من متوجه شدم که کلا اینها یه سیستم عجیب و غریبی دارن این الان وضعیت منه :
اول از همه من تمام این چیزایی که بچه ها گفتم رو امتحان کردم ولی بازم گیر 3 پیچ میداد که حتما باید کردیت کارت وارد بشه. من کردیت کارتم ایتالیایی بود ریجن اکانت ماکروسافتم امریکایی
مجبور شدم ریجن رو ببرم رو ایتالیا (40 دلار هم تو اکانت امریکاییم هست) این رو وارد کردم دیگه اثری از اون 40 دلاره تو اکانت ماکروسافتم دیده نمیشه
اما رو کنسول ریجن رو گذاشتم رو امریکا 40 دلارم رو میبینم اما ازم میخواست که یه کردیت امریکایی وارد کنم و اون کردیت کارد ایتالیاییم رو قبول نمیکرد. که یه کردیت کارت امریکایی وارد کردم و این مشکل از طرف کنسول حل شد! الان هرچی میخوام بخرم اپشن کردیت ماکروسافتم فعاله
اما
حالا من دو تا اپشن دارم !
)
اول اینکه از رو کامپیوتر برم سفارش بدم که اینطوری باید از کردیت کارت ایتالیایی استفاده کنم و دسترسی به اون کردیت 40 دلاریم ندارم.
دوم اینکه برم از تو خود کنسول خرید کنم که اینجا میتونم از کردیت 40 دلاریم ماکروسافتم خرید کنم.
بعضی چیزا مثل Raam`s Shadow که برای gears 3 هست نمیشد از تو کنسول خرید کرد چون وقتی میرفتم روش مینوشت فقط بصورت باندل و رو اونم میزدی گزینه خریدی ظاهر نمیشد و فقط میشد از تو سایت xbox.store بخریش و حتما باید ای پی با ریجنی که وارد کردی بخونی والا نمیذاره خرید کنی.
کلا سیستم عجیب و غریبی دارن به نظر میاد تمام سعیشون رو کردن که یه اکانت فقط از یجا بتونه بخره که به البته به نظر میان به قاعده کله اغامون ری..ن
حالا من فکر میکنم شما ریجنت رو یجای دیگه ست! مثلا انگلیسی جایی. اگه اون موقع که داشتی میساختی رو ایران یا جای دیگه ای بغیر از امریکا زدی باید ریجنت رو عوض کنی و ببری رو همون ریجنی که مال کردیت کارت و ماکروسافت اکانتت روشه.
دقت کن که فقط هر 3 ماه یکبار میشه ریجن عوض کرد. پس نمیشه به روش ازمون خطایی عمل کرد. دقت کنید!