ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

• مجموع رای دهنده‌ها
    253
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
باورش سخت است اما یک دهه دیگر هم گذشت و ما به عنوان شیفتگان صنعت بازی همچنان در پی بازی کردن عناوین درجه یک جدید هستیم. در نسل هشتم شاهد عرضه ی موفق تعدادی از عناوین دنباله‌دار ، نیو ip ها و عناوین مستقل بودیم و در این راه نیز به تجربه ی عناوینی که مرزهای نبوغ و جذابیت را درنوردیده و ما را روزها و ماه ها با خود درگیر میکرد برخوردیم
اما در کنار این تجارب عناوینی نیز طرفداران خود را ناامید کرده و اینبار قصد داریم با سنت شکنی و به جای معرفی بهترین ها به سراغ ناامیدکننده ترین های نسل از دید کاربران bc برویم

160789

در آخر اضافه کنم که اینجا قانون خاصی نداریم، به غیر از اینکه جنگ راه نندازید و به هم توهین نفرمایید:D
و اینکه سعی کنید تجارب شخصی خودتون رو با ما به اشتراک بگذارین(نه از روی دیدن متا و ویدئوهای یوتیوب....آره:D[-x)
و درآخر ، کاربران می توانند لیستی شامل ۵ عنوان مدنظرشون (به ترتیب از 1الی5 به عنوان نا امیدکننده ترین..) رو با سایرین به اشتراک بگذارند

➰➰➰➰➰➰➰➰➰
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
با رای 253 کاربر به 10 بازیِ منتخب در نهایت رتبه بندی ها به شکل زیر در اومد:

CYMERA_20200823_162140-355x183.jpg
۱- Mass Effect: Andromeda با 105 رای
۲- Mafia III با 92 رای
۳- Anthem با 75 رای
۴- Metal Gear Solid V با 72 رای
۵- Death Stranding با 56 رای
۶- Gears 5 با 43 رای
۷- Halo 5 با 36 رای
۸- Gears of War 4 با 25 رای
۹- Devil May Cry V با 22 رای
۱۰- Dragon Age: Inquisition با 15 رای

1- با اختلاف فضایی رتبه ی اول تعلق می گیره به فاجعه ی Mafia 3 این بازی جنایت بشری بزرگ در حق گیمرها بود و سازنده هاش رو باید توی دادگاه اونم بصورت علنی محاکمه کرد با گیوتین اعدام کرد!!:D

2-Mafia 3

3-Mafia 3 :D

4-سری Assassins Creed

5-Far Cry 5

6- سری Call of Duty

7-Ryse: Son of Rome

کسی Arkham Knight رو نگفته واقعا؟ ناامیدکننده ترین همین بود برای من.
جز این Might No.9 رو بازی نکردم آخر از بس تریلراش خودشون ناامیدکننده بودن.
شخصا از Magicka 2 هم با توجه به شماره 1ش که خیلی دوستش داشتم انتظار بالایی داشتم و همون اول ناامیدم کرد.

کسی Arkham Knight رو نگفته واقعا؟ ناامیدکننده ترین همین بود برای من.

پورت PC اش واقعا ناامید کننده بود...
جدا از اون اون درسته اندازه دو تا بازی قبلیش خاطره برانگیز نبود، ولی خیلی بازی خوبی بود :دی

به نظرم سه گانه Assasins Creed
بتلفیلد های یک و V
سری Star Wars
Anthem
کلا EA خیلی بد عمل کرد...
یوبیسافت غیر از دوسه عنوان اول نسل باقی همه ناامید کننده بود.
راکستار ناامید کننده چون فقط یک بازی داد.
بازم یادم آمد میگم...

RDR 2 هم جزو بازی‌های ناامیدکننده‌ی نسل بود برای من.
لول دیزاین به شدت تاریخ مصرف گذشته، گان‌پلی به شدت unsatisfying، کنترل و input lag افتضاح، سیستم شرافت و دزد و پلیس نه چندان خوب، و پیسینگی که با وجود چپتر پنج و قسمت پایانی بازی خیلی بهش ضربه وارد شد، اشکالاتی بودن که تاثیر زیادی روی تجربه‌ام از بازی گذاشتن.
قسمت غم‌انگیز و ناامیدکننده‌ی قضیه اینه که RDR2 تو بعضی قسمت‌ها واقعا تو یه لیگ جداگونه سیر می‌کنه. شخصیت آرتور بدون شک جزو بهترین شخصیت‌های نوشته‌ شده‌ی صنعت گیمه. دنیای بازی به طرز عجیب و غریبی پره از جزئیات ریز و درشت. هوش مصنوعی و NPCهاش به شکل ترسناکی خوبن. از نظر پویایی و زنده بودن، دنیایی که ساختن جزو دستاوردهای این نسل بود. ساندترک بازی جزو بهترینای نسل بود. در کل اگه بخوام از خوبی‌های بازی بگم باید همین طور ادامه بدم، و دقیقا همین موضوع باعث می‌شه که RDR2 برام ناامیدکننده باشه. تصور یه گیم‌پلی و لول دیزاین خوب تو همچین دنیای بی‌نظیری واقعا رویاییه. رویایی که به لطف بی‌تفاوت بودن Rockstar نسبت به نقاط ضعفش، در حد همون رویا باقی موند.

