خب همینطوریه سیستمشمن الان صفحه دی ال سی های Forza Horizon 2 رو دارم نگاه میکنم، اینا هم مثل خود بازی گزینه Buy Now for Xbox One داره و روش که کلیک میکنم همون عملیات خرید بازی انجام میشه. اگه عملیات خریدو ادامه بدم چه اتفاقی میفته؟
منظورم اینه که تو پست اول توضیح داده شده که فقط خود بازی رو میشه با این روش خرید ولی خرید دی ال سی رو نباید به این شکل انجام داد و باید از طریق شیر کردن وپن صورت بگیره. اما الان میبینم گزینه خرید دل ال سی مثل خرید خود بازیه و نوشته: Buy Now for Xbox Oneخب همینطوریه سیستمش
اگر مجانی باشه میزنه فری اگرم شارژت کنه که بعد از تایید تراکنشت انجام میشه
راستش من خودم مشکلی نمیبینم و بدون شیر کردن از تو خود کنسول میزنم واسه تایید و نصب یا از طریق وب سایت اکس باکس یا اسمارت گلس و هیچ مشکلی هم ندارممنظورم اینه که تو پست اول توضیح داده شده که فقط خود بازی رو میشه با این روش خرید ولی خرید دی ال سی رو نباید به این شکل انجام داد و باید از طریق شیر کردن وپن صورت بگیره. اما الان میبینم گزینه خرید دل ال سی مثل خرید خود بازیه و نوشته: Buy Now for Xbox One
به یه بازی 60 دلاری دقیقا چقدر مالیات میخوره؟
یه سوال دوستان. :d
من الان یه مستر کارت دارم مال اماراته, اکانت خودم US هست. چجوری میتونم واردش کنم تو اکانتم باهاش خرید کنم!؟ چون اکانتم مال US هست میرم تو Add credit card فقط ایالتای آمریکا رو میزنه و باید کردیت کارت آمریکا زد حتما
نه والا تنها راهی که پیدا کردم خریدن گیفت کارت از آمازون بود :d مستقیم نتونستم کاری کنم.منم مشکل شمارو دارم راهی پیدا کردید؟
نه والا تنها راهی که پیدا کردم خریدن گیفت کارت از آمازون بود :d مستقیم نتونستم کاری کنم.
سلامسلام ببخشید من تو اکانتم پول دارم ولی باهاش نمیتونم اکانت لایو بگیرم چی کار باید بکنم؟؟
سلام
شما که میگیو اکانت دارید پس چه اکانتی مونده؟
ممکنه منظورتون گلد باشه؟