نخستین تصویر Call of Duty 2014+رونمایی همین یکشنبه

بازی کپی tf شده کلی بالا پایین پریدن داشت :d از جمله اون دستکشی که باهاش میتونستی رو دیوار راه بری نمیدونم چرا دوستان به این اشاره نکردن !!!!!!!!!

من با BO II اصلا نتونستم ارتباط برقرار کنم با این هم احتمالا همین جور خواهد بود ...

دقیقا من هم همینطور...
اگه دقت کرده باشید یه قسمت از گیم پلی که نشون میده Optic روی اسلحه یا اصلا خود اسلحه دقیقا مثه بازی TF شده...

من این بازی رو فقط به خاطر کوین اسپیسی بازی میکنم!:d لامصب تو این تریلر مثل همیشه ابهت داشت!

من با BOII نتونستم ارتباط برقرار کنم ولی این نسخه به نظرم جالب تر میاد و تریلر منو دوباره به این فرنچایز امیدوار کرد!فقط امیدوارم شخصیت پردازی خوبی داشته باشه!

همین کم مونده یه بازی که یه سال از تاریخ انتشارش نگذشته رو بچسبونن بهCOD
این بازی از 3 سال پیش در حال ساخت بوده
خجالت نکشید جان من بیاید بگید ازTFاسکی رفتن
اسم کراسیس رو هم نیارید ادم کهیر میزنه:-&
---------
تریلر عالی بود عجب پیشرفت گرافیکی کرده بازی تا اونجایی هم که یخورده میشه فهمید گیم پلی رو زیاد دست کاری نکردن عالیه بعد این نسخه هم یدونه جنگ جهانی بدن بعد برن سراغMW

آخرین ویرایش:
چرا من اصلاً با تریلر حال نکردم ؟!
yahoo_7.gif
با وجود اینکه ^:)^ آقا اسپیسی ^:)^ هم تو تریلر بود
biggrin1.gif

جدای از تِمش و جفتک چارکش زدن تو CoD به نظرم خیلی تریلر معمولی بود
yahoo_29.gif

100000000000000000 بار 100000000 جا این ها گفتن از 2011 داریم ما رو بازی کار میکنیم الآن خدمت این دوستانی که میگن بازی رو از Elysium کپی برداری کردن یه سوالی داشتم این تا 2013 چه غلطی میکردن !؟
yahoo_7.gif
منتظر ریلیز فیلم بودن !؟
biggrin1.gif

منظورم این بود که چرا فقط xbox one ؟!

من زیاد حافظه درست درمونی ندارم تا حالا شده activision نسخه جدیدی از COD اینجوری رونمایی کنه؟
خب وقتی تریلر بازی مربوط به نسخه ی Xbox One هست (احتمال 99.99%) نمیان بگن که The following was captured on Xbox One & PS4
biggrin1.gif

به نظر خودم هم دلیلش اینه که بگن این دموی خفن ما روی یه PC به قیمت 40000000$ نبوده
biggrin1.gif
ماکروسافت هم که رفیق گرمابه و گلستان CoD میباشد
biggrin1.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or