مژده یا تاسف(Stranglehold)برای pc و سیستم مورد نیاز

دوستان یعنی چی که نوشته 50 گیگ فضای آزاد باید داشته باشه و البته 15 گیگ هم مال خود بازی ... شاید توی یه درایوم 15 گیگ فضای خالی داشته باشم ولی 50 گیگ رو عمرا ...فکر کنم باید قید بازی رو بزنم ...
اون اوایل هم بایوشاک 18 گیگ فضا می خواست ولی دی وی دی آخری که خریدم 6 گیگ بیشتر نبود و راحت هم نصب شد ... پس چرا این دو تا بازی این قدر با هم فرق می کنن ...تازه بایوشاک که از هر لحاظ خیلی بهتره!

دوستان من از بازي رو 360 تموم كردم اصلا بازي مالي نيست يعني*****
بهتره زياد كل كل نكنيد مكس پين رو دوباره بازي كنيد حالش بيشتره
اين سخت افزار هم fakeخيالتون راحت

WestGeme این بازی رو تو 3 تا DVD5 عرضه میکنه، قیمتشم 3000 تومنه. در ضمن بازیش کپی برداری صرف از مکس پینه، گرافیکش ای بدک نیست به واقعیت نزدیکه اما به نظر من چندان بازی خوفی نمیاد.

WestGeme این بازی رو تو 3 تا DVD5 عرضه میکنه، قیمتشم 3000 تومنه. در ضمن بازیش کپی برداری صرف از مکس پینه، گرافیکش ای بدک نیست به واقعیت نزدیکه اما به نظر من چندان بازی خوفی نمیاد.

میشه سیستم رو بگی چیه؟؟(گرافیک-رم-سی پی یو)

با سلام خدمت دوستان
من بازی رو نصب کردم همه دمو هاشم میاد ولی وقتی میره تو لود نیو گیم مانیتور خاموش میشه بعد چراغ مانیتور شروع میکنه به چشمک زدن هیچ جورم از بازی بیرون نمیاد
help me

با سلام خدمت دوستان
من بازی رو نصب کردم همه دمو هاشم میاد ولی وقتی میره تو لود نیو گیم مانیتور خاموش میشه بعد چراغ مانیتور شروع میکنه به چشمک زدن هیