نام نهایی Natal رسما مشخص شد: Kinect

Red_Yashar

کاربر سایت
500x_slim3602.jpg

500x_kinect1.jpg

نام نهایی پروژه ناتال یا نتال بالاخره مشخص شد. در ابتدا تبلیغ مدل جدید Xbox 360 به همراه عبارت Kinect پخش شده و از طریق سایت VG247 کشف شد. دقایقی بعد، USA Today رسما از نام جدید پرده برداری کرده و تعدادی از بازی های Kinect را که شبیه Eye Pet و Wii Sports هستند با نام های Kinectimals و Kinect Sports معرفی کرد:
http://kotaku.com/5562418/project-natal-officially-renamed-kinect-more-games-revealed

خبر اولیه VG247 منبع:
http://www.vg247.com/2010/06/14/rumour-natal-is-called-kinect-new-360-form-factor-leaked-in-ad/

متن USA Today منهع:
http://www.usatoday.com/tech/gaming/2010-06-14-vidgame14_ST_N.htm

• Like
Reactions: rod
خدا را شکر اینقدر که ما متخصص داریم تو این مملکت هیچ جای دیگه پیدا نمیشه... :)
از روی 4-5 تا ویدیوی تبلیغاتی دارن دستگاه Review می کنن.:biggrin1:

این اسمش یذره ناجوره ، اگه به خانواده بگم می خوام کینِکت بخرم بابام احتمالاً بزنه تو گوشم ، بگه ای بی تربیت... تو زبون ما مشکل داره یذره... :biggrin1:

شما که تا اینجاش رو دندون رو جیگر گذاشتین ، چند ساعت دیگه هم دندون رو جیگر بذارین تا با اظهار نظراتون ( سنگ روی یخ ، یخ روی آب ، یخ روی سنگ ، سنگ روی آب { کنکور پاک دیونم کرده ، در ضمن رد گزینه کنید بهتره} :biggrin1:) نشین الکی...

كسي تاييد نكرده من دارم روي شايعه ميگم كه چنين كاري اگه واقعيت داشته باشه به نظرم عاقلانه نيست!
واي شما مثلا Joy Ride با Mario kart مقايسه ميكني!من ميگم نديدم كنفرانسو فقط عكساشو ديدم چون اصلا فيلمبرداري ممنوع بوده:biggrin1:
اما شما سرچ كن الان توي نت ريخته ديگه !بازيهاش مثلا Kinectimals!!!يك تقليد از Eyepet سوني هستش با 20 تا حيوون دست آموزش از شير و گربه و ببرو....
Kinect Adventures كه ديگه هيچي اصلا!:biggrin1:
Dance Central هست كه MTV داره ميسازه كه اگه بازيه خوبي باشه باز به نظرم به Just dance نميرسه!
linkمن نظرمو ميگم بر اساس چيزايي كه دارم ميخونم!قيمت اين وسيله بالاست!بازيهاش چيزه جديدي (يعني ايده)ندارند تا مخاطباي بقيه رو جذب كنن!هنوز كنفرانس سوني شروع نشده و نظرم درباره Move هم همينه!
تا الانم هر چي نشون دادن(عكس ديدم باز:biggrin1:)در حد همون آواتار هاي لايو هست كه فكر نكنمن گرافيكشون از Wii بالاتر باشه!
حالا باز يك نمايشي از Fable 3 بشه توي كنفرانس و گيم پلي رو اونجا انجام بدن راحت تر ميشه نظر داد!
میلاد واقعا بی انصافیه با دیدن عکس نظر بدی!آخه همچین دستگاهی از روی عکس چی میتونی ببینی...؟:دی مثلا به نظرت ایده از Milo & Kate نو تر...؟گرافیک هم نمیگم پرفکت ـه ولی اصلا با Wii قابل مقایسه نیست...!
یه چیز دیگه هم بگم که Just Dance از لحاظ فنی افتضاح بود!!نگاه به فروشش نکن ولی چطور ممکنه بازی که MTV میسازه و سابقه ی غولی مثل راک بند رو تو کارنامه داره نتونه بهتر از Just Dance بشه...؟
کلا با سرتا پای پستت مخالفم...:دی

Delay خصوصا تو پرشهای دو با مانع خیلی تابلو بود که! حرکات کاراکتر بازی تو قسمت رقص هم هیچ ربطی به حرکات دختر کوچیکه نداره با دقت ببینید !:(
خوب برادر من انتظار که نداری درعین حال که طرف میپره اونم عکس العمل نشون بده و همین که یارو اومد پایین اونم بیاد پایین؟ توی یه محیط 1 متری برای چند لحظه فقط میتونی بپری بالا تا دستگاه فقط تشخیص بده حرکت پرش انجام شد. اگر بخوای دقیقا تمام حرکات همزمان باشه که باشد 10 متر هم جا داشته باشی عین واقعیت 2-3 متری بپرسی تا چند ثانیه رو آسمون بمونی :دی

تونستم برسونم ؟ :دی

خدایی چطوری میگین لگش کمه ؟!! من الآن تازه ویدئو رو دیدم ولی لگ تابلویی داره !
من اصولآ مستند (!) کار میکنم. این عکسها خیلی راحت لگ بازی رو نشون میده (کیفیتش خیلی کمه ولی تقصیر بنده نیست ! از youtube دانلود کردم :دی)

در اینجا مادر و فرزند به هوا میپرن و وقتی در حال فرود اومدن هستن تازه کاراکتر داخل بازی میپره بالا !

