نخستین تصویر Call of Duty 2014+رونمایی همین یکشنبه

فروش؟ نه خداییش چرا کلید کردی رو فروش ؟ من خودم طرفدار این سری هستم ولی اینو دیگه هر کسی میدونه اگه اکتیویژن چهار تا آشغال کنار هم بزاره به اسم CoD بده بیرون بیشترین فروش سال رو میگیره بعلت پیشینه خوبی که CoD داشته همه دارن میخرنش و بعلت اینکه خیلی Noob پسندم هست بچه های خردسالم میان میخرن :|
منی که خودم تمام نسخه هارو ( به غیر از نسخه آخر ) 2-3 بار رد کردم و با مولتیشم زندگی کردم اینو قبول دارم بعد شما قبول نداری؟ :biggrin1:

من هنوز که هنوزه نسخه MW2 رو دارم مولتی میزنم و سینگلشم 3-4 بار رد کردم واقعا از هر نظری که فکشرو بکنی از نسخه های جدید مخصوصا Ghosts جلوتر بود!

من قبول دارم که این نسخه یه آخر مضخرف بود ولی یه بازی خوب فروش خوبیم باید داشته باشه.اصن بیخیال آره من میگم بتل 2 از گاست بهتر بود ولی دلیل نمیشه که ایشون mw3 و mw2 ببره زیر سوال و بگه این دو تا نصف بتلم نمیشن

من قبول دارم که این نسخه یه آخر مضخرف بود ولی یه بازی خوب فروش خوبیم باید داشته باشه.اصن بیخیال آره من میگم بتل 2 از گاست بهتر بود ولی دلیل نمیشه که ایشون mw3 و mw2 ببره زیر سوال و بگه این دو تا نصف بتلم نمیشن

حاجی اصلا بنده بحثم سر پیشرفت این بازی بود اصلا کاری به چیزای دیگش ندارم شما گرافیک ام دابل2 رو بزار جفت ام دابل 3 بعدش ام دابل 3 رو بزار کنار گاست خدایی به اون صورت چیزی عوض شده؟ گیم پلی هم همینطور این بازی به یک تکون حسابی نیازه داره اگه میخواد بر گرده به دوران اوج خودش

بحث ایشون بیشتر سر گرافیک بازی بود که دیگه باید اینم قبول داشته باشی گرافیک بازی کلا از MW2 به بعد پیشرفت چندانی نداشت و بیشترین پیشرفتش توی همین Ghosts بود که بازم وقتی گرافیک این نسخه رو با عناوینی مثل Metro یا Crysis یا BF یا .... مقایسه میکنیم میبینیم فضایی عقبه از اینا :دی

- - -ویرایش - - -

حاجی اصلا بنده بحثم سر پیشرفت این بازی بود اصلا کاری به چیزای دیگش ندارم شما گرافیک ام دابل2 رو بزار جفت ام دابل 3 بعدش ام دابل 3 رو بزار کنار گاست خدایی به اون صورت چیزی عوض شده؟ گیم پلی هم همینطور این بازی به یک تکون حسابی نیازه داره اگه میخواد بر گرده به دوران اوج خودش
گرافیکو قبول دارم ولی گیم پلی به هیچ وجه امکان نداره تغییر اساسی کنه!
بیشتر طرفدارای بازی از جمله خودم بخاطر گیم پلی نرم و روون بازی طرفدارشیم و اگه بخواد مثل BF رو به Simulator شدن حرکت کنه نصف طرفداراش میپرن و بدتر خراب میشه (مثل PES 2014)
مشکل این سری و نسخه های جدیدش بنظر من گیم پلی جدید نیست! نسخه های جدید دیگه اون مراحل خوش ساخت و داستان های طوفانی قدیم رو ندارند! اگه یادتون باشه MW1 و MW2 مراحلشون جوری بود که آدم وقتی بعد از چند وقت یک عکس از اون مرحله میدید میرفت توی رویا و خاطراتش با بازی! یا شخصیت پردازی هایی که سری MW (نسخه 1-2 داشت فوق العاده بود! کی واقعا mactavish و Captain price رو یادش میره؟ ولی حالا مثلا Ghosts چه مرحله ای داشت که توی ذهن بمونه یا شخصیتاش چقدر جذاب بودن که یاد آدم بمونه! کاملا مقوا بودن :|
البته BOII از نظر داستان خیلی قوی بود ولی از بقیه جهات به نسخه های قدیمی نمیرسید!

