ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

• مجموع رای دهنده‌ها
    253
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
باورش سخت است اما یک دهه دیگر هم گذشت و ما به عنوان شیفتگان صنعت بازی همچنان در پی بازی کردن عناوین درجه یک جدید هستیم. در نسل هشتم شاهد عرضه ی موفق تعدادی از عناوین دنباله‌دار ، نیو ip ها و عناوین مستقل بودیم و در این راه نیز به تجربه ی عناوینی که مرزهای نبوغ و جذابیت را درنوردیده و ما را روزها و ماه ها با خود درگیر میکرد برخوردیم
اما در کنار این تجارب عناوینی نیز طرفداران خود را ناامید کرده و اینبار قصد داریم با سنت شکنی و به جای معرفی بهترین ها به سراغ ناامیدکننده ترین های نسل از دید کاربران bc برویم

160789

در آخر اضافه کنم که اینجا قانون خاصی نداریم، به غیر از اینکه جنگ راه نندازید و به هم توهین نفرمایید:D
و اینکه سعی کنید تجارب شخصی خودتون رو با ما به اشتراک بگذارین(نه از روی دیدن متا و ویدئوهای یوتیوب....آره:D[-x)
و درآخر ، کاربران می توانند لیستی شامل ۵ عنوان مدنظرشون (به ترتیب از 1الی5 به عنوان نا امیدکننده ترین..) رو با سایرین به اشتراک بگذارند

➰➰➰➰➰➰➰➰➰
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
با رای 253 کاربر به 10 بازیِ منتخب در نهایت رتبه بندی ها به شکل زیر در اومد:

CYMERA_20200823_162140-355x183.jpg
۱- Mass Effect: Andromeda با 105 رای
۲- Mafia III با 92 رای
۳- Anthem با 75 رای
۴- Metal Gear Solid V با 72 رای
۵- Death Stranding با 56 رای
۶- Gears 5 با 43 رای
۷- Halo 5 با 36 رای
۸- Gears of War 4 با 25 رای
۹- Devil May Cry V با 22 رای
۱۰- Dragon Age: Inquisition با 15 رای

نا امید کننده به این معنی ک انتظار زیادی داشتید ازش ولی خورده تو ذوقتون درسته؟
اگه اینه که واس من مافیا 3
چی بود این اصن 8-|
نه داستان خوبی داشت نه گان پلی درست وحسابی نسخه یک کجا نسخه 3 کجا با چه شوقی خریدم اومدم بازی کنم هرچی رفتم جلوتر هیچ فرقی نکرد
فک کنم تنها بازی تو ps4 بود که بدون تموم کردن انداختمش اونور

فکر کنم نظرسنجی نخواد:-" همون MGS V رو میشه رسما ناامید کننده ترین بازی نسل بهش گفت با توجه به پست ها:-"

---

و یک مورد برام عجیبه...چرا Unity تو لیست دوستان نیست:-" قبل اومدنش خیلی هایپ بود، و... بعضیا حسابی خورد تو ذوقشون (بعضیا هم که عاشقش شدن:دی )
الان یعنی میخواید بگید کلا امیدی به Unity نداشتید که نیازی به ناامید شدن باشه(ولی آخه هایپ بالا بود:-" )
یا اینکه ازش خوشتون اومده؟ >:) :-" یا سال ها بعد از سر تقصیراتش گذشتید؟ :))

کلا فکر میکردم مثل Order اسمش رو زیاد ببینم اینجا:دی

فکر کنم نظرسنجی نخواد:-" همون MGS V رو میشه رسما ناامید کننده ترین بازی نسل بهش گفت با توجه به پست ها:-"

---

و یک مورد برام عجیبه...چرا Unity تو لیست دوستان نیست:-" قبل اومدنش خیلی هایپ بود، و... بعضیا حسابی خورد تو ذوقشون (بعضیا هم که عاشقش شدن:D )
الان یعنی میخواید بگید کلا امیدی به Unity نداشتید که نیازی به ناامید شدن باشه(ولی آخه هایپ بالا بود:-" )
یا اینکه ازش خوشتون اومده؟ >:):-" یا سال ها بعد از سر تقصیراتش گذشتید؟ :))

