نحوه خرید از Xbox live ( مخصوص Xbox one )

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تو بخش ساپرت به ساپرت بخش اکانت وصل بشین
بهش بگین میخواین گلد بخرین تو حسابتون پول هست ولی کردیت کارت ندارین یا خودش پیشنهاد میده از طرفت با پول تو حسابت بخره برات یا خودت بهش بگو
مالیات هم در نظر بگیرین البته یا یه ادرس بزنین که مالیات نداشته باشه من الاسکا زدم

100 درصد این کار شدنی هست؟ (آدرس سایت ساپرت هم برام بفرست با vp ان آمریکا باید باشون چت کرد دیگه؟)
الان 3 ماهه گلد را داره سایت مایکرسافت میده 10 دلار ، گیفت 10 دلاری هم 130 تومان هست کردیت کارت 10 دلاری هم 200 تومان.
خب اگه این کار را کنه بکنه برا ما ایرانی ها بصرفه هست.

100 درصد این کار شدنی هست؟ (آدرس سایت ساپرت هم برام بفرست با vp ان آمریکا باید باشون چت کرد دیگه؟)
الان 3 ماهه گلد را داره سایت مایکرسافت میده 10 دلار ، گیفت 10 دلاری هم 130 تومان هست کردیت کارت 10 دلاری هم 200 تومان.
من با این روش ازشون گلد و گیم پس خریدم قبل اون مشکل لاگین حتا گفتم ایرانی ام ولی حالا نمی دونم

• Like
Reactions: Mehrdad Bayern
ترجیحا با ایپی امریکا باشه ولی ساپرت ها واسشون مهم نیست از کجایین نهایتا روی مالیات که کم میکنن تاثیر داره
فکر نمیکنم انجام ندن. من تا الان 1 بار اینجوری گلد گرفتم ولی طبق تجربه کلی ام از ساپرت هاشون برای اینکه کارتونو را بندازن خودشون میزنن رو اکانت با بالانس موجود
https://support.xbox.com/en-US/contact-us اینجا با ساپرت بخش اکانت صحبت کنین
به صرفه که هست ولی یه چیز دگ هم که فکر کنم خیلی به صرفه باشه مخصوصا برا ماها مایکروسافت ریواردز هست
باهاش میشه میانگین روزی 200-250 پوینت گرفت گلد 1 ماهه هم 6800 پوینته یعنی حدودا اگه هر روز باهاش یه 15 مین کار کنین تو 25-30 روز یه گلد 1 ماهه مجانی میشه گرفت
گلد 1 ساله هم 29000 پوینته توی 3-4 ماه جور میشه اگه هر روز کار کرد باهاش
تا جایی هم که میدونم ریدیم کردن پوینت برا گیفت گلد محدودیتی نداره یعنی میشه هر چندبار که بخواین گلد بگیرین اگه پوینت کافی داشته باشین

• Like
Reactions: Mehrdad Bayern
ترجیحا با ایپی امریکا باشه ولی ساپرت ها واسشون مهم نیست از کجایین نهایتا روی مالیات که کم میکنن تاثیر داره
فکر نمیکنم انجام ندن. من تا الان 1 بار اینجوری گلد گرفتم ولی طبق تجربه کلی ام از ساپرت هاشون برای اینکه کارتونو را بندازن خودشون میزنن رو اکانت با بالانس موجود
https://support.xbox.com/en-US/contact-us اینجا با ساپرت بخش اکانت صحبت کنین
به صرفه که هست ولی یه چیز دگ هم که فکر کنم خیلی به صرفه باشه مخصوصا برا ماها مایکروسافت ریواردز هست
باهاش میشه میانگین روزی 200-250 پوینت گرفت گلد 1 ماهه هم 6800 پوینته یعنی حدودا اگه هر روز باهاش یه 15 مین کار کنین تو 25-30 روز یه گلد 1 ماهه مجانی میشه گرفت
گلد 1 ساله هم 29000 پوینته توی 3-4 ماه جور میشه اگه هر روز کار کرد باهاش
تا جایی هم که میدونم ریدیم کردن پوینت برا گیفت گلد محدودیتی نداره یعنی میشه هر چندبار که بخواین گلد بگیرین اگه پوینت کافی داشته باشین
اخه ریواردز شماره امریکا می خواد الان من شماره ندارم ولش کردم

بیخودی خودتون رو خسته نکنید این rewards هنوز خیلی جاها کار نمیکنه .من خودم چند ماه پیش 25 هزار تومن برا شماره تلفن انگلیس پیاده شدم بازم بهم ارور داد شماره رو هم قبول نکرد ساپورت هم کمکی نکرد

بیخودی خودتون رو خسته نکنید این rewards هنوز خیلی جاها کار نمیکنه .من خودم چند ماه پیش 25 هزار تومن برا شماره تلفن انگلیس پیاده شدم بازم بهم ارور داد شماره رو هم قبول نکرد ساپورت هم کمکی نکرد
چون شماره مجازی رو قبول نمیکنه تو توضیحاتش هم نوشته

باید شماره واقعی و حقیقی باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or