نخستین تصویر Call of Duty 2014+رونمایی همین یکشنبه

اوف همین یه عکس جواب همین هایی که اینقدر با تمام قوا بازی رو کوبیدن صفحات قبل داد رفت:bighug:
ببینم دیگه میخواید چی رو دست اویز کنید;)
تموم پست های این تاپیکو بوکمارک میکنم
این الان مثلا خیلی گرافیک داشت ؟؟
این که در حد bf4 هم نیست !

اوف همین یه عکس جواب همین هایی که اینقدر با تمام قوا بازی رو کوبیدن صفحات قبل داد رفت:bighug:
من خودم طرفدار پروپاقرص سری هستم و تمام نسخه هارو هم خیلی دوست داشتم البته به غیر از این آخریه که بنظرم در حد سری نبود!
اگه منظورت گرافیک هست که این الان خیلی گرافیک داره؟ :دی فرسنگ ها با BF4 فاصله داره :دی من سر گیم پلی و ... بازی هر چی باشه با مخالفان بحث میکنم ولی سر گرافیک بازی هیچ جوابی ندارم که بگم!
اکتیویژن واقعا سیاست مسخره ای رو پیش گرفته! این انجین مگه چقدر زور داره که اینقدر ازش کار میکشن! برا سال 2006-2007-2008 ـو زمان MW2 خوب بود اما الان واقعا این انجین بدرد نخوره! اکتیویژن دیگه باید بندازه کنار و یک انجین درست و حسابی استفاده کنه واسه نسخه های جدیدش!
همین نسخه آخر با اینکه خیلی پیشرفت گرافیکی داشت هنوز به عناوین هم سبک خودش نزدیک نشده بود و قضیه افت فریم و ... هم بود! بخدا این انجین دیگه خیلی زور بالاش اومده :|

من نمیدونم CoD که هر سال داره جز پرفروش ترین بازی های سال میشه چرا این اکتیویژن دو قرون پول نمیده یک انجین درست و حسابی بخره هم استدیو های سازنده رو راحت کنه هم گیمرا رو :|

Get Ready for a New Era of Call of Duty®
تو سایت کد که میری چنتا نقطه رو صفحه هست که هر کدوم یه لینک هستن و همه ی لینکها مربوط به ارتش های خصوصی هستن و هر کدوم به یک خبر یا مطلب اشاره میکنن. احتمالا این قسمت موضوع حول محور ارتش های خصوصی میگرده.

من خودم طرفدار پروپاقرص سری هستم و تمام نسخه هارو هم خیلی دوست داشتم البته به غیر از این آخریه که بنظرم در حد سری نبود!
اگه منظورت گرافیک هست که این الان خیلی گرافیک داره؟ :دی فرسنگ ها با BF4 فاصله داره :دی من سر گیم پلی و ... بازی هر چی باشه با مخالفان بحث میکنم ولی سر گرافیک بازی هیچ جوابی ندارم که بگم!
اکتیویژن واقعا سیاست مسخره ای رو پیش گرفته! این انجین مگه چقدر زور داره که اینقدر ازش کار میکشن! برا سال 2006-2007-2008 ـو زمان MW2 خوب بود اما الان واقعا این انجین بدرد نخوره! اکتیویژن دیگه باید بندازه کنار و یک انجین درست و حسابی استفاده کنه واسه نسخه های جدیدش!
همین نسخه آخر با اینکه خیلی پیشرفت گرافیکی داشت هنوز به عناوین هم سبک خودش نزدیک نشده بود و قضیه افت فریم و ... هم بود! بخدا این انجین دیگه خیلی زور بالاش اومده :|

من نمیدونم CoD که هر سال داره جز پرفروش ترین بازی های سال میشه چرا این اکتیویژن دو قرون پول نمیده یک انجین درست و حسابی بخره هم استدیو های سازنده رو راحت کنه هم گیمرا رو :|

این الان مثلا خیلی گرافیک داشت ؟؟
این که در حد bf4 هم نیست !
خوب چه ربطی به BFداره؟حتما باید گرافیک بازی ازBFبهتر بشه تا بگن گرافیک بازی خوبه؟مگه معیار و ملاک سنجش BFــئه؟
تو این عکس هم جزئیات کرکتر ها و اتیش و دود عالیه

خوب چه ربطی به BFداره؟حتما باید گرافیک بازی ازBFبهتر بشه تا بگن گرافیک بازی خوبه؟مگه معیار و ملاک سنجش BFــئه؟
تو این عکس هم جزئیات کرکتر ها و اتیش و دود عالیه

نه معیار فقط گرافیک هست و همین...این همه موقع بحث که میشه همه میگن گرافیک همیشه مهم نست و این حرفا حالا 4 تا عکس گذاشتن دیگه رسما نتیجه گیری شد که بازی قراره شاهکار بشه.

تریلر می تونید از اینجا نگاه کنید
تریلر مربوط به نسخه Xbox One
من احساس می کنم شباهت های هم به Titanfall داره :|
با اینکه از CoD های بعد از MW2 متنفرم ولی تریلر خوبی بود. گرافیک هم پیشرفتش واضح. امیدوارم دستی هم به سر و روی level design بکشن. گویا قراره یه سری از المان های TF رو هم داشته باشه
Kevin Spacey :d
ولی در کل من بر خلا خیلی های دیگه, از گیم پلی CoD بدم میاد :d الان یه عده میان می گن نمی تونن به گیم پلی دست بزنن, ولی دیدیم همون Tf با اضافه کردن دو تا المان بر پایه همون گیم پلی چقدر تغییرات ایجاد کرد
امیدوارم هایپ الکی نباشه و مثل اون CoD:G فاجعه در نیاد

35440893012780428554_thumb.jpg
58266276333923134457_thumb.jpg
75145054711471885677_thumb.jpg
Advanced Warfare!!?:-/
.Try Elysium: The Game
یعنی یه ایده اورجینال تو اون مخ اینا پیدا نمیشد!!؟

چیزی که معلومه بازی قراره تو آینده اتفاق بیوفته 2030 یا 2040! از کاور اینجور پیداست.

Call of duty: a crysis parody

فعلا که من با مولتی گُستز عجیب دارم حال میکنم :| ! مد infected خیلی توپ بود . امیدوارم این یکی هم یه مد خیلی باحال مثل اون داشته باشه . گرافیکشم بدک نیست :دی

شباهتشون مربوط به اینکه خوده Titanfall و کلا هر دوتا بازی از Elysium الگو برداری (rip :دی) کردن.

اههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

البته از کسی که 5 دقیقه هم TF بازی نکرده انتظار بیشتری نمی شه داشت :d

بازی ای که از سال 2011 مراحل تولیدش شروع شده از فیلم 2013 ای کپی کرده :-j

یعنی الان گرافیک این اونقدر شاخه؟؟؟؟؟:-/
در حد bf3 هم نیست
راستی من تریلر نتونستم ببینم
کسی لینک مستقیم داره؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or