اینجا هم دوباره این اتفاق می افته :

در اینجا هم مادر میخواد از روی مانع بپره و وقتی در حال پایین اومدن هست کاراکتر تازه یادش می افته باید بپره !

انگار یه افغانی اومده بگه کانکت ، گفته کینکت. :biggrin1:
لول ! الآن اومدم دقیقآ همینو بگم !!!

ویرایش :
GamePro هم به لگ اشاره کرده :
The longest demos were for the Kinect Sports and Kinect Adventures games -- but these titles seemed to suffer lag and the presentation of the games made it difficult to understand how the controls worked

آخرین ویرایش:
Dale North and I were at Microsoft's Cirque Du Soleil advertisement for Kinect and it was weird. Dressed up like a cross between Dynasty and the KKK, our shoulderpad-flavored white ponchos made us feel like gimps as we stood, tired and thirsty, and watched the most surreal nonsense of our lives. We did a video about it.

lol :دی ویدیوش رو حتماً ببینید...

http://www.destructoid.com/e310-our-kinect-reactions-the-video-176297.phtml

میلاد واقعا بی انصافیه با دیدن عکس نظر بدی!آخه همچین دستگاهی از روی عکس چی میتونی ببینی...؟ مثلا به نظرت ایده از Milo & Kate نو تر...؟گرافیک هم نمیگم پرفکت ـه ولی اصلا با Wii قابل مقایسه نیست...!
یه چیز دیگه هم بگم که Just Dance از لحاظ فنی افتضاح بود!!نگاه به فروشش نکن ولی چطور ممکنه بازی که MTV میسازه و سابقه ی قولی مثل راک بند رو تو کارنامه داره نتونه بهتر از Just Dance بشه...؟
کلا با سرتا پای پستت مخالفم...
از روي نظرات ديگران و سايتهايي كه كنفرانس رو نقد كردن نظر ميدم!منم همينو ميگم مثلا اگه از Fable يا Milo (اسمه منه:d)استفاده ميشد بهتره .چون دستگاه يك پديده نويي هست(به طوري اينقدر جديده كه سخته باهاش ارتباط برقرار كني)قيمتش خيلي زياده(اگه 120 باشه كه مطمئنا بالاي 100 هست زياد با يك Wii فرق نميكنه!)تعداد بازيهاي ريليزش بايد زياد باشه و اينكه يك چيزاي نو داشته باشه تا دليلي براي خريدش باشه!
خوب وقتي هدف يك :كژال اينه كه فقط بالا پايين كنه و شاد بشه!چه فرقي داره براش كه JD بازي كنه يا DC!!!!
اما وقتي 4 تا بازي مثل Milo باشه مطمئنا توي فروش و جا افتادن دستگاه بسيار تاثير داره
اينطور كه تو نت نوشته بازي ها لگ داشتند هنگام معرفي به خصوص بازي Kinect Adventures (هدف شما در بازي اينه چند تايي بريد گردش!)لگ اونقدر زياد بوده كه با نمايش اوليه مقايسه شده!گفته شده به خاطر اينه كه پردازشگر اين وسيله رو حذفيدن!!!!
توي GS يك يارو كامنت گذاشته باحاله نوشته:kleenex؟:دي
q9mae7q7gci0cg3ajwyi.jpg

ba26451jlivscbrphbgu.jpg
پ.ن:خدايي اين ويديو هاي بالا رو ببين ميميري از خنده:d

اقاي Stephen Toulouse مدير بخش Xbox Live گفته Kinect بهترين و مناسب ترين اسمي بود كه ما ميتونستيم به جاي Project Natal استفاده كنيم.

