ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

• مجموع رای دهنده‌ها
    253
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
باورش سخت است اما یک دهه دیگر هم گذشت و ما به عنوان شیفتگان صنعت بازی همچنان در پی بازی کردن عناوین درجه یک جدید هستیم. در نسل هشتم شاهد عرضه ی موفق تعدادی از عناوین دنباله‌دار ، نیو ip ها و عناوین مستقل بودیم و در این راه نیز به تجربه ی عناوینی که مرزهای نبوغ و جذابیت را درنوردیده و ما را روزها و ماه ها با خود درگیر میکرد برخوردیم
اما در کنار این تجارب عناوینی نیز طرفداران خود را ناامید کرده و اینبار قصد داریم با سنت شکنی و به جای معرفی بهترین ها به سراغ ناامیدکننده ترین های نسل از دید کاربران bc برویم

160789

در آخر اضافه کنم که اینجا قانون خاصی نداریم، به غیر از اینکه جنگ راه نندازید و به هم توهین نفرمایید:D
و اینکه سعی کنید تجارب شخصی خودتون رو با ما به اشتراک بگذارین(نه از روی دیدن متا و ویدئوهای یوتیوب....آره:D[-x)
و درآخر ، کاربران می توانند لیستی شامل ۵ عنوان مدنظرشون (به ترتیب از 1الی5 به عنوان نا امیدکننده ترین..) رو با سایرین به اشتراک بگذارند

➰➰➰➰➰➰➰➰➰
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
با رای 253 کاربر به 10 بازیِ منتخب در نهایت رتبه بندی ها به شکل زیر در اومد:

CYMERA_20200823_162140-355x183.jpg
۱- Mass Effect: Andromeda با 105 رای
۲- Mafia III با 92 رای
۳- Anthem با 75 رای
۴- Metal Gear Solid V با 72 رای
۵- Death Stranding با 56 رای
۶- Gears 5 با 43 رای
۷- Halo 5 با 36 رای
۸- Gears of War 4 با 25 رای
۹- Devil May Cry V با 22 رای
۱۰- Dragon Age: Inquisition با 15 رای

داستان MGSV واقعا خوب نیست...حالا با بقیه سری حتی مثل Peace Walker مقایسه نمیکنم، که با تریلی از روش رد میشه، حتی بعنوان یک داستان مستقل هم جالب نبود.

اینم بگم هیچوقت تنها مشکل فقط توییست آخر نبوده و نیست، اون بیشتر حکم میخ اخر بر تابوت این داستان بشدت افتضاح بود.
از شخصیت های منفی گرفته تا Pacing و کرکترا و توجیه های مسخره داستان و... مشکل خیلی از کسانی که با داستان مشکل دارن است!

به قول دوستان نا امید کننده اصلا به معنی بد بودن یا ضعیف بودن بازی نیست . بلکه با انتظار شما جور در نیومد که مربوط به هر شخص سلیقه ای هست

از اکس باکس halo 5 به خاطر اینکه از نظر من تو بخش داستان تکلیف بازی اصلا با خودش معلوم نبود :-?

از سونی هم شخصا از انچارتد 4 نا امید شدم حداقل نصف بازی ( از چپتر 13 به بعد برام جذابیت داشت). با این که اصلا بازی بدی نبود و امتیازات بالایی هم گرفت ولی انتظارم بیشتر از این بود . نمیدونم چرا نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم با اینکه 2 بار هم تمومش کردم. به عنوان کسی که همه نسخه های این سری رو بازی کردم و این ایپی رو به شدت دوست دارم بهترین و خاص ترین قسمت این عنوان برام نسخه دوم بود با اختلاف. حتی لاست لگسی به شدت برام جذابتر از نسخه 4 بود.

البته بازیهای دیگه هم هستن ولی خواستم از بهترینا مثال بزنم.

برای من MGS:V تجربه نابی بود چون هیچوقت نسخه های قبلی رو بازی نکرده بودم.

ولی به نظرم تمام نسخه های PES از 2014 تا به الا جزو مزخرف ترین و آرکید ترین تجربه ها بودن برام و خواهند بود تا ابد + دارک سولز ریمستر که به گرافیکش نگاه میکردم گریه م میگرفت و شک کردم به دنباله ریمستر روش! چون همون اول کار بعد 5 دقیقه شیفت و دیلت کردم و هرگز سراغ بازی های اینطوری سخت نخواهم رفت و سکیرو هم دراپ کردم (نزنید) :))

در نهایت : تمامی بازی های اول شخص از ابتدای بنیان گذاری بازی های رایانه ای تا به امروز به جز COD:BO 1 برای من زجر آور ترین تجربه های دنیا هستن :)

گیرز 4 هم بر خلاف این همه تبلیغ عجیب و غریب که از سری گیرز شنیده بودم و نمایش دمو هایی که از نسخه های 1 - 2 - 3 توی مراسم های E3 دیده بودم، اولین دیدار من با این فرانچایز بود که به کل گند خورد توش و فقط نمایشی بود از تیراندازی های بی هدف به سوی جنرال رم های خوردو (به لهجه مشدی)

اینم بگم در کل با سبک اوپن ورد RPG اصلا حال نمیکنم حتی بعد از هایپ شدن بیش از حد از تماشای سریال ویچر و نصبش که بعد یک روز حذفش کردم چون با سلیقه من سازگار نیست، نهایت نهایت نهایت تونستم Shadow of mordor رو تحمل کنم که یه کم تم RPG داشت.

کلیه اساسینز کرید ها به جز نسخه BH و Unity + دویژن 1 که اولین بار با کنسول خریدم به خاطر DeadZone مسخره دسته هدف گیری رو مخ بود و پس دادم دیسکش رو.

یک سری بازی دیگه هم بود که دیگه خجالت کشیدم بنویسم ولی واااای خدا چقدر غر زدم خالی شدم هووووف :)

آخرین ویرایش:
ناامید کننده ترین با اختلاف گندی بود که یوبی سافت به سری اساسین زد.
رتبه های بعدی:
killzone shadow fall
mafia 3
the evil with in 2
watch dogs 2
farcry new dawn
th order 1886
از یوبی سافت بازی های دیگه ایم جا داشت اضافه کنم ولی به خاطر گل روی رینبو سیکس دیگه اضافه نمیکنم.
و باز هم تو روحت یوبی سافتx-(

آخرین ویرایش:
خب منم کنسول رو روشن کردم رفتم سروقت پروفایلم تا بازی‌هایی که توی پَرَم خوردن رو بنویسم ترتیبشون به ترتیبی که نا امید شدم ازشون نیست براساس اینه کیه بازی کردم
Thief
Assains Creed iv black flag
Sniper Elite 3
Knack
The amazing Spider man 2(اینو اکتیویژن ساخته نه ایزومنیاک)
Little big Planet 3
Saint row iv
Project Cars 1
Tropico
Saint rows:Get out of hell
The Last guardian
The Evil within 2
Syberia 3
Middle earth Shadow of war
Far cry primal
Sniper Elite 4
Horizon Zero down
Forza motor Sport 6
Mad max
Assassin's Creed syndicate
Mafia 3
Pubg
Far cry 5
Wolfstien youngblood
Darksiders 3
Nfs the heat
Metal Gear Solid v Phantom pain
Wolfstien old blood
Planet vs zombies Battlefor neighborville
Shadow of tomb rider
Zombie Army trilogy
Far cry 3 classic
Control
Metro exodus
Erica
Ghost recon wildlands
304 بازی روی این پروفایلم هست چندتا بازی هم با ایکس باکس وان بازی کردم

Attachments

• 15976170053976116732951754460916.jpg
    15976170053976116732951754460916.jpg
    1.6 MB · مشاهده: 30
سقوط بايوور با اندرومدا و اينكوئيزيشن تلخترين اتفاق نسل بود برام! اينكوئيزيشن از 2 اوضاش خيلي بهتر بود ولي كيلو مايلها با اوريجينز فاصله داشت:| ولي اندرومدا حتي از 3 هم كيلو مايلها افتضاحتر بود:| دارك سايدرز 3 موجي گفت مفتش گرونه ولي خو حقه مطلبو ادا نكرد و واقعا زباله اونم چي؟ با 24 پنج گيگ آپديت:| مافيا 3 كلا حرفشم نزن!:| كيلزون شدوفال:| گوريلارو هورايزن نجات داد وگرنه الان بايد ميرفتن لادسته بايو:|
Mass Effect: Andromeda
Dragon Age: Inquisition
Darksiders 3
Mafia 3
Killzone: Shadowfall
بازم هستن ولي خوب چون با نسخه هاي قبلي اين بازيا خيلي حال كردم، خراب كردنه اينا بيشتر تو ذوقم زد!:|

به نظرم بین ۱۰ گزینه ای که زیاد بهشون اشاره شد یه نظرسنجی بزارید. که بشه مثلا ۳ گزینه رو انتخاب کرد.

داری نهایت زورت رو میزنی که MGSV رو وارد نظرسنجی کنی و بعدا ازش به عنوان فکت استفاده کنی :)

تغییرات شاید کم بوده باشه ولی اصلا نباشه درست نیست، بهرحال اینم نظرتوئه :))
اون فیفا 15 بدترین فیفای این نسل هست که تو راضی هستی نشون میده نظراتت چقدر به واقعیت نزدیکه، بحث تمومه :D
رو فیفا تعصب نداشته باش که تعصب گوش ها را کر و چشم ها رو کور میکند!:D

آخرین ویرایش:
BF V
Anthem
Titanfall
Battlefront 1&2
MGsolid V
Fallout 76
Wolfenstien YB
COD MW 2019 campaign
Crackdown 3
Need for speed heat&payback
FarCry 5
Control

DMC V

كلا نسل خصوصا براي مولتي پلتفورمها كه پرچمدارشون هم Ea بود بسيار بد بود
انحصاري ماكرو هم بجز فورتزا بقيه رو ميشه نا اميد كننده دونست مخصوصا گيرزها
و ژاپني ها هم غير از فرام سافتور واقعا خيلي ضعيف بودن

آخرین ویرایش:
با توجه به گریفیندوری بودنم طبیعتا اهمیتی به حرف یه اسلیترینی ( @voldmort ) نمیدم و لیست رو به‌ترتیب نمی گم. <):)

Assassin's Creed Syndicate

اونجاش قشنگ واسه ات ناامید کننده می‌شه که مثل من بعد تموم کردن یونیتی با ذوق و شوق بری سراغ این و خب نتیجه هم معلومه!
___
Ryse: Son of Rome

این از اون دست بازی هایی هست که هم بازی بدی بود و هم یه تجربه ناامیدکننده برای من!
قرار بود @Ali Venom من رو توجیح کنه در مورد ایراداتی که از بازی گرفته بودم ولی خب فکر کنم یادش رفت. :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or