دیکته کنه فردا کوجیما بگه ... با سیاست سونی جور در نیاد سونی بهش میگه به سلامت .
مسئله پیچیده نیست، کوجیما آخرین نابغه باقی مونده و مستقل این صنعت نیست، من ترجیح میدم به جای کوجیما که میخواد رو به فیلم سازی بیاره، سونی روی بروس استرلی سرمایه گذاره کنه، که ازش توییت نخونیم راجع به همکاری های آینده با یوشیدا : ایندی
تاسف باره این قصیه، خفن ترین کارگردان ده سال گذشته و شاخ ترین بلاک باستر ساز صنعت بره ایندی بسازه، و سونی جای دیگه سرمایه گذاری کنه

Kojima Productions با متای 83 شد در حد Naughty Dog و Santa Monica و Guerrilla:|
فعلا در حد Sucker Punch نه بیشتر !
با
این تویی که داری کوجیما رو انقدر بالا بلا میبری من bend مثال زدم اصلا استودو جدید! اینکه چقدر هزینه کردن هنوز مشخص نیست حقیقتش ولی این همه بازیگر نمیتونه بودجش در حد ND باشه! bend بدنام نیست اتفاقا کارش خیلی خوب انجام داد! چرا خوب انجام داد؟ چون این بازی با یه تیم کوچک ساخت! با یه تیم کوچک همچین بازیی با همچین نمره ای فوق العادس فکرش بکن بودجه در حد ND بدن بهشون چی میخوان بسازن! از نظر من حمایت کردن کوجیما وقت تلف کردن 3سال هایپ تهش یه بازی معمولی!
تو ۳ سال بازی نسباتا خوبی درست کرده با ۱۰۰ نفر بالاخره اگه این نسل ۲ الی۳ سال دیگه تموم میشد کوجیما وقت بیشتری داشت برای کامل کردن بازی حالا انشالله تو نسخه ی دوم برطرف کنه اشکالات رو گفتی کوجیما رو گنده کردی ولی واقعا بزرگه کونامی رو کوجیما کرد کونامی

• Like
Reactions: Cait Sith

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or