نخستین تصویر Call of Duty 2014+رونمایی همین یکشنبه

جک قشنگی بود... من مشکلی با این بازی ندارم نسخه اخری مشکل منه... پ ن پ خبر داریم چطوری اکتیویژن میخنده به کسایی که نسخه اخر خریدن و این اجازه ندادن فروش این بازی کم بشه و ناشر سازنده بازی به فکر یه تکون حسابی دادن به این سری باشن.
گرافیک این بازی خیلی شاهکار بله خیلی زیاد شما فقط یه نیگا به ام دابل 3 و بتل 3 بنداز بعد بیا این حرف بزن ، باشه حتما به همین خیال باش فعلا تو مولتی ، گرافیک همه دارن میبنن بتل بهتر عمل کرده و همچنین برای خود من و خیلی های دیگه گیم پلی بتل به صورت کلی کاملا لذت بخش تره
اولا من در باره یه سینگل صحبت کردم.2.فک کنم پست منو کامل نخوندی منم گفتم نسخه ی آخر این بازی افت بسیار شدیدی داشته و حتی من نسخه ی آخرو نخریدم.و میگم باید تغیراتی در این بازی به وجود بیاد ولی شما دارین میگین که بتلفیلد بسیار قویتر این بازی هستش کاملا اشتباهه و مسخرست البته این موضوع در بخش سینگل صدق میکنه. بعدشم گرافیک به نظر من گرافیک mw3 بسیار قی تره بتله

فروش هیچ وقت به معنای کیفیت نیست
کال باز های ایرانی که من میشناختم بعد mw2 کارشون با این سری تموم شد الآن خدایی یه مشت نوب دارن بازی ر میخرن(بلا نسبت شما:d)
بزار این tf مولتی پلتفرم بشه بعد بگو الآن میگن از هر 4 نفر که x1 دارن یکی tf ر خریده حالا فرض کن این ر Ps4 و pc هم اینطوری بشه اونوقت cod باید بره غاز بچرونه نخریدن cod یه گوش زد به اکتی هست که هر بازی شر و ور که سالانه داره درست میکنه ر ندن بیرون و رو گرافیکش یه کم کار کنن cod از mw2 تا حالا پیشرفت گرافیکی نداشته
خوب داری میگی از 4 نفر ولی کالو از هر 4 نفر 3 نفر میخرن

اولا من در باره یه سینگل صحبت کردم.2.فک کنم پست منو کامل نخوندی منم گفتم نسخه ی آخر این بازی افت بسیار شدیدی داشته و حتی من نسخه ی آخرو نخریدم.و میگم باید تغیراتی در این بازی به وجود بیاد ولی شما دارین میگین که بتلفیلد بسیار قویتر این بازی هستش کاملا اشتباهه و مسخرست البته این موضوع در بخش سینگل صدق میکنه. بعدشم گرافیک به نظر من گرافیک mw3 بسیار قی تره بتله

شما داری میگی فقط گرافیک افت کرده. اصلا بیخیال در کل بتل 3 گرافیکش 2 برابره ام دابل 3 بود و بتل 4 گرافیکش 4 برابره گاست هستش شما به نورپردازی این 2 بازی برو نیگا کن توی بتل 4 اسلحه بگیری توی نور نور از بین شکاف خشاب و قسمت قسمت اسلحه میزنه بیرون مو ادم سیخ میشه(در کل من الان با این پست های شما دلم میخواد خودم بکشم)

یه چیز جالب نمیدونم این طرفداران بازی و همچنین اینایی که میگن این بازی پرفروش ترین بازی دنیا هستش و همچنین خود سازنده ها وقتی تصویر زیر رو نیگا میکنن گریه نمیکنن؟ جمله پر فروش ترین بازی دنیا رو بزارین جفت عکس منظورم میفهمین

41194772582615453743.jpg

این هیچی خوب شما کیفیت اب و همه چیز رو توی بتل 4 نیگا بکن (نسل هشتم) یعنی گرافیک این بازی در مقابل بتل فاجعه هستش فاجعه میگن گیم پلی گاست خوبه اون قسمت روندن هلیکوپتر ببین بعد با بتل مقایسه کن در کل من واقعا اینایی که طرفدار این بازی هستن نمیدانم چی توی این بازی دیدن که خیلی بهتر شاهکار دایس بوده

27255016792907057487.png

قطعا از هر 4 تا یه نفر گیمر هست cod فقط برا یه مشت بچه ی زیره 12 سال هست اگه با cod پلیر ها صحبت کرده باشی میفهمی که هیچ کدوم تو عمرشون bf ر بازی نکردن و فقط میدونن باید bf hater باشن مقایسه گرافیک bf4 با هر codی قابل مقایسه نیست یه طور باور نکردنی گرافیک بتل همیشه بالاتر بوده