ببین بنظرم من Mw3 پیشرفت زیادی نسبت به قبلش داشت و بعد اون بلک اپس دو تغیراته کمی داشته و یکم پیشرفت کرده ولی این گاست بود که همه چیزو خراب کرد و اکتیویژن رو بد نام کرد(البته با وجود بعضی نوب ها نزاشت افت کنه)
در کل گیمپلی این بازی فوقولاده هستش و حتی میتونم بگم از هالو هم بهتر هستش
البته بگم مردم ایران نوب نیستن چون بازیارو به صورت اورجینال نمیگرن:d=))

بحث ایشون بیشتر سر گرافیک بازی بود که دیگه باید اینم قبول داشته باشی گرافیک بازی کلا از MW2 به بعد پیشرفت چندانی نداشت و بیشترین پیشرفتش توی همین Ghosts بود که بازم وقتی گرافیک این نسخه رو با عناوینی مثل Metro یا Crysis یا BF یا .... مقایسه میکنیم میبینیم فضایی عقبه از اینا :دی

- - -ویرایش - - -

گرافیکو قبول دارم ولی گیم پلی به هیچ وجه امکان نداره تغییر اساسی کنه!
بیشتر طرفدارای بازی از جمله خودم بخاطر گیم پلی نرم و روون بازی طرفدارشیم و اگه بخواد مثل BF رو به Simulator شدن حرکت کنه نصف طرفداراش میپرن و بدتر خراب میشه (مثل PES 2014)
مشکل این سری و نسخه های جدیدش بنظر من گیم پلی جدید نیست! نسخه های جدید دیگه اون مراحل خوش ساخت و داستان های طوفانی قدیم رو ندارند! اگه یادتون باشه MW1 و MW2 مراحلشون جوری بود که آدم وقتی بعد از چند وقت یک عکس از اون مرحله میدید میرفت توی رویا و خاطراتش با بازی! یا شخصیت پردازی هایی که سری MW (نسخه 1-2 داشت فوق العاده بود! کی واقعا mactavish و Captain price رو یادش میره؟ ولی حالا مثلا Ghosts چه مرحله ای داشت که توی ذهن بمونه یا شخصیتاش چقدر جذاب بودن که یاد آدم بمونه! کاملا مقوا بودن :|
البته BOII از نظر داستان خیلی قوی بود ولی از بقیه جهات به نسخه های قدیمی نمیرسید!

نه نه منظورم تغییر کردن به صورت کلی نبود مثلا یک سری فاکتور جدید به گیم پلی اضافه کنن بد نیست اما گیم پلی در حالت کلی باید همینی باشه که طرفداران بهش عادت کردن

- - -ویرایش - - -

ببین بنظرم من Mw3 پیشرفت زیادی نسبت به قبلش داشت و بعد اون بلک اپس دو تغیراته کمی داشته و یکم پیشرفت کرده ولی این گاست بود که همه چیزو خراب کرد و اکتیویژن رو بد نام کرد(البته با وجود بعضی نوب ها نزاشت افت کنه)

چه ربطی به HALO افسانه ای داره ؟؟؟؟؟؟؟ :-w

اگه به پیشرفت باشه میتونم بگم به بتل باگ خوش امدی پیشرفت که نبوده پسرفت هم بوده باز bf3 رو تونستن یجوری جمش کنن اما Bf4 که مزخرفترین balance رو تو کل تاریخ صنعت گیم داره. dice هر روز بیشتر از دیروز گند میزنه بهش . الان bf4 تنها رشدی که داشته گرافیکش بوده :d تیم MOH هم که امد به BF4 اضافه شد عملیات یه پا اینور یه پا اونور رو زد روی سر GAME PLAY بازی ;)

چه ربطی به HALO افسانه ای داره ؟؟؟؟؟؟؟ :-w
من ربزطش ندادم و فقط گیمپلیهارو مقایسه کردم و گفتم حتی از همچین بازی ایی هم قویتر گیمپلیش.
بزارین چندتا از قدرت هایه کالو در مقابل بتل بگم
1.داستان فوقولاده
2.گیمپلی بسیار عالی
3.کارگردانی بسیار قوی
4.داشتن باگ هایه بسیار کمی که در مقابل باگ هایه بتل هیچی نیست
و در آخرم داشتن صدا یه واقعیه سلاح ها

