hojjjat2
کاربر سایت
همین الان این کارو کردم یک 5 دقیقه ای گفت میرم تلاش کنم اخرش گقت نمیشه کاری کنم از دوستت بگیر بعدش برو پاکش کننه
به ساپرت بگین خودش میگیره براتون
دقیقا باید چی بگم بهش؟
همین الان این کارو کردم یک 5 دقیقه ای گفت میرم تلاش کنم اخرش گقت نمیشه کاری کنم از دوستت بگیر بعدش برو پاکش کننه
به ساپرت بگین خودش میگیره براتون
بهش بگو ایرانی ام ببین چی می گههمین الان این کارو کردم یک 5 دقیقه ای گفت میرم تلاش کنم اخرش گقت نمیشه کاری کنم از دوستت بگیر بعدش برو پاکش کن
دقیقا باید چی بگم بهش؟
همین الان این کارو کردم یک 5 دقیقه ای گفت میرم تلاش کنم اخرش گقت نمیشه کاری کنم از دوستت بگیر بعدش برو پاکش کن
دقیقا باید چی بگم بهش؟
بهش بگو ایرانی ام ببین چی می گه
نه 1 ماهه هست واسه کسانی تا الان گیم پس نداشتن شده 1 دلاراولا گیم پس تریال 14 روز هست نه یکماه ....
برای فعال شدنش هم نیاز به ثبت اطلاعات کردیت کارت هست
گفتن اینکه از ایران هستید هیچکمکی بهتون نمیکنه و شاید شرایط واستون بدتر کنه...
بهترین کار اینه یک کردیت 1 دلاری بخرین و ثبت کنین و دردسری واسه خودتون نسازین
تو پست اول ایشون گفتن رایگان بگیرم ...اگر منظورشون یک دلاریه که یک دلار شارژ کنن ساپورت میتونه واسش بگیرهنه 1 ماهه هست واسه کسانی تا الان گیم پس نداشتن شده 1 دلار
همین کار رو انجام دادم اما نمیگیرهتو پست اول ایشون گفتن رایگان بگیرم ...اگر منظورشون یک دلاریه که یک دلار شارژ کنن ساپورت میتونه واسش بگیره
همین کار رو انجام دادم اما نمیگیره
چی بگم بهش که بیخیال بشه و بگیره؟
دوستان اگه امکانش هست یه تاپیک جدید بزنین و توش توضیح بدید چطور به ساپورت بگیم که برامون گیم پس یا ... رو فعال کنه
اگه این کارو کنین لطف خیلی بزرگی به من و امثال من کردین الان تو دیوار دیدم آگهی زده اکانت یک ماهه game pass نود هزار تومن !!!!!
مشکل من حل شد مرسی از همه
حتما ادرس تون رو فلوریدا بزارین که مالایت نخورین
و هیچ وقت نگین ایرانی هستن چون میگه ما سرویس نمیدم توی ایران
همین چت های دوستمون که بالا هست رو بزارین مشکل حل میشه اگه ساپورت نتونست کاری کنه دوباره با یکی دیگه چت کنید ولی با 15 مین تاخیر من خودم 6 امین ساپورت مشکل رو حل کرد
گیفت دات ای ار 19900 شداه چه خوب
قبلا من ازشون گلد و گیم پس گرفتم با این روش همون زمانی هنوز مشکلی واسه لایو نبود حتی گفتم ایرانی ام طرف حتی جو گیمر اینجا پرسید قشنگ خودمانی شده بود چت می کردیم به هر حال گیفت 1 دلاری 20 تومنه درحالی دلار 11 ه
راستی از کجا گیفت رو خریدی
از قبل دوتا خریده بودم
نه والااز قبل دوتا خریده بودم
الان 20 تومنه
چقدر سرعت این dns کمه
با ایرانسل وصل شدم افتضاح بهترشو نداری ؟