مژده یا تاسف(Stranglehold)برای pc و سیستم مورد نیاز

از west درباره ی مشکل سیاه شدن صفحه (که متاسفانه برای من هم پیش اومد)پرسیدم گفتند که رو همه ی سیستمها اجرا نمی شه.مثلا رو کامپیوتر خودشون نمیاد ولی رو کامپیوتر شرکت اجرا می شه.دلیلش هم هنوز متوجه نشدند ولی دارند روش کار می کنند.

سلام بچه ها
مشکل من حل شد باید دریور کارت گرافیک رو update کنید کسانی که geforce سری 8 دارند باید درایورشون رو update کنن به ورژن 162.18 از سایت nvidia من کردم مشکلم حل شد امیدوارم مشکل شما هم حل بشه.

سلام بچه ها
مشکل من حل شد باید دریور کارت گرافیک رو update کنید کسانی که geforce سری 8 دارند باید درایورشون رو update کنن به ورژن 162.18 از سایت nvidia من کردم مشکلم حل شد امیدوارم مشکل شما هم حل بشه.

من این کار هم کردم درست نشد
VGA:8500gt

از west درباره ی مشکل سیاه شدن صفحه (که متاسفانه برای من هم پیش اومد)پرسیدم گفتند که رو همه ی سیستمها اجرا نمی شه.مثلا رو کامپیوتر خودشون نمیاد ولی رو کامپیوتر شرکت اجرا می شه.دلیلش هم هنوز متوجه نشدند ولی دارند روش کار می کنند.

شما هنوز مشکلت حل نشده؟؟

سلام بچه ها

من این کار هم کردم درست نشد
VGA:8500gt

از منم درست نشد
vga:7600gs
help me

من این بازی رو از West تهیه کردم، ولی وقتی می خواد فایل taio_c0280_bink.bik را نصب کنه، این پیغامو می ده:
Feature: Default Feature
Component:
File:
Error: Catastrophic error
خواهشا اگه کسی می دونه، کمک کنه. گمون نکنم عیب از دی وی دی باشه، چون روی هارد کپی میشه :(

دوستانی که بازی رو گرفتند لطف کنن مشخصات مورد نیاز که تو فایل Read Me نوشته شده رو اینجا بذارن تا همه بدونیم بالاخره سیستم واقعی مورد نیاز بازی چیه .

من که نتونستم read me رو از تو فایلهای بازی پیدا کنم.درایور مال من 163.44 که فکر می کنم آخری باشه چون nvidia این نسخه رو برای بهتر اجرا شدن bioshock منتشر کرده بود که البته احتمالش هست سیاه شدن صفحه به خاطر همین موضوع باشه.

منم 7600 Gs دارم اصلا مشکل نداشتم .مشخصات کامل سیستمت و ورژن درایور کارتتو بگو . شاید یه کارایی بشه کرد .
ورژنه درایور من 168.18 (فکرکنم ) همون آخریه .

cpu:3000 full 2mg
ram:1gb
vga:7600gs
partition free:30gb
driver version:6.14.11.6218

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or