به نظر من RDR2 رو باید با MGSV ترکیب کنن تا مشکلات هر دو بازی برطرف بشه! :D البته با وجود تمام این حرفها، تجربه‌ی کلی من از RDR2 تجربه‌ی خیلی خوبی بود. اما برای MGSV اصلا همچین حرفی رو نمی‌تونم بزنم. RDR2 یه محصول فوق‌العاده بود با ایرادات اساسی، ولی MGSV یه ایراد اساسی بود که توش چیزای خوب هم پیدا می‌شد.

آخرین ویرایش:
Most overrated game of all time :>:D

واسه من ناامید کننده بود چون مکانیزم های گیم پلی خیلی کهنه و قدیمی بود. بقیه بخش‌ها واقعا عالی یا پرفکت بودن البته.
من خودم به شخصه از ثانیه به ثانیه بازی لذت بردم:D

هیچوقت هم نفهمیدم چرا ملت میگن مکانیزم های گیم پلی کهنه بودن. یعنی خودم موقع بازی به این قضیه زیاد فکر کردم و نتیجه ای پیدا نکردم:D بر عکس به شدت از این سنگینی گیم پلی و گان پلیش لذت میبردم. RDR2 واقعا یه پکیج فوق العاده بود برای من و همه چیز در بهترین حالت خودش قرار داشت. به طوری که اصلا دلم نمیخواست از ایالت اول خارج بشم و بازی رو پیش ببرم:D این در حالیه که من روی پایین ترین تنظیمات ممکن و رزولوشن 720p بازی میکردم و بازی توی این تنظیمات افتضاح به طرز وحشتناکی خوشگل بود هنوز.
تنها ایرادی که شاید بتونم بهش بگیرم، پیسینگ بازی باشه که خب درک میکنم ممکنه خیلیا رو خسته کنه اواخر بازی. به جز اون، برین از خدا بترسین و خجالت بکشین:|:D

من خودم به شخصه از ثانیه به ثانیه بازی لذت بردم:D

هیچوقت هم نفهمیدم چرا ملت میگن مکانیزم های گیم پلی کهنه بودن. یعنی خودم موقع بازی به این قضیه زیاد فکر کردم و نتیجه ای پیدا نکردم:D بر عکس به شدت از این سنگینی گیم پلی و گان پلیش لذت میبردم. RDR2 واقعا یه پکیج فوق العاده بود برای من و همه چیز در بهترین حالت خودش قرار داشت. به طوری که اصلا دلم نمیخواست از ایالت اول خارج بشم و بازی رو پیش ببرم:D این در حالیه که من روی پایین ترین تنظیمات ممکن و رزولوشن 720p بازی میکردم و بازی توی این تنظیمات افتضاح به طرز وحشتناکی خوشگل بود هنوز.
تنها ایرادی که شاید بتونم بهش بگیرم، پیسینگ بازی باشه که خب درک میکنم ممکنه خیلیا رو خسته کنه اواخر بازی. به جز اون، برین از خدا بترسین و خجالت بکشین:|:D
از نظر من بخش گیم‌پلی ایراد زیاد داره، در حوصله این تاپیک نمی‌گنجه :D ولی خب بخش‌های دیگه‌اش اینقدر خفن هستن که کماکان یه عنوان عالی به حساب بیاد (از نظر خودم منظورم هست)، ولی با وجود این بخش‌ها باز هم برای من که با نسخه اول زندگی کردم، بزرگ‌ترین ضدحال این نسل بود :D

Most overrated game of all time :>:D

واسه من ناامید کننده بود چون مکانیزم های گیم پلی خیلی کهنه و قدیمی بود. بقیه بخش‌ها واقعا عالی یا پرفکت بودن البته.
من داستانشو مشکل اصلیش میدونستم ولی همه ترولم کردن، از بیخ و بن.
حس میکردم پرداخت داستانی به درستی انجام نشده،خیلی گیم پلیش اذیتم نکرد،حالا شاید چون با موس و کیبورد بودیم یخورده بهتر بوده و ما رو کمتر اذیت کرده.

