نحوه خرید از Xbox live ( مخصوص Xbox one )

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه سوال دوستان. :d
من الان یه مستر کارت دارم مال اماراته, اکانت خودم US هست. چجوری میتونم واردش کنم تو اکانتم باهاش خرید کنم!؟ چون اکانتم مال US هست میرم تو Add credit card فقط ایالتای آمریکا رو میزنه و باید کردیت کارت آمریکا زد حتما :(

من الان صفحه دی ال سی های Forza Horizon 2 رو دارم نگاه میکنم، اینا هم مثل خود بازی گزینه Buy Now for Xbox One داره و روش که کلیک میکنم همون عملیات خرید بازی انجام میشه. اگه عملیات خریدو ادامه بدم چه اتفاقی میفته؟

من الان صفحه دی ال سی های Forza Horizon 2 رو دارم نگاه میکنم، اینا هم مثل خود بازی گزینه Buy Now for Xbox One داره و روش که کلیک میکنم همون عملیات خرید بازی انجام میشه. اگه عملیات خریدو ادامه بدم چه اتفاقی میفته؟
خب همینطوریه سیستمش
اگر مجانی باشه میزنه فری اگرم شارژت کنه که بعد از تایید تراکنشت انجام میشه

خب همینطوریه سیستمش
اگر مجانی باشه میزنه فری اگرم شارژت کنه که بعد از تایید تراکنشت انجام میشه
منظورم اینه که تو پست اول توضیح داده شده که فقط خود بازی رو میشه با این روش خرید ولی خرید دی ال سی رو نباید به این شکل انجام داد و باید از طریق شیر کردن وپن صورت بگیره. اما الان میبینم گزینه خرید دل ال سی مثل خرید خود بازیه و نوشته: Buy Now for Xbox One

آخرین ویرایش:
منظورم اینه که تو پست اول توضیح داده شده که فقط خود بازی رو میشه با این روش خرید ولی خرید دی ال سی رو نباید به این شکل انجام داد و باید از طریق شیر کردن وپن صورت بگیره. اما الان میبینم گزینه خرید دل ال سی مثل خرید خود بازیه و نوشته: Buy Now for Xbox One
راستش من خودم مشکلی نمیبینم و بدون شیر کردن از تو خود کنسول میزنم واسه تایید و نصب یا از طریق وب سایت اکس باکس یا اسمارت گلس و هیچ مشکلی هم ندارم

یه سوال دوستان. :d
من الان یه مستر کارت دارم مال اماراته, اکانت خودم US هست. چجوری میتونم واردش کنم تو اکانتم باهاش خرید کنم!؟ چون اکانتم مال US هست میرم تو Add credit card فقط ایالتای آمریکا رو میزنه و باید کردیت کارت آمریکا زد حتما :(

منم مشکل شمارو دارم راهی پیدا کردید؟

سلام ببخشید من تو اکانتم پول دارم ولی باهاش نمیتونم اکانت لایو بگیرم چی کار باید بکنم؟؟ :(

ویرایش : منظورم خریدن اکانت گلد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or