مژده یا تاسف(Stranglehold)برای pc و سیستم مورد نیاز

اقا من سیستمم اینه
cpu 3000 4 mg
ram 2 gig
7600 gt
ولی وقتی میزارم رو رزولوشن 800در 600 بازم کنده چیکار کنم؟

احتمالا مشکل از CPUی شما باشه

چون این بازی فیزیک بسیار وسیعی داره و محیط کاملا تخریب پذیره. پردازش فیزیک هم که به عهده‌ی CPU هست. در نتیجه اگه CPU قوی نباشه به مشکل میخوری

CPU Dual Core برای این بازی مناسبه

با سلام
هنوز این بازی به دست من نرسیده است مشخصات سیستم من اینه:
Cpu:3200 Doul Core
Vga:geforce 7300 Gs 512 Mb
Ram:i Gig
ایا کسی بازی را با این رم یا گرافیک بازی کرده است
لطفا من راهنمایی کنید (با قید سیستم) با تشکر John Woo

منم 7600 Gs دارم اصلا مشکل نداشتم .مشخصات کامل سیستمت و ورژن درایور کارتتو بگو . شاید یه کارایی بشه کرد .
ورژنه درایور من 168.18 (فکرکنم ) همون آخریه .

cpu:3000 full 2mg
ram:1gb
vga:7600gs
partition free:30gb
driver version:6.14.11.6218
اقا مشکل من حل شد رو ویستا تست کردم جواب داد البته باید تنظیمات گرافیکی رو بیارم پایین وگر نه بازی کند اجرا میشه
tanks for support

سلام بچه ها
منم این مشکل رو دارم موقع loading صفحه سیاه میشه و هیچ اتفاقی نمیشه همین طوری میمونه
ram:1gig
vga:7300gs
cpu:dualcore3200
windows:xp sp2
اگر کسی با ویندوز ویستا یا رم 1گیگ بازی کرده ومشکلش حل شده مراراهنمایی کند

من دیروز نصبش کردم جالبه یاده مکس پین افتادم ولی 50 گیگ فضای خالی نمیخواد من با اخرین گرافیک و با رزولیشن 1280x1024 بازی میکنم و خیلی رون اجرا میشه 40 گیگ بیشتر هم فضا نداشتم....

من تو ویستا نصب کردم ولی موقع اجرا این ارور را میده
the application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect.please see the application event log for more detail.

اقا من دوتا رم 1 گیگocz با باس 533 دارم سی پی یو 3000 اینتل دو هسته ای 2 مگ هم هست گرافیک 7600 جیتی فضای خالی هم حدود 100 گیگ گذاشتم ولی بعد از نصب اخر نصب اشکال میگیره و خودش دوباره بازی رو پاک میکنه مشکل چیه بازی هم مال گیگا هست از کدوم شرکت بگیرم بهتره؟ ایا اگه ویستا نصب کنم درست میشه؟

آقایون من بازی رو خریدم و الآن دارم به بهترین شکل بازی میکنم.

سیستم من هم این هست:
رم=1 گیگ

گرافیک=6200-256

سی پی یو-2.8

حاجی ملتو گرفتی ، بچه ها سیستم بالاتری نسبت به شما داشتن ولی بازم به مشکل برخوردن اون وقت شما به بهترین شکل ممکن داری بازی می کنی.:confused::confused::confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or