قطعا از هر 4 تا یه نفر گیمر هست cod فقط برا یه مشت بچه ی زیره 12 سال هست اگه با cod پلیر ها صحبت کرده باشی میفهمی که هیچ کدوم تو عمرشون bf ر بازی نکردن و فقط میدونن باید bf hater باشن مقایسه گرافیک bf4 با هر codی قابل مقایسه نیست یه طور باور نکردنی گرافیک بتل همیشه بالاتر بوده
کی همچین حرفی زده؟ :دی درسته CoD خیلی طرفدار نوب و زیر 12 سال داره ولی اینکه همه کسایی که طرفدارشن زیر 12 سال باشن حرف اشتباهیه!
یعنی الان با این حرفت طرفدارای شاهکارایی مثل MW2 و MW1 ـو زیر سوال بردی :دی من هنوز که هنوزه MW2 مولتی میزنم و واقعا فوق العاده هست مولتیش! این نسخه آخر خیلی نسبت به نسخه های قبل ضعیف تر بود ولی نسخه های قدیم واقعا عالی بودن!
منم جز طرفداران این سری هستم ولی BF ـرو هم خیلی دوست دارم! گرچه با بخش مولتیش اصلا حال نمیکنم چون سبکش با من نمیسازه و با مولتی CoD خیلی بیشتر حال میکنم!
اینکه نوب چقدر تو بازی هست که خیلی از بازی ها همینطورین! به بخش مولتی و پلیراش کاری ندارم ولی همین GTA که یکی از بهترین سری های تاریخ هست الان به یک بچه 6-7 ساله بدی تا شب میشینه بازی میکنه کلی کیف میکنه و خیلی بیشتر از بازی های مخصوص سن خودش دوسش داره! پس این دلیل نمیشه بازی بد باشه یا ...!

در مورد گرافیکم واقعا نمیدونم فاز بعضی از بچه ها چیه که میگن گرافیک این سری شاهکاره :دی گرافیک بازی از نسخه MW2 به بعد تغییر چندانی نکرد و همینطور نسل قبلی باقی موند و رسید به اینجایی که دو منبع نور توی بازی میبینیم :)) :دی

یه چیز جالب نمیدونم این طرفداران بازی و همچنین اینایی که میگن این بازی پرفروش ترین بازی دنیا هستش و همچنین خود سازنده ها وقتی تصویر زیر رو نیگا میکنن گریه نمیکنن؟ جمله پر فروش ترین بازی دنیا رو بزارین جفت عکس منظورم میفهمین

41194772582615453743.jpg
داداش دمت گرم با این عکس یاد خیلی چیزارو زنده کردی البته بسی هم نصفه شبی شاد شدیم :d .

Sorena Asadi & Meran Arbabi @
کم تو این 2 صفحه به طرفداران کد توهین نکردین. تو همین سایت فنهای کد هستن که خیلی حرفه ای تر از شما ها هستن.(منظورم من نیستم افراد دیگه ای منظورمه)
قبل از اینکه حرفی بزنرید کمی فکر کنید ضرری نداره.
نه اینکه همینجور پشت سر هم کد فنها رو بچه و نوب خطاب کنید(خیلی رک بگم کسی که به بقیه میگه نوب و بچه و آماتور خودش از همه نوب تره);)

Sorena Asadi & Meran Arbabi @
کم تو این 2 صفحه به طرفداران کد توهین نکردین. تو همین سایت فنهای کد هستن که خیلی حرفه ای تر از شما ها هستن.(منظورم من نیستم افراد دیگه ای منظورمه)
قبل از اینکه حرفی بزنرید کمی فکر کنید ضرری نداره.
نه اینکه همینجور پشت سر هم کد فنها رو بچه و نوب خطاب کنید(خیلی رک بگم کسی که به بقیه میگه نوب و بچه و آماتور خودش از همه نوب تره);)

من هیچ توهینی نکردم و نگفتم نوب و اصلا منظورت چیه حرفه ای تر از من هستن؟ من خدای بتلم هرکی خواست باش میزنم اگه حرفه ای توی کال او گفتی که هیچی من کاملا فکر کردم و این حرف ها رو زدم بعدشم من داشتم در مورد سازنده ها صحبت میکردم که هنوز نمیدونن توی بازی نباید 2 تا خورشید زیبا قرار داد =)) اینا رو به یکی بگو که مولتی کال او نزده باشه خیلی ها هستن که حرفه ای میباشن ولی بیشتر پلیر ها زیر 12 سال و میری توی بازی کمپیدن پشت این جعبه اون جعبه تا با نت خدا بکشنت

