ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

• مجموع رای دهنده‌ها
    253
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
باورش سخت است اما یک دهه دیگر هم گذشت و ما به عنوان شیفتگان صنعت بازی همچنان در پی بازی کردن عناوین درجه یک جدید هستیم. در نسل هشتم شاهد عرضه ی موفق تعدادی از عناوین دنباله‌دار ، نیو ip ها و عناوین مستقل بودیم و در این راه نیز به تجربه ی عناوینی که مرزهای نبوغ و جذابیت را درنوردیده و ما را روزها و ماه ها با خود درگیر میکرد برخوردیم
اما در کنار این تجارب عناوینی نیز طرفداران خود را ناامید کرده و اینبار قصد داریم با سنت شکنی و به جای معرفی بهترین ها به سراغ ناامیدکننده ترین های نسل از دید کاربران bc برویم

160789

در آخر اضافه کنم که اینجا قانون خاصی نداریم، به غیر از اینکه جنگ راه نندازید و به هم توهین نفرمایید:D
و اینکه سعی کنید تجارب شخصی خودتون رو با ما به اشتراک بگذارین(نه از روی دیدن متا و ویدئوهای یوتیوب....آره:D[-x)
و درآخر ، کاربران می توانند لیستی شامل ۵ عنوان مدنظرشون (به ترتیب از 1الی5 به عنوان نا امیدکننده ترین..) رو با سایرین به اشتراک بگذارند

➰➰➰➰➰➰➰➰➰
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
با رای 253 کاربر به 10 بازیِ منتخب در نهایت رتبه بندی ها به شکل زیر در اومد:

CYMERA_20200823_162140-355x183.jpg
۱- Mass Effect: Andromeda با 105 رای
۲- Mafia III با 92 رای
۳- Anthem با 75 رای
۴- Metal Gear Solid V با 72 رای
۵- Death Stranding با 56 رای
۶- Gears 5 با 43 رای
۷- Halo 5 با 36 رای
۸- Gears of War 4 با 25 رای
۹- Devil May Cry V با 22 رای
۱۰- Dragon Age: Inquisition با 15 رای

جالبه سلیقه ها خیلی متفاوته اکثر بازی هایی که دوستان گفتن مثل ( Evil within , FarCry5 , Order 1886 , Mirrors Edge من خیلی دوسشون دارم.

واسه من ناامید کننده ترین بازی ها اینا بودن :

Battlefield V
جدا از حاشیه هایی که بازی داشته خود بازی یه افتضاح کامل بود از نظر من . یه عنوان کاملا ناقص و با محتوای کم.

Hitman + نسخه دوم
هسته گیم پلی بازی خوبه ولی به نظرم بازی بعد این همه سال و نسخه های زیاد نیاز به تغییر اساسی تو نحوه مخفی کاری و گیم پلی داره. اپیزودیک کردن بازی هم به نظرم واقعا ایده احمقانه ای بود
که بیشترین ضربه رو به بازی زد داستان آبکی و محتوای کم هم بهش اضافه کنید. جالبه بازی فول پرایس 60 دلاری تروفی پلات نداره :|

Life is Strange 2
نسخه اول یکی از بهترین بازی زندگیمه.اگه بگم تمام دیالوگاشو حفظم شاید اغراق نکرده باشم. ولی خیلی از نسخه دوم انتظار زیادی داشتم. به هیج عنوان بازی بدی نبود ولی واسه منی که فن سر سخت بازیم
ناامید کننده بود :|

آخرین ویرایش:
برای من این نسل

Halo 5
با اون مارکتینگ خفن چیف رو برو شکار کن! بعد خوده بازی یک چیزه دیگه بود که خط داستانی در حده چند خط بیشتر نبود تو روحت برایان رید

Gears 5
مشکلش نمیخوام بگم داستان هست یا نه (چون کلا ایده اش مسخره اس که دوباره به جنگ لوکاست ها بری و باید از این مرحله عبور میکردند) ولی مشکل بدتر ش لول دیزاین بود که با فرمت کلوز کمبت های قدیمی، محیط رو بزرگ کرده بودند. این گیر کردن بین کامینیوتی انلاین و دوستداران بخش داستانی، کلا گند زد به همه چی

The Last of Us: Part ِII
گیمپلی طولانی خسته کننده در نیمه دوم، شخصیت دوست نداشتنی ابی که به زور لحظات دراماتیک میخوان جذاب نشون بدن (به سبک سریال های ماه رمضونی شبکه دو) و بدتر، الی و جوئل شخصیت های دولوپ شده در قسمت قبلی نبودند

ادیت:
PUBG
اینم اضافه کن روند اپدیت و عدم پیشرفت پابجی در طولانی مدت هم واقعا نا امید کننده بود برام. در عین حال بهترین بازی میتونه لقب بگیر و روند پیش بردش نا امید کننده ترین

پ ن: یکی از بهترین بازیهای نسل قطعا برای من MGSV هست. شاهکاره این بازی... و اتفاقا برعکس MGS4 خیلی برام بد بود در حده ترکیبی بین هیلو 5 و دلست 2

آخرین ویرایش:
@Ali Venom
علی تعداد متال گیر ۵ ها چنتاست؟ من ۲ صفحه اولو شمردم خسته شدم دیگه. باقیش با تو.

به اون شکل ناامیدی نداشتم راستش.
مثلا اساسینز سیندیکیت خیلی چرت بود نسبت به اسم اساسینز.

ولی از اونور مس افکت اندرومدا رو جدا لذت بردم. :D

گیرز۵ هم قطعا میتونه تو لیست باشه.

ولی خب کلا نسل جوری بود که هایپ کمتر میشد ادم.

DMC V برام نا امید کننده ترین و منزجرکننده ترین و حال بد کن ترین تجربه کل دوران گیمریم بود . .
بعدش MGS v بود که هرچقدر برای داستانش هایپ بودم همونقدرم بهم ضد حال زد ، ( البته از نظر من همین MGS v پخته ترین و کامل ترین و لذت بخش ترین گیمپلی کل نسلو داشت ولی چه کنیم که تو بخش داستان شدیداً ناامید کننده بود )

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

@Ali Venom
علی تعداد متال گیر ۵ ها چنتاست؟ من ۲ صفحه اولو شمردم خسته شدم دیگه. باقیش با تو.

به اون شکل ناامیدی نداشتم راستش.
مثلا اساسینز سیندیکیت خیلی چرت بود نسبت به اسم اساسینز.

ولی از اونور مس افکت اندرومدا رو جدا لذت بردم. :D

گیرز۵ هم قطعا میتونه تو لیست باشه.

ولی خب کلا نسل جوری بود که هایپ کمتر میشد ادم.
@Ali Venom
علی جدا گفتم حرمت استاد بیشتر از این شکسته نشه ولی خب منم متال گیر ۵ رو میزاشتم. :D
دیگه دیدم به قدر کافی اسمشو دیدیم تو تاپیک، لگد به کسی که رو زمین افتاده نزنم.

همه فیفا ها
همشون از دم آشغال بودن
همون فیفا 14 رو هر سال تنظیماتشو دستکاری میکردن بعنوان نسخه جدید میدادن بیرون:))
بزرگوار اسلحه بالای سرت نذاشتن خب بازی نکن، کونامی برای امثال شما pes ساخته به این خوبی :D

بزرگوار اسلحه بالای سرت نذاشتن خب بازی نکن، کونامی برای امثال شما pes ساخته به این خوبی :D
نه خب منم فن فیفام
اصلا نمیتونم pes تحمل کنم
بازم مجبورم برم سراغ فیفا ولی تک تک فیفا های این نسل ناامیدی بودن.
هربار امیدوار به بهبود و هر بار روبروشدن به همون ناامیدی همیشگی

نه خب منم فن فیفام
اصلا نمیتونم pes تحمل کنم
بازم مجبورم برم سراغ فیفا ولی تک تک فیفا های این نسل ناامیدی بودن.
هربار امیدوار به بهبود و هر بار روبروشدن به همون ناامیدی همیشگی
دیگه اونجورام والا نی، حالا تو و ایمان اهل آنلاین نیستید ولی فیفاهای بد بخوام نام ببرم 15 و 18 و تا حدودی 20 نام میبرم فیفاهای خوب هم 14 و 16و 17، فیفای 19 هم قابل قبول بود،یه چیز دیگه بگم مثلا یه آدم ببینه آقا این ip دیگه به قهقرا رفته خب خودشو اذیت نمیکنه دیگه نمیگیره همون قدیمی هارو بازی میکنه ولی اینکه هر سال نسخه جدید رو بگیره خب خودآزاری میشه دیگه

اینجا تاپیک VS بازیا نیست که پای PES میکشی وسط. اون بحثش جداست.
فیفا های این نسل همشون اشغال بودن غیر همون 14
از 15 به بعد همش ستینگ بازی رو دستکاری میکردن مگه غیر اینه؟ هیچ پیشرفتی نکرده این بازی. هر سالم 60 دلار میگیرن از ملت واسه 4 تا تعویض کد گیم پلی:))
جای تریگر شدن با واقعیت کنار بیا فن بوی عزیز
پ. ن: الان میای بحث انلاین باز بودنتو وسط میکشی اره همه میدونیم بمولا

فکر کنم کلا چیزی به اسم تیم تست تو Bioware وجود خارجی نداره وگرنه هیچ رقمه امکان نداشت آشغال هایی مثل Andromeda و Anthem به مرحله ریلیز برسن. حتی همون Inquisition هم اگه بعد ویچر ریلیز میشد متاش زوری به سبز میرسید!

پ.ن: mgsv چرا اینقدر هیتر داره اینجا ؟ :-??

اینجا تاپیک VS بازیا نیست که پای PES میکشی وسط. اون بحثش جداست.
فیفا های این نسل همشون اشغال بودن غیر همون 14
از 15 به بعد همش ستینگ بازی رو دستکاری میکردن مگه غیر اینه؟ هیچ پیشرفتی نکرده این بازی. هر سالم 60 دلار میگیرن از ملت واسه 4 تا تعویض کد گیم پلی:))
جای تریگر شدن با واقعیت کنار بیا فن بوی عزیز
تغییرات شاید کم بوده باشه ولی اصلا نباشه درست نیست، بهرحال اینم نظرتوئه :))
اون فیفا 15 بدترین فیفای این نسل هست که تو راضی هستی نشون میده نظراتت چقدر به واقعیت نزدیکه، بحث تمومه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or