این الان مثلا خیلی گرافیک داشت ؟؟اوف همین یه عکس جواب همین هایی که اینقدر با تمام قوا بازی رو کوبیدن صفحات قبل داد رفت:bighug:
ببینم دیگه میخواید چی رو دست اویز کنید
تموم پست های این تاپیکو بوکمارک میکنم
من خودم طرفدار پروپاقرص سری هستم و تمام نسخه هارو هم خیلی دوست داشتم البته به غیر از این آخریه که بنظرم در حد سری نبود!اوف همین یه عکس جواب همین هایی که اینقدر با تمام قوا بازی رو کوبیدن صفحات قبل داد رفت:bighug:
من خودم طرفدار پروپاقرص سری هستم و تمام نسخه هارو هم خیلی دوست داشتم البته به غیر از این آخریه که بنظرم در حد سری نبود!
اگه منظورت گرافیک هست که این الان خیلی گرافیک داره؟فرسنگ ها با BF4 فاصله داره
من سر گیم پلی و ... بازی هر چی باشه با مخالفان بحث میکنم ولی سر گرافیک بازی هیچ جوابی ندارم که بگم!
اکتیویژن واقعا سیاست مسخره ای رو پیش گرفته! این انجین مگه چقدر زور داره که اینقدر ازش کار میکشن! برا سال 2006-2007-2008 ـو زمان MW2 خوب بود اما الان واقعا این انجین بدرد نخوره! اکتیویژن دیگه باید بندازه کنار و یک انجین درست و حسابی استفاده کنه واسه نسخه های جدیدش!
همین نسخه آخر با اینکه خیلی پیشرفت گرافیکی داشت هنوز به عناوین هم سبک خودش نزدیک نشده بود و قضیه افت فریم و ... هم بود! بخدا این انجین دیگه خیلی زور بالاش اومده
من نمیدونم CoD که هر سال داره جز پرفروش ترین بازی های سال میشه چرا این اکتیویژن دو قرون پول نمیده یک انجین درست و حسابی بخره هم استدیو های سازنده رو راحت کنه هم گیمرا رو![]()
خوب چه ربطی به BFداره؟حتما باید گرافیک بازی ازBFبهتر بشه تا بگن گرافیک بازی خوبه؟مگه معیار و ملاک سنجش BFــئه؟این الان مثلا خیلی گرافیک داشت ؟؟
این که در حد bf4 هم نیست !
خوب چه ربطی به BFداره؟حتما باید گرافیک بازی ازBFبهتر بشه تا بگن گرافیک بازی خوبه؟مگه معیار و ملاک سنجش BFــئه؟
تو این عکس هم جزئیات کرکتر ها و اتیش و دود عالیه
با اینکه از CoD های بعد از MW2 متنفرم ولی تریلر خوبی بود. گرافیک هم پیشرفتش واضح. امیدوارم دستی هم به سر و روی level design بکشن. گویا قراره یه سری از المان های TF رو هم داشته باشهتریلر می تونید از اینجا نگاه کنید
تریلر مربوط به نسخه Xbox One
من احساس می کنم شباهت های هم به Titanfall داره![]()
شباهتشون مربوط به اینکه خوده Titanfall و کلا هر دوتا بازی از Elysium الگو برداری (ripتریلر می تونید از اینجا نگاه کنید
تریلر مربوط به نسخه Xbox One
من احساس می کنم شباهت های هم به Titanfall داره![]()
شباهتشون مربوط به اینکه خوده Titanfall و کلا هر دوتا بازی از Elysium الگو برداری (rip) کردن.
یعنی الان گرافیک این اونقدر شاخه؟؟؟؟؟اوف همین یه عکس جواب همین هایی که اینقدر با تمام قوا بازی رو کوبیدن صفحات قبل داد رفت:bighug: