مژده یا تاسف(Stranglehold)برای pc و سیستم مورد نیاز

اقای M.G.S اون ارور ربطی به خود بازی نداره چون من اون ارور رو برای Bioshock گرفتم و بازی اجرا نشد هر کاری کردم نشد نمیدونم چیه ولی اگه از بازی بود این اتفاق نمیافتاد

سلام به همه
من اين بازي رو ويندوز xp indiego تمومش کردم اين ويندوز تمامي آپديتهاي 2007 رو داره ضمننا direct x آخرين ورژن رو هم رو سيستم نصب کردم و آخري دايور کارت گرافيکي رو هم از nvidia.com دانلود کرده بودم
اينم مشخصات سيستم:
vga:8600gt 256m
cpu:amd x2 - 4200
ram :2 g bus 800
بازي مملو از صحنه هاي اکشن و تنها کاري که بايد انجام بديد اينه که اسلحه دستتون بگيريد و مثل آبخوردن از هنگ کنگ تا شيکاگو ادم بکشيد فيزيک بازي فوق العاده است گرافيک هم در حد بالائي قرار داره(البته نه در حد bio shock )موتور گرافيکي بازي unreal iii و بازي داراي 7 مرحله است که بعضي مواقع رد شدن از مرحله ممکنه آدم رو ديونه کنه چون مثل نقل و نبات دشمنا به سمت شما حمله مي کنن و گلوله شليک مي کنن.

با عرض سلام
فکر نکنم ارزش بازی کردن داشته باشه
15
ارزش بازی کردن داره و به نظرم بازیه خیلی بد و ضعیفی نبود درسته تا یه جاهایی کسل کننده میشد.
15 گیگ که می خواد 8 هزار تومن واسه یه بازی پول کمی نیست
:sick:

آخرین ویرایش:
این مشخصات سیستممه:
Gigabyte7600GS
Ram 1gig DDR2
CPU:intel 3.01 Ghz
بازی رو ایکس پی اجرا نمیشد ولی رو ویستا تست کردم اجرا میشه ولی تو درایوی که نصب کردم فقط122 مگابایت فضا هست بازی تا دلتون بخواد گیر داره من الان دارم درایور جدیده nVidia رو دانلود میکنم.با دانلودش بازی روونتر میشه؟یا کلا راهنمایی کنید بازی رو چطور روونتر کنم.

این مشخصات سیستممه:
Gigabyte7600GS
Ram 1gig DDR2
CPU:intel 3.01 Ghz
بازی رو ایکس پی اجرا نمیشد ولی رو ویستا تست کردم اجرا میشه ولی تو درایوی که نصب کردم فقط122 مگابایت فضا هست بازی تا دلتون بخواد گیر داره من الان دارم درایور جدیده nVidia رو دانلود میکنم.با دانلودش بازی روونتر میشه؟یا کلا راهنمایی کنید بازی رو چطور روونتر کنم.
کلا از همه چی میتونه باشه ولی بیشتر فکر کنم از رم باشه.رو vista هم که بازی رو اجرا کردی و رم بیشتری میخواد.

همون طور که بقیه گفتن منم میگم بازی رو درایوی که 13 گیگ فضا داشت نصب میشه
منم بازی رو 3تومن خریدم البته با چونه زدن مرتیکه میخواست 4500 بده
دور بازی کردن با رم 1 گیگ رو خط بکشید.
max payne از همه لحاظ بهتره مخصوصا از لحاظ سیستم چون من 4سال پیش مکس پین 2 رو با کارت32 بازی کردم با کیفیت پایین ولی فرم خوب;)

بچها من دو هفته است تمومش کردم با این سیستم
vga 7300LE
CPU intel 3 fullcash
ram 1g ddr2 667mhz
drive on game 60g
این بگم فکر میکنید خالی بندم رو windows vista homepermiom
تو Email من 36 نفر پرسیده بودند چرا سیستم ما بالا تر ولی مانیتور تو بازی خاموش میشه جواب :فقط vista

سلام دوستان
منم همین مشکل سیاه شدن صفحه مانیتور هنگام Loading New Game را دارم با Update ویندوز XP SP2 و درایور کارت گرافیکی و آخرین ورژن Direct X هم درست نشد می خواستم ببینم دوستانی که Vista نصب کردند با رم 1GB مشکل زیادی نداشتند؟
My System Spec:
CPU : Single Core 3.00 2MBL2
1GB RAM
Geforce 7600GT 256MB

سلام رفقا....
به نظرم بازیش اصلا ارزش اینقدر بحث کردن رو نداشت و اینکه با Max Payne مقایسه بشه خیلی اشتباهه . این بازی تکراری بر مکرراته و ما امروز دنباله یه چیز جدیدتر هستیم.ولی حالا که بحث پیش اومد باید بگم بازیهای اکشن مخصوص PC هست وتمام حسش اینکه با موس بازی کنی!! من که با گیم پد حال نمیکنم اکشن بازی کنم.
و یه چیر دیگه سعی کنید حتما سیستم های خودتونو به کارت گرافیکهای سریه 8 مجهز کنید چون سریه بعدی بازیها قبل از هرچیز نیاز به Direx 10 داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or