ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

• مجموع رای دهنده‌ها
    253
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
باورش سخت است اما یک دهه دیگر هم گذشت و ما به عنوان شیفتگان صنعت بازی همچنان در پی بازی کردن عناوین درجه یک جدید هستیم. در نسل هشتم شاهد عرضه ی موفق تعدادی از عناوین دنباله‌دار ، نیو ip ها و عناوین مستقل بودیم و در این راه نیز به تجربه ی عناوینی که مرزهای نبوغ و جذابیت را درنوردیده و ما را روزها و ماه ها با خود درگیر میکرد برخوردیم
اما در کنار این تجارب عناوینی نیز طرفداران خود را ناامید کرده و اینبار قصد داریم با سنت شکنی و به جای معرفی بهترین ها به سراغ ناامیدکننده ترین های نسل از دید کاربران bc برویم

160789

در آخر اضافه کنم که اینجا قانون خاصی نداریم، به غیر از اینکه جنگ راه نندازید و به هم توهین نفرمایید:D
و اینکه سعی کنید تجارب شخصی خودتون رو با ما به اشتراک بگذارین(نه از روی دیدن متا و ویدئوهای یوتیوب....آره:D[-x)
و درآخر ، کاربران می توانند لیستی شامل ۵ عنوان مدنظرشون (به ترتیب از 1الی5 به عنوان نا امیدکننده ترین..) رو با سایرین به اشتراک بگذارند

➰➰➰➰➰➰➰➰➰
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
با رای 253 کاربر به 10 بازیِ منتخب در نهایت رتبه بندی ها به شکل زیر در اومد:

CYMERA_20200823_162140-355x183.jpg
۱- Mass Effect: Andromeda با 105 رای
۲- Mafia III با 92 رای
۳- Anthem با 75 رای
۴- Metal Gear Solid V با 72 رای
۵- Death Stranding با 56 رای
۶- Gears 5 با 43 رای
۷- Halo 5 با 36 رای
۸- Gears of War 4 با 25 رای
۹- Devil May Cry V با 22 رای
۱۰- Dragon Age: Inquisition با 15 رای

برای من کاملا مشخصه dmc v . از اونجایی که به سبک هک اند اسلش علاقه دارم و خیلی تعریفش رو شنیدم رفتم سراغ این بازی و تمومش کردم , باید بگم کاملا نا امید شدم . از وسط تا اخر بازی فقط تکرار مکررات بود.
و البته resident evil 3

یه اشاره هم بکنیم به بازی هایی که عموما بدجوری ناامیدکننده بودن برا گیمرا ولی ما باهاش حال کردیم.

مثلا همین متال گیر ۵ که نصف بچه ها اینجا انتخابش کردن ولی خب تک و توک افرادی مثل @Ali Venom هم هستن که حتی از این بازیم خوششون اومده.

برا خودم میتونم به اساسینز یونیتی اشاره کنم که هنوزم درک نمیکنم متای پایینشو. جدا میتونه با احتمال خوبی بهترین اساسینز نسل باشه. گیم‌پلی و دیزاین خیلی خوب بود و اصالت داشت با توجه به فرنچایز.
فضای تاریخی پاریس و اون جو انقلابی به شکل معرکه ای بازسازی شده بود.
داستان خیلی خوب نبود و معمولی بود ولی جز بحث های فنی اولیه، جدا ایراد خاصی نمیتونم بگیرم.

بعدی هم همین مس افکت اندرومدا که درسته از فضای سه گانه و اون حس اپرای فضایی فاصله گرفته بود ولی جدا بازی خوبی بود.
گان‌پلی و کامبت فوق العاده بود. شاید بهترین گان‌پلی سوم شخص نسل.
و برا کسانی که به اکسپلوریشن علاقه دارن واقعا هیجان انگیز بود اکسپلور کردن سیارات جدید.

مشکلات هم داشت ولی کلا یه کمی درحقش بدی شد به نظرم

برا خودم میتونم به اساسینز یونیتی اشاره کنم که هنوزم درک نمیکنم متای پایینشو
شاهکار بود برای من:-"
و احساس می کنم حق پاریس رو ادا نکردن :D
و از گذشته باید بیش تر یاد می کردن!