آخرین ویرایش:
پ.ن:خدايي اين ويديو هاي بالا رو ببين ميميري از خنده:biggrin1:
کلا اینارو ساختن واسه خانواده های شاد...:دی خنده دار که هست قاعدتا...!کدوم خانواده ای رو میشناسی تو ایران 4-5 نفری وایستن جلو TV بالا پایین بپرن بخندن...؟:دی
دیشب هم CF اصلی مایکرو نبود.مطمعن باش بازی های بزرگ کینکت همه امشب معرفی میشن!اینایی که دیدی فقط یه سری مینی گیم کژال پسند بود و این افراد هم همین چیزا و واسشون کافیه...!امشب بازی های بزرگ و حرفه ای تر نتال نمایش داده میشن.مثل همین سورپرایز Rare یا بازی MTV و Fable III و Milo & Kate . تازه تا الان هر چی معرفی شده (و ما فکر می کنیم قرار ـه معرفی بشه ) همه Fisrt Party بوده , Third Party هارو فراموش نکن...:دی

جناب bleszinki هم در مورد ناتال اظهار نظر کردند و گفته که MS گام خیلی خوبی رو در صنعت بازی برداشته..در مورد پشتیبانی geow از ناتال هم ازش سوال کردن که گفت...فعلا هیچکس نمیدونه که چه اتفاقی خواهد افتاد..

lol ! مقاله IGN AU جالبه :دی
At several points the avatars would move before the actors did, ruining the illusion of a real live demo of Kinect.
یعنی از نظر IGN AU حتی نمایش اخیر هم هم قسمتهاییش از پیش ساخته شده بوده !!! Avatar طرف قبل از خودش حرکت میکرده !!!!!!!!!!!
25r30wi.gif

world-premiere_001_1276494327.jpg

زیر این عکس هم نوشته :
His arms not matching the position of the avatar was just one of the giveaways it wasn't being controlled live.
یعنی به صورت زنده تکون نمیخوره اون Avatar !!! به حالت دستهای طرف و Avatar توجه کنین !

آخرش هم نوشته : A very disappointing first act, Microsoft. Let's hope tomorrow things can be turned around.

سوگند میخورم اینا حرفهای من نیست ! IGN گفته :دی

پنکه بازی درنیاورید، هر چقدر هم که کینکت ضعیف باشد ! :دی آریا حرفی میزنی ها، IGN کیه بابا، بچه های بازی سنتر کجا و IGN کجا :دی این زاویه بی ربط دست رو میخواستم بگم، از ترس ترور شدن توسط افراد ناشناس بی خیال شدم :دی
الان فرق بازیسنتر با BC چیه؟ :دی (سوتی بودا :دی )
ویرایش کردم دیگه، مهلت نمیدن جماعت به پست های بنده :دی

آخرین ویرایش:
! مقاله IGN AU جالبه :دی
At several points the avatars would move before the actors did, ruining the illusion of a real live demo of Kinect.
یعنی از نظر IGN AU حتی نمایش اخیر هم هم قسمتهاییش از پیش ساخته شده بوده !!! Avatar طرف قبل از خودش حرکت میکرده !!!!!!!!!!!
25r30wi.gif

world-premiere_001_1276494327.jpg

زیر این عکس هم نوشته :
His arms not matching the position of the avatar was just one of the giveaways it wasn't being controlled live.
یعنی به صورت زنده تکون نمیخوره اون Avatar !!! به حالت دستهای طرف و Avatar توجه کنین !

آخرش هم نوشته : A very disappointing first act, Microsoft. Let's hope tomorrow things can be turned around.

سوگند میخورم اینا حرفهای من نیست ! IGN گفته :دی
بقیشون رو هم ای کاش می زاشتید!
نویسنده ی IGN AU در آخر اضافه کرده :

Patch: 11:48pm Sunday Look, it has to be said: that was one of the single biggest cluster****s I've ever seen at a games event, hands down. With the eyes of the world on Microsoft, it decides that the best course of action, for whatever profound reason, is not to truly unveil much of anything. Instead, the audience is assaulted with a strange and shambolic mess of pretentious garbage, muddy messaging and glimpses of very uninspiring games. Good lord

این فقط این نویسنده نیست که به این مراسم پرخرج گیر داده، بلکه خیلی های دیگه هم اونجا بودند به این مسئله ایراد گرفتند که با وجود پر زرق و برق بودن مراسم، چیز خاص و خارق العاده ای در مورد Kinect رونمایی نشد جز چند بازی تکراری و بچه گانه.

بقیشون رو هم ای کاش می زاشتید!
بقیه شون هم که فقط گیر داده و کوبیده! چیش رو می ذاشت؟!
that was one of the single biggest clusterfuِcks I've ever seen at a games event
با این تیکه ی قرمز خیلی حال کردم!
25r30wi.gif

یکی بیاد بگه بالاخره این تکنولوژی در آینده ی نزدیک ممکن میشه یا می خوان همینجوری با نمایش های از پیش ساخته شده گول بزنن ملت رو!؟! :دی سامان بیا جواب بده! :دی

آریا خودت با تصاویر اثبات کردی لگ داره! و این چیزی هم که من تو این مورد می بینم ، بازو ها کمی تاره و داره حرکت می کنه. دست های آوتار رو مقایسه کن با پاهاش متوجه میشی چی مگم...
خودِ من استدلال آریا ( کارشناس BC ) رو بیشتر از کارشناس IGN در این مورد قبول دارم... :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or