نخستین تصویر Call of Duty 2014+رونمایی همین یکشنبه

میدونم خیلی ها میگن mw2 بازیه فوقولاده ای هستش ولی من خوشم نیومد ازش(نظر شخصی)و به نظرم mw3 پیشرفت داشت ولی در باره ی CoD BO2 تغراتی داشته االبته من نظر شمارو نمیدونم امیدوارم این بازی جدید از نظر گرافیک و چیزهایی مثل این عکسه نداشته باشه

یادش بخیر تو کلوپ محلمون یه بار دعوا شده بود (زمان mw2) جریان سره این بود که یارو cod هیتر بود چنان دعوایی شد که من از کلوپ در رفتم حالا همون fan های افراطی cod دارن bf بازی میکنن و همشون بدون استثنا (دقیقا بدون استثنا) معتقدن cod بعد از Mw2 نسخش پیچیده شد مثل RE بقول یکی از اعضای تحریری(به خاطر یک مشت دلار)
مد ZOMBIE که با BO اومد نمیگم بد بود ولی بازی ر بکل از ریشه های خودش دور کرد

یادش بخیر تو کلوپ محلمون یه بار دعوا شده بود (زمان mw2) جریان سره این بود که یارو cod هیتر بود چنان دعوایی شد که من از کلوپ در رفتم حالا همون fan های افراطی cod دارن bf بازی میکنن و همشون بدون استثنا (دقیقا بدون استثنا) معتقدن cod بعد از Mw2 نسخش پیچیده شد مثل RE بقول یکی از اعضای تحریری(به خاطر یک مشت دلار)
مد ZOMBIE که با BO اومد نمیگم بد بود ولی بازی ر بکل از ریشه های خودش دور کرد
جان؟ :دی مد زامبی بازی رو از ریشه هاش جدا کرد؟ :دی خوب مد زامبی که یک چیز اضافس هر کی خواست بازی میکنه هرکی خواست بازی نمیکنه!
با اینکه اهل مد زامبیش نیستم ولی بیا خودم چند نفر بهت معرفی کنم که CoD Hater ـن و همیشه مولتی BF میزنن ولی بخاطر همین مد زامبی CoD ـای جدید Treyarch رو اوریج میخرن تا فقط همین مدو بازی کنن!
این مد خیلی طرفدار داره!

فکر نکنم دیگه COD به موفقیت های قبلیش برسه!
BF اومده که دیگه COD رو جمع کنه...
منتظر یه شوتر اول شخص هستم که BF (بهترین شوتر اول شخص به نظر من) رو به رقابت بکشونه

سایت COD هم زده :

Get Ready for a New Era of Call of Duty

زمان تا معرفی رسمی بازی :

24357902837037118101.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or