من اصلا با کال مولتی پلیر بازی نمی کنم.
گه گاهی (خیلی کم) رو PC مولتی بتل بازی میکنم.:d

اینجاست کلمه کم میاره
66977021701081712852.png

- - -ویرایش - - -

من اصلا با کال مولتی پلیر بازی نمی کنم.
گه گاهی (خیلی کم) رو PC مولتی بتل بازی میکنم.:d

اگر حرفی برای زدن داشتی حتما میگفتی و از بیان جمله فرار نمیکردی و شکلک هم نمیزاشتی.
من با شما دیگه جلسم تمومه;)

همین جمله خطم رو مشخص کرد که مولتی باز نیستم. نمیدونم شما انتظار داری چیزی رو بگم که نیستم

خوب برادر من وقتی نیستی چرا میای راجبش صحبت میکنی؟

اینجاست کلمه کم میاره
66977021701081712852.png

- - -ویرایش - - -

خوب برادر من وقتی نیستی چرا میای راجبش صحبت میکنی؟

بچه 12 ساله همه جا هست شما هم همچین حرفه ایی حساب نمیشی تو بتل بعدشم من بازیکن میشناسم که از کال اومده بتلش بهتره ربطی نداره همش سلیقس

من هیچ توهینی نکردم و نگفتم نوب و اصلا منظورت چیه حرفه ای تر از من هستن؟ من خدای بتلم هرکی خواست باش میزنم اگه حرفه ای توی کال او گفتی که هیچی من کاملا فکر کردم و این حرف ها رو زدم بعدشم من داشتم در مورد سازنده ها صحبت میکردم که هنوز نمیدونن توی بازی نباید 2 تا خورشید زیبا قرار داد =)) اینا رو به یکی بگو که مولتی کال او نزده باشه خیلی ها هستن که حرفه ای میباشن ولی بیشتر پلیر ها زیر 12 سال و میری توی بازی کمپیدن پشت این جعبه اون جعبه تا با نت خدا بکشنت
شما خدای بتلی؟ تیمت رو وردار بیا ببینم چند مرده حلاجی. الکی با من من کردن و توهین به سمت مقابل کسی بازیکن حرفه ای نمیشه. این چند روزه تو هر تاپیکی میرم عرایض بسیار زیبای شما رو میبنیم. کمی مواظب رفتارتون باشید.

آقا میدونی چیه اینا فن مایکرو ان در اصل فن تایتانو بتلم هستن و حرف راستو میزنی میگه ربطی نداره از این حرفا
آهان بعد این بتل شما را با اینهمه کیفیت چرا کمتر فروش کرد مگه گرافیم و گیمپلی و ..........خدا نداشت چرا واقعا؟؟

شما خدای بتلی؟ تیمت رو وردار بیا ببینم چند مرده حلاجی. الکی با من من کردن و توهین به سمت مقابل کسی بازیکن حرفه ای نمیشه. این چند روزه تو هر تاپیکی میرم عرایض بسیار زیبای شما رو میبنیم. کمی مواظب رفتارتون باشید.

هستم حاجی بیخودی یه حرفی رو بنده نمیزنم اگه داخل وان میای داش فردین بات میزنم b-) رفتار بنده مشکلی نداره هرکی چیزی گفت جوابش رو دادم شما یه نیگا به تایپک ایکس باکس وانم بندازی بد نیست طرف میاد میگه تاپیک پی اس 4 محبوبیت بیشتری داره و بیشتر بهش سر میزنن =))

آقا میدونی چیه اینا فن مایکرو ان در اصل فن تایتانو بتلم هستن و حرف راستو میزنی میگه ربطی نداره از این حرفا
آهان بعد این بتل شما را با اینهمه کیفیت چرا کمتر فروش کرد مگه گرافیم و گیمپلی و ..........خدا نداشت چرا واقعا؟؟
فروش؟ نه خداییش چرا کلید کردی رو فروش ؟ من خودم طرفدار این سری هستم ولی اینو دیگه هر کسی میدونه اگه اکتیویژن چهار تا آشغال کنار هم بزاره به اسم CoD بده بیرون بیشترین فروش سال رو میگیره بعلت پیشینه خوبی که CoD داشته همه دارن میخرنش و بعلت اینکه خیلی Noob پسندم هست بچه های خردسالم میان میخرن :|
منی که خودم تمام نسخه هارو ( به غیر از نسخه آخر ) 2-3 بار رد کردم و با مولتیشم زندگی کردم اینو قبول دارم بعد شما قبول نداری؟ :دی

من هنوز که هنوزه نسخه MW2 رو دارم مولتی میزنم و سینگلشم 3-4 بار رد کردم واقعا از هر نظری که فکشرو بکنی از نسخه های جدید مخصوصا Ghosts جلوتر بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or