من توی لیست ها حتی Knack رو هم دیدم !
یعنی واقعا کسی به نک امید داشته که الان ناامید شده ؟ :D
همین ماکان و تنی چند از دیگر دوستان، به خاطر اینکه به نک گیر میدادم میخواستن از بخش PS4 شوتم کنند بیرون:-"
هرچی میگفتم این بازی نه طراحی کاراکترش جالبه، نه محیطش، و نه حتی بعد از اومدن ویدیو گیم پلی اصلا چالشی دیده میشه توش، قبول نمیکردن که:|

پلتفرمر این مدلی باید رنگارنگ باشه! دریغ از رنگ:)) (یادمه طوطی دیدیم تو یکی از عکس ها، گفتیم هورا! بالاخره رنگ:)) )

---

میگن RDR2 ناامید کننده... میخوام خفشون کنم:| (+ U4 :| )

---

Detroit هم که... اگر بیشتر از HR ازش لذت نبرده باشم، مطمئنم کمتر نبوده!
اسمش رو که اینجا میبینم قلبم به درد میاد:(

---

و در آخر... در وصف MGS V :-"

IMG-20200817-WA0025.jpg

:))

بنظرم در مورد انتخابهای بقیه بحث و اعتراض نکنیم که فضای تاپیک خراب نشه .
به هر حال سلیقه ی افراد متفاوته و ممکنه طرف یه خواسته و انتظاری از فلان بازی داشته باشه که برآورده نشده و ناامید شده .

مثلا من MGS 5 رو اگه بخوام بهش امتیاز بدم 8.5 میدم که اصلا امتیاز پایینی نیست ولی من انتظارم در حد 9.5 - 10 بود و انتظار داشتم برام یکی از بهترینهای نسل باشه ، همونطور که MGS 1234 هرکدوم برای من از بهترین بازیهای نسل بودن .

اتفاقا به نظرم بحث بشه خوبه ها...
اینکه صرفا و اسم گفته بشه خو فایده نداره، ولی اینکه بدونیم چرا یکی فلان بازی براش ناامید کننده ست، یا اون یکی برعکس چرا فلان بازی رو دوست داره به نظرم خوبه!

نمیشه در مورد تک تک بازی ها رفت تو تاپیکشون نظر بقیه رو خوند، ولی اینجور تاپیک ها یه جورایی جمع بندی نسل هستن

بحث درست و منطقی خوبه ، تا اینجا هم مشکلی نبوده ، ولی اگه همه رعایت کنن ...

آخرین ویرایش:
بنظرم در مورد انتخابهای بقیه بحث و اعتراض نکنیم که فضای تاپیک خراب نشه .
به هر حال سلیقه ی افراد متفاوته و ممکنه طرف یه خواسته و انتظاری از فلان بازی داشته باشه که برآورده نشده و ناامید شده .

مثلا من MGS 5 رو اگه بخوام بهش امتیاز بدم 8.5 میدم که اصلا امتیاز پایینی نیست ولی من انتظارم در حد 9.5 - 10 بود و انتظار داشتم برام یکی از بهترینهای نسل باشه ، همونطور که MGS 1234 هرکدوم برای من از بهترین بازیهای نسل بودن .
اتفاقا به نظرم بحث بشه خوبه ها...
اینکه صرفا و اسم گفته بشه خو فایده نداره، ولی اینکه بدونیم چرا یکی فلان بازی براش ناامید کننده ست، یا اون یکی برعکس چرا فلان بازی رو دوست داره به نظرم خوبه!

نمیشه در مورد تک تک بازی ها رفت تو تاپیکشون نظر بقیه رو خوند، ولی اینجور تاپیک ها یه جورایی جمع بندی نسل هستن

1. Detroit: Become Human

برخلاف خیلی ها (شاید جزو اندک کسایی باشم حتی) من عاشق Beyond هستم و خیلی خیلی با جودی هلمز و داستانش ارتباط برقرار کردم. وقتی شنیدم که دیوید کیچ رفته سراغ این داستان و فضا و میخواد داستانی احساسی هم توش تعریف کنه، خیلی مشتاق تر هم شدم، کلی هم مقاله درباره اتوماسیون و رابطه بین انسان و ربات و کلا فلسفه تکنولوژی و اخلاقش خوندم. متاسفانه چیزی که دستم رسید، یه بازی نصفه نیمه که فقط گرافیک داشت و ذره ای عمق نداشت، با صحنه های مثلا احساسی میخواست با شخصیت ها ارتباط برقرار کنیم که ذره من اهمیت نمیدادم بهشون. حتی ست پیس های خوبی هم نداشت و کلا نا امید شدم دیگه. این روایت شاخه ای هم هیچ کمکی به سطحی بودن داستان و شخصیت ها نکرده بود.
این روایت شاخه ای فوق العاده بود اما قشنگ هدر رفت روی یک داستان تقریبا کلیشه ای با شخصیتای تخت نچسب، یعنی بازی داشت تا لحظه آخر خود زنی میکرد که رباتا زنده ان اما هنوز از دید من یک سری آهن پاره بودن که کد نویسی شدن که احساس داشته باشن :D حالا نمیدونم مشکل من بود یا بازی.
با اینکه مشخصه زحمت خیلی کشیده بودن برا انتخابای گستردش اما تهش شد رفتم یوتیوب اکثرشو دیدم درصورتی که اگه این مدل روایت رو برای Beyond پیاده میکردن احتمالا 2-3 بار دیگه از نو پلی میدادم، اما خب هزینه بازی چندین برابر میشد با توجه به وجود Ellen page و Wiliam Dafoe.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or