کلا فکر میکردم مثل Order اسمش رو زیاد ببینم اینجا:D
Unity بهترین نسخه AC تو این نسل بود، فقط نباید موقع لانچ بازی می‌کردی :دی

کلا از اول نسل فک.میکنم نهایتا 50.60 تا بازی تجربه کردم ، سعی کردم بهترینا رو انتخاب کنم جز gow و rdr2 هیچ بازی رو پیش خرید نکردم و حداقل بعد چن روز از عرضه بعد دیدن بازخورد ها تصمیم به خرید میگرفتم واسه همین بازی های زیادی نا امیدم نکرده
با این حال واسه من بزرگترین ضد حال اول بازی بود که همرا با کنسول خریدم که چیزی نبود جز fifa15 که بدجوری تو ذوقم خورد بعد اون روزهای طلایی نسل هفتم و بعد کلی هایپ و تبلیغ سر موتور جدید بازی( ignite ) با کلی ذوق شوق رفتم سراغ بازی که بدجوری تو ذوقم خورد با خودم گفتم همین :| نه تنها گرافیک و انیمیشن و فیزیک تغییر چندانی نکرده بود بلکه گیم پلی هم وحشتناک ارکید شده بود که بدترین قسمت قضیه هم بود
بازی دیگه the orderعه که شخصا تا تموم کردنش چن باری بازیو دراپ کردم که واسه یه بازی 5.6 ساعته واقعا یه رکورد :D ، مشکلم با بازی این تکلیفش مشخص نبود یه جاهایی میشد درام تعاملی یه جاهایی شوتر(که قسمت خوب قضیه بود) و... خطی بودن بیش اندازشم اونم تو این نسل خیلی به چشم میومد
Nfs 2015 که قرار بود بازگشت به ریشه روزهای اوج نسل ششم باشه که قطعا نبود
....
بر عکس خیلیا من MGS V رو دوست داشتم نمی گم از تک تک لحظاتش ولی از بخش عمده ای از بازی (مخصوصا نیمه اول ) لذت بردم :D

Unity بهترین نسخه AC تو این نسل بود، فقط نباید موقع لانچ بازی می‌کردی :D
نسخه کنسولی که مشکل نداشته؟!داشته؟
مال pc بود اون باگا که حلش کردن
کلا جو گیری چیز بدیه!

من که خودم طرفدار پر و پا قرص Unity هستم! و به نظرم برای سری نقش AC II دوباره رو داشت بازی میکرد:دی
ولی خوب لانچ بد و دیگر داستان ها، نزاشتن دیده بشه:(

باگ هم فقط اون باگ صورت های خفن مخصوص PC بود، بقیش برای کنسول هم بود:دی (گرچه من که ندیدم...ولی گویا بود:دی )

اما بحث اینه با اون هایپ، اونجوری عرضه شد و خیلی ها ازش نالیدن ولی یکبار هم اسمش اینجا اورده نشده:دی عجیب بود برام!
گرچه بهتر>:) همینکه اسم این RPGها دیده میشه ولی یونیتی نه، خودش حرف ها دارد>:)

هر چی bioware تو این نسل ساخت فاجعه بوده یه روزی فن دو آتیشه این استودیو حساب می شدم الان حتی پستاش تو اینستا رو نگاهم نمی کنم
anthem , ME andromeda حتی وقتی برای بار دوم سراغ DA:I رفتم دیدم چقدر اشکال داشته اون موقع اول نسلی من چشمو روشون بسته بودم
Fall Out هم به نظرم خیلی ضعیف بوده هنوز از اون روز انتشار رو کنسولم نصبه ولی تمومش نکردم نیتشو دارم از روز اول ولی دلمو میزنه کلا بعید می دونم بتسدا دوباره بتونه بشه اون بتسدایی که اسکایریم و آبلیویونو ساخت شدیدا منجمد شد تو نسله هفت
Detroit BH هم خیلی واسش هایپ بودم ولی عجیب این کیج پسرفت داشته کلا کیج ای کاش منجمد می شد تو heavy rain ولی پسرفتم کرده
Order اون اوایل قحطیه بازی بود رو این نسل خیلی هایپ بودیم ولی حسابی ترکوند
کلا ضد حال کم نبوده تو این نسل

