Wrath OF Joker
کاربر سایت
دوستان چه جوری خرید بکنیم ؟!
دوباره هی کردیت کارت میخواد
همه جوری هم تست کردم ولی نمیشه لامصب :d
دوباره هی کردیت کارت میخواد
همه جوری هم تست کردم ولی نمیشه لامصب :d
نه علامت خاصی نمیاد...خیالت راحت وقتی کد مینویسی خودش میگه که ok شده یا نه اگه خودش گفته ok پس حلهسلام دوستان
دوستان زمانیکه گلد لایو فعال میشه، ایا مثل ps پلاس که نشانه + کنار اکانت میاد، کنار اکانت گلد هم علامتی ظاهر میشه که بدونیم فعال شده؟؟؟؟؟
چون امروز من از گلد داخل جعبه کنسول استفاده کردم بعد امروز هم گلد 1 ساله گرفتم و کدشو زدم اما چون علامتی نیومد ،شک دارم که فعال شده باشه یا اگرم شده باشه چون از قبل داشتم مشخص نمیشه
اگر ممکنه راهنماییم کنید
ممنون
سلامسلام دوستان
دوستان زمانیکه گلد لایو فعال میشه، ایا مثل ps پلاس که نشانه + کنار اکانت میاد، کنار اکانت گلد هم علامتی ظاهر میشه که بدونیم فعال شده؟؟؟؟؟
چون امروز من از گلد داخل جعبه کنسول استفاده کردم بعد امروز هم گلد 1 ساله گرفتم و کدشو زدم اما چون علامتی نیومد ،شک دارم که فعال شده باشه یا اگرم شده باشه چون از قبل داشتم مشخص نمیشه
اگر ممکنه راهنماییم کنید
ممنون
سلامسلام بچه ها من كارت گيفت 50$گرفتم ولي ميشه منو راهنمايي كنيد .چجوري بايد بازي بگيرم إز كامپيوتر بايد بگيرم ؟
از داغ اسپات نسخه مجانی استفاده کن مشکی نداره و تنظیم هم نمیخوادبچه ها يه سوْال ديگه من vpnآمريكا رو إز كجا بگيرم وچجوري همگام سازي كنم كه وي پي ان باaccount من يكي شه
توضيح كامل لطفا مرسي
خوب بازی فری اینجوریه دایمی که نخریدی هر وقت اکانت گلد خریدی دوباره وصل میشن داداش.دوستان نمیدونم چرا بازی هایی مثل ریمن و چایلد آفا لایت ( rayman legends & Child of light ) و بازی های فری دیگه که از طریق اکانت گلد دانلود کردم رو وقتی میخوام آفلاین یعنی بدون اینترنت بازی کنم ارور میده که حتما باید به نت وصل باشم، و وقتی هم که به نت وصل میکنم چون اکانت گلدم 1 ماهه بوده و تموم شده میگه که حتما باید اکانت گلد داشته باشی تا بتونی بازی کنی !!!!!!!!!!!!!!!!
برای شما هم همینطوره ؟ یا نه؟ یکی اط دوستام بهم گفت که باید اکانت Home باشه تا این ارور ها رو نده ، بهم یاد رفتم توی سیتینگ --> مای ایکس باکس --> اونجا اکنتم رو گذاشتم روی home ولی بازم همینطوره خداییش ستمه که نشه این بازی ها رو بدون اکانت گلد و بدون ایترنت بازی کرد.
خواهشا کمکم کنید