اگه به پیشرفت باشه میتونم بگم به بتل باگ خوش امدی پیشرفت که نبوده پسرفت هم بوده باز bf3 رو تونستن یجوری جمش کنن اما Bf4 که مزخرفترین balance رو تو کل تاریخ صنعت گیم داره. dice هر روز بیشتر از دیروز گند میزنه بهش . الان bf4 تنها رشدی که داشته گرافیکش بوده :d

قبول دارم باگ خیلی زیاد داره ولی نه دادا خیلی پیشرفت کرده به خصوص توی بخش مولتی پلیر بالای 70% پیشرفت کرده ولی خوب خیلی ها از اینکه کمی متفاوت شده صداشون در اومد اما به صورت کلی بهش نگاه کنی میبینی دایس تمام تلاشش برای بهتر کردن این بخش انجام داده

دوست عزیز تو که به هیلو میگی هالو معلومه که اصلا بازی نکردی که از روی لوزالمری داری حرف میزنی !

قبول دارم باگ خیلی زیاد داره ولی نه دادا خیلی پیشرفت کرده به خصوص توی بخش مولتی پلیر بالای 70% پیشرفت کرده ولی خوب خیلی ها از اینکه کمی متفاوت شده صداشون در اومد اما به صورت کلی بهش نگاه کنی میبینی دایس تمام تلاشش برای بهتر کردن این بخش انجام داده

گیم پلی بازی که کلا با MOH ترکیب شده یه چیز چرتی در امده دایس رو قبول دارم تمام تلاشش رو کرد یه گندی به بازی زده که این همه بعد از ریلیز رسمی بازی نتونسته بازی رو جمع جور کنه بازی بیشتر از یه بازی mmo باگ و مشکلات داشت و هنوز هم داره کیفیت سرور ها حسابی افت کرد من واقعا dice رو قبول دارم بهترین تلاشش رو کرد چون هیچ کمپانی یا استودیو تو صنعت گیم نمیتونست چنین حرکتی بزنه :d :))

[h=4]178 Days Since Release, DICE Confirms Battlefield 4 Still Broken[/h]

:)):)):)):)):)):)):)):)):))

MW3 پیشرفت زیادی داشت !؟ LOL !!
MW3 دقیقا MW2 بود، فقط مپاش فرق داشت! یکی از دلایلی هم که من MW3 رو اورجینال خریدم همین بود! :دی . چون تغییری نکرده بود نسبت به MW2 :دی
خط آخرتم میزارم به حساب بی اطلاعیت !
من الان توی Steam حداقل 200 فرند ایرانی دارم که همه MW3 یا Ghosts یا یکی از نسخه های CoD رو اورجینال دارن... خودم هم از MW2 تا Ghosts رو اورجینال دارم و بازی میکنم...

شما داری میگی فقط گرافیک افت کرده. اصلا بیخیال در کل بتل 3 گرافیکش 2 برابره ام دابل 3 بود و بتل 4 گرافیکش 4 برابره گاست هستش شما به نورپردازی این 2 بازی برو نیگا کن توی بتل 4 اسلحه بگیری توی نور نور از بین شکاف خشاب و قسمت قسمت اسلحه میزنه بیرون مو ادم سیخ میشه(در کل من الان با این پست های شما دلم میخواد خودم بکشم)

یه چیز جالب نمیدونم این طرفداران بازی و همچنین اینایی که میگن این بازی پرفروش ترین بازی دنیا هستش و همچنین خود سازنده ها وقتی تصویر زیر رو نیگا میکنن گریه نمیکنن؟ جمله پر فروش ترین بازی دنیا رو بزارین جفت عکس منظورم میفهمین

41194772582615453743.jpg

این هیچی خوب شما کیفیت اب و همه چیز رو توی بتل 4 نیگا بکن (نسل هشتم) یعنی گرافیک این بازی در مقابل بتل فاجعه هستش فاجعه میگن گیم پلی گاست خوبه اون قسمت روندن هلیکوپتر ببین بعد با بتل مقایسه کن در کل من واقعا اینایی که طرفدار این بازی هستن نمیدانم چی توی این بازی دیدن که خیلی بهتر شاهکار دایس بوده

27255016792907057487.png
خدایی روحم شاد شد :دی
سوتی از این بدتر؟
این مشخص میکنه حتی سایه و نورپردازیه بازی هم اسکریپت شده و Real Time نیست.
این تکنولوژی ها خیلی وقته دارن تو بازی ها استفاده میکنن و هنوز تو CoD چنین چیزی نیست :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or