برای من mgs 5 بود هنوزم یادم نمیره وقتی تمومش کردم تا چند وقت توی شوک بودم که واقعا کوجیما اینو ساخته.
بعدی هم death strandig بازم ساخت کوجیما لحظه لحظه بازی برام عذاب اور بود ولی بازم به زور تمومش کردم

کلا نسل خیلی خوبی نداشتیم:دی اصلا مقایسه بکنیم با نسل قبل، اون تغییر و تحولات مثبتی که باید و شاید بوجود نیومدش و بدتر رفت سمت جاهایی که نباید میرفت:دی حجم وحشتناک مایکروترنسکشن، تمرکز بیش از حد روی آنلاین بودن و ارلی اکسس و GaaS و نبود آی پی های جدید تاثیرگذار از بدترین اتفاقات این نسل بود.
بازی ها هم بیش از حد شبیه هم شدن. مثلا اکثر عناوین یوبیسافت دارن از یه سری فرمول تکراری استفاده میکنن. همچنین تولید بازیها هم خیلی طولانی شده و دیگه مثلا قبل استودیوها 2-3 سال در میون بازی جدید نمیدون و برا هر کدوم باید 5-6 سال صبر کنیم. حضور ضعیف مایکرو هم واقعا مایه تاسف بودش.
البته بخشهای خوبی هم داشتش این نسل. بر خلاف نسل پیش، یه سری از ژاپنی ها تونستن خودشون با جریان نوین بازی ها بهتر همراه بکنن و دوباره حضور قدرتمندی داشته باشن. از بهترین کمپانی ها از این نظر میشه کپکام رو نام برد که فرنچایز ترکیده رزیدنت ایول رو با یه ریبوت و یه ریمیک خیلی قوی دوباره زنده کرد. همچنین مانستر هانتر ورلد هم بسیار خوب درخشید. البته سر DMCV دوباره گند زدن و تجربه نسبتا ضعیفی ارائه دادن:دی یا مثلا میازاکی هم رویه خوبی که از نسل پیش شروع کرده بود به بهترین نحو در این نسل هم ادامه داد. کوجیما هم رویه عجیب غریبی داشت. MGSV از منظر گیم پلی قطعا جز بهترین های تاریخه ولی اگه کلیت بازی رو بخوایم در نظر بگیریم یه ناامیدی بزرگ بودش. DS هم فک کنم حواشیش بر هیچکس پنهان نباشه دیگه چیزی ازش نمیگم:دی
اسکوئر هم متاسفانه خیلی امیدوارکننده نسل رو شروع کرد ولی در نهایت با FFXV همه انتظارات رو از بین برد.
فک کنم بزرگترین برنده نسل رو باید نینتندو بدونیم که بعد گندی که با WiiU زدن، یه بازگشت رویایی با سوییچ رو تجربه کردن و شاهکارهایی مثل BotW رو تحویل دادن که از نظر من جز معدود تحولهای این نسل بودش.

نسخه کنسولی که مشکل نداشته؟!داشته؟
مال pc بود اون باگا که حلش کردن
کلا جو گیری چیز بدیه!
سنگین بودن بیش از حدش و افت فریماش رو همه پلتفورما بود، یادمه وقتی اومد هیچ کس اصلا در مورد بازی حرف نمیزد اینقد وضع خراب بود.
حالا باز نسخه پی سیش به علاوه اینا باگم داشت که بعد از 8-9 تا آپدیت اوکی شد، البته پرفورمنسش هنوز جالب نیست توی کات سینا فریم دراپ داره.

• Like
Reactions: esm nadaram
من توی لیست ها حتی Knack رو هم دیدم !
یعنی واقعا کسی به نک امید داشته که الان ناامید شده ؟ :D
بلاخره مارک سرنی طراح ارشد ps4 ساخته بهش امید داشتیم :D
اون زمان سرنی شاخ بود مثل الان ترول کردنش ملس نبود :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or