دیگه اونجورام والا نی، حالا تو و ایمان اهل آنلاین نیستید ولی فیفاهای بد بخوام نام ببرم 15 و 18 و تا حدودی 20 نام میبرم فیفاهای خوب هم 14 و 16و 17، فیفای 19 هم قابل قبول بود،یه چیز دیگه بگم مثلا یه آدم ببینه آقا این ip دیگه به قهقرا رفته خب خودشو اذیت نمیکنه دیگه نمیگیره همون قدیمی هارو بازی میکنه ولی اینکه هر سال نسخه جدید رو بگیره خب خودآزاری میشه دیگه
نه خب هرسال بالاخره فیچر های جدید اضافه میشه تک و توک
حالا من که فک کنم ۳ تا فیفا رو شخصا خریدم بابت همین ناامیدی هاش ولی عمده مشکلات تو گیم‌پلیش بود.
وگرنه همین فیفا ۲۹ ولتا رو اضافه کرد که برا خودم چیز جذابی بود.

• Smile
Reactions: IMANOKA
1-Mass effect Andromeda : به عنوان فن سری شدیدا سر این نسخه هایپ بودم حتی پیش خریدش هم کردم ( از این به بعد دیگه غلط کنم چیزی رو پیش خرید کنم :|:D ) . به حدی زد تو ذوقم که تو لایبری گزینه Do not show item رو زدم :|

2-TLOU Part 2 : فکر کنم یکی از controversial ترین بازیهای نسل هشتم باشه :D تو بخش ویژوال دیزاین و انیمیشن که بنچمارکه و حرفی در این مورد نیست . میمونه داستان و گیمپلی , داستان و روایت *برای من * جذابیت کافی رو نداشت که بتونم گیمپلی رو ادامه بدم ( برخلاف نسخه اول ) . نیمه دوم ول کردم بازی رو .

3 - Assassins creed: Odyssey : در مورد این فرمول جدید ( که در حال حاضر داره دوشیده میشه :D ) و هویت سری نظرم مشابه امیر اکیباست :D از فچ کوئست ها و مپ های کپی پیست شده بازی هم به شدت متنفرم .

پ ن : اگر امکانش هست نظرسنجی هم اضافه کنید جالب میشه :D

Metal Gear Solid V: Phantom Pain
ناامیدکننده ترین بازی نسل برام اونم با اختلاف .
هر چی بود ویدیو گیم بود ولی با n ساعت تکرار مکررات ، محیط تکراری ، خسته کننده ، الکی طولانی ، داستان بد و شخصیت پردازی ضعیف به نسبت قبلی ها . از اپن ورد بودن هم فقط اسمشو یدک میکشید
در کل اوور ریتدترین بازی نسل و ناامیدکننده ترین

بدون شک Metal Gear Solid V: Phantom Pain در کل توهینی به طرفداران سری بود !
از کوچیک ترین جزییات مثل عوض شدن David Hayter و آهنگ نساختن Harry Gregson-Williams تا بزرگترینش همش پسرفت نسبت به نسخه قبلیا بود .
افتضاح اپن ورد بودنش هم که دوستان قبلا اشاره کردن :D تو کل بازی دوتا مرحله بیمارستان و code walker فقط حس mgs بودن رو داشتن که اونا هم حالت خطی بودن .

Anthem
چی قرار بود باشه و چی شد=((

Borderlands 3
در مقابل نسخه دوم واقعا سطح پایین تری داشت

Mafia 3
به جز داستان نسبتا خوب هیچ چیز دیگه این بازی جذاب نبود

Watch Dogs
بعد از اون نمایش خفن چه تصوراتی که از بازی داشتم و همه اش پرپر شد

Killzone Shadow fall
واقعا ناامید کننده بود این بازی ، اصلا کیلزون نبود ... تنها نکته مثبت بازی گرافیک خفنش بود

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or