ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

• مجموع رای دهنده‌ها
    253
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
باورش سخت است اما یک دهه دیگر هم گذشت و ما به عنوان شیفتگان صنعت بازی همچنان در پی بازی کردن عناوین درجه یک جدید هستیم. در نسل هشتم شاهد عرضه ی موفق تعدادی از عناوین دنباله‌دار ، نیو ip ها و عناوین مستقل بودیم و در این راه نیز به تجربه ی عناوینی که مرزهای نبوغ و جذابیت را درنوردیده و ما را روزها و ماه ها با خود درگیر میکرد برخوردیم
اما در کنار این تجارب عناوینی نیز طرفداران خود را ناامید کرده و اینبار قصد داریم با سنت شکنی و به جای معرفی بهترین ها به سراغ ناامیدکننده ترین های نسل از دید کاربران bc برویم

160789

در آخر اضافه کنم که اینجا قانون خاصی نداریم، به غیر از اینکه جنگ راه نندازید و به هم توهین نفرمایید:D
و اینکه سعی کنید تجارب شخصی خودتون رو با ما به اشتراک بگذارین(نه از روی دیدن متا و ویدئوهای یوتیوب....آره:D[-x)
و درآخر ، کاربران می توانند لیستی شامل ۵ عنوان مدنظرشون (به ترتیب از 1الی5 به عنوان نا امیدکننده ترین..) رو با سایرین به اشتراک بگذارند

➰➰➰➰➰➰➰➰➰
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
با رای 253 کاربر به 10 بازیِ منتخب در نهایت رتبه بندی ها به شکل زیر در اومد:

CYMERA_20200823_162140-355x183.jpg
۱- Mass Effect: Andromeda با 105 رای
۲- Mafia III با 92 رای
۳- Anthem با 75 رای
۴- Metal Gear Solid V با 72 رای
۵- Death Stranding با 56 رای
۶- Gears 5 با 43 رای
۷- Halo 5 با 36 رای
۸- Gears of War 4 با 25 رای
۹- Devil May Cry V با 22 رای
۱۰- Dragon Age: Inquisition با 15 رای

داری نهایت زورت رو میزنی که MGSV رو وارد نظرسنجی کنی و بعدا ازش به عنوان فکت استفاده کنی :)
بابا چرا اینقدر نظر بچه های اینجا به هم ریخته تو رو؟ :D

اتفاقا میخوام موقع نظرسنجی سعی کنم قانع کنم بچه هارو که کسی به متال گیر ۵ رای نده.
بلکه از این خفتی که الان توش گرفتار شده دربیاد بازی.

در مجموع کلیت این نسل برای من ناامید کننده بود :دی ولی اگه بخوام فقط یه بازی اسم ببرم به راحتی می‌تونم بگم Red Dead Redemption 2 :دی

حالا که بحثش شد به نظرم MGS V در مجموع یه عنوان خیلی خوب بود، خصوصا اینکه مکانیزم‌های گیم‌پلی بازی محشر بودن و هنوز عنوانی ندیدم رو دستش بیاد، احتمالا تا آخر نسل فقط Cyberpunk بتونه تو این زمینه بالاتر ظاهر بشه.

به نظرم بین ۱۰ گزینه ای که زیاد بهشون اشاره شد یه نظرسنجی بزارید. که بشه مثلا ۳ گزینه رو انتخاب کرد.
قطعا نظرسنجی قرار میگیره مبین، وگرنه ذکر نمیشد ۱تا۵ رتبه بندی کنید:دی
منتهی تصمیم گرفته شده که 24 ساعت بعد از زدن تاپیک قرارش بدیم تا بچه های بیشتری شرکت کنن>:):pepsi:
با توجه به گریفیندوری بودنم طبیعتا اهمیتی به حرف یه اسلیترینی ( @voldmort ) نمیدم و لیست رو به‌ترتیب نمی گم<):)
خیانت تو پوست و گوشت تنت رخنه کرده >:)
160851

سردرد و ملال دو کلمه ای هستن که به بهترین شکل MGSV رو برام تداعی میکنن!
من این نسل بخاطر قیمت بالای بازیا و اینکه دوست دارم فقط اریجینال بخرم و البته روحیه ممتاز پسند:D، دست به عصا بودم و بازیای خیلی کمی رو تجربه کردم. فقط اونایی که با توجه به متای بالا و نظرات ملت کیفیتشون تضمین شده بود. در واقع یادم نمیاد بازی زیر متای 86 تو این نسل تجربه کرده باشم. ضمنا آنلاین هم کلا نزدم. بخاطر همین تنها بازی نا امید کنندم همین MGSV بود:D

برای منم مثل خیلی از بچه‌ها MGSV ناامیدکننده‌ترین بازی نسل و یکی از ناامیدکننده‌ترین بازی‌های عمرم بود.
قبل از تجربه بازی تا خرخره هایپ شده بودم و مثل بقیه نسخه‌های MGS هر تریلر رو به حدی زیاد دیده بودم که اگه رکوردهای گینس بخشی برای این قضیه داشتن، اسمم توش ثبت می‌شد! :D ولی بعدش بازی اومد و...
از نظر گیم‌پلی واقعاً چیز محشری بود و یکی از بهترین‌های نسل. یعنی قابلیت‌های مخفی‌کاری و اکشن در کنار ویژگی‌های خیلی زیادی که دست آدم رو باز می‌ذاشت، بازی رو تبدیل می‌کرد یه چیز درجه یک از نظر گیم‌پلی. گرافیک هم با توجه به 60fps بودنش فوق‌العاده بود و موسیقی‌ها هم با اینکه از نظر موسیقی بی‌کلام اصلاً در حد نسخه‌های قبلی نبودن، ولی یه سری چیزهای محشر با خواننده داشت.
ولی امان از داستان و شخصیت‌پردازی! یه داستان بی‌منطق و بی سر و ته که هم شخصیت بیگ باس رو منهدم کرد و کلاً این شخصیت ونوم اسنیک یه چیز بی‌منطق و عجیب غریبی بود و هم شخصیت منفی خفنی نداشت و یه حالت نصفه نیمه‌ای هم توش احساس می‌شد که بعداً مشخص شد واقعاً همین‌طور بوده و یه بخش‌هایی از بازی جا مونده. کلاً انتظارات از داستان MGS همیشه بالا بوده و توی این نسخه گند خورد به انتظارات بنده و هنوز هم که بعد از چند سال بهش فکر می‌کنم اعصابم خورد میشه! :|
گذشته از داستان، اپن ورلد شدن بازی هم بهش صدمه زد. شاید برای تنوع چیز بدی نبود، ولی یه جورایی بی‌مصرف بود این حالت اپن ورلد. یعنی بیشتر از اینکه حس و حال واقعی داشته باشه، انگار همون مأموریت‌های اصلی و فرعی رو جدا از هم طراحی کرده بودن و وسطش هم یه سری مسیر گذاشته بودن که محیط کِش بیاد. خود بخش‌های اصلی هم اون حس خاص نسخه‌های قبلی رو نداشتن و به جز یکی دو مرحله، چیز زیادی نبود که توی ذهن آدم ثبت بشه برعکس بازی‌ای مثل MGS4 که خیلی از بخش‌هاش هنوز بعد از مدت‌ها توی ذهن آدم موندن یا MGS1&2&3 با اون باس‌فایت‌های محشر.
--------------
به جز MGSV، بازی Gran Turismo Sport هم برام خیلی ناامیدکننده بود به خاطر تمرکزش روی حالت آنلاین. بازی از نظر گیم‌پلی، فیزیک، گرافیک، صداگذاری و... مشکلی نداشت و توی اکثر این بخش‌ها اتفاقاً فوق‌العاده هم بود، ولی برای یکی مثل من که هنوز یه گیمر تک‌نفره مظلوم هست، مثل سیلی‌ای بود که از طرف PD و یامائوچی بهم اصابت کرده! :| یعنی اینا GT6 رو که بعد از عرضه PS4 برای PS3 دادن بیرون و بعدش هم چند سال طول کشید و آخرش GTS نصیب‌مون شد که بخش تک‌نفره به شدت کچلی داشت.
ولی خوشبختانه بعد از یه مدت کم‌کم المان‌های تک‌نفره بازی زیاد شد و به تدریج به جاهای خوبی رسید. یعنی از ماشین‌ها و پیست‌های زیادی که همگی به طور رایگان دست ملت رسیدن تا کلی مسابقه تک‌نفره باعث شد بازی خیلی برای امثال من بهتر بشه و اون حس ناامیدکننده بودنش کمرنگ شد، ولی اگه زمان انتشار رو در نظر بگیرم به شدت ناامیدم کرده بود.

عنتم :|
گیرز ۵ هم انقدر حالمو بد کرد که کلا بعد ۵-۶ ساعت بیخیال ادامه دادنش شدم :|
بازی Red dead redemption 2 هم واقعا بازی خیلی خوبی بود به خودیه خود ولی وقتی قیاسش میکردم با نسخه اول و اون شاهکار تکرار نشدنی ، واقعا حالم گرفته میشد و ناامید میشدم :D
کوانتوم بریک هم اصلا خوشم نیومد
ولی گل سرسبدوش همون Anthem بود

برای من MGS:V تجربه نابی بود چون هیچوقت نسخه های قبلی رو بازی نکرده بودم.

ولی به نظرم تمام نسخه های PES از 2014 تا به الا جزو مزخرف ترین و آرکید ترین تجربه ها بودن برام و خواهند بود تا ابد + دارک سولز ریمستر که به گرافیکش نگاه میکردم گریه م میگرفت و شک کردم به دنباله ریمستر روش! چون همون اول کار بعد 5 دقیقه شیفت و دیلت کردم و هرگز سراغ بازی های اینطوری سخت نخواهم رفت و سکیرو هم دراپ کردم (نزنید) :))

در نهایت : تمامی بازی های اول شخص از ابتدای بنیان گذاری بازی های رایانه ای تا به امروز به جز COD:BO 1 برای من زجر آور ترین تجربه های دنیا هستن :)

گیرز 4 هم بر خلاف این همه تبلیغ عجیب و غریب که از سری گیرز شنیده بودم و نمایش دمو هایی که از نسخه های 1 - 2 - 3 توی مراسم های E3 دیده بودم، اولین دیدار من با این فرانچایز بود که به کل گند خورد توش و فقط نمایشی بود از تیراندازی های بی هدف به سوی جنرال رم های خوردو (به لهجه مشدی)

اینم بگم در کل با سبک اوپن ورد RPG اصلا حال نمیکنم حتی بعد از هایپ شدن بیش از حد از تماشای سریال ویچر و نصبش که بعد یک روز حذفش کردم چون با سلیقه من سازگار نیست، نهایت نهایت نهایت تونستم Shadow of mordor رو تحمل کنم که یه کم تم RPG داشت.

کلیه اساسینز کرید ها به جز نسخه BH و Unity + دویژن 1 که اولین بار با کنسول خریدم به خاطر DeadZone مسخره دسته هدف گیری رو مخ بود و پس دادم دیسکش رو.

یک سری بازی دیگه هم بود که دیگه خجالت کشیدم بنویسم ولی واااای خدا چقدر غر زدم خالی شدم هووووف :)

شما بنویس چی خوشت اومده :D

در مجموع کلیت این نسل برای من ناامید کننده بود :D ولی اگه بخوام فقط یه بازی اسم ببرم به راحتی می‌تونم بگم Red Dead Redemption 2 :D
پشمام فقط :|:D

killzone shadowfall
lord of fallen
no man sky
recore

اینو نمیدونم من چرا خوشم اومد :)
با اینکه هنو اوایل بازی هستم ولی برام جذاب بوده تا حالا.

2 تا بازی که من هر سال Day One می گرفتم و بخاطر کیفیتشون تو این نسل متوقف کردم اینکارو COD و Fifa بودن:-< DA:Inquisition هم با اینکه کلی با این سری خاطره دارم و 2 بار سعی کردم با این نسخه ارتباط برقرار کنم نشد، درواقع اینجا خودم ناامید کننده ظاهر شدم نه بازی :D از سری بازی های هم که از نظرم اصلاً در حد نسخه قبلشون نبودن این نسل میشه به DE:Mankind Divided، Dishonored 2 و Rage 2 اشاره کرد ولی رتبه اول ناامید کننده ترین بازی نسل برای من تعلق می گیره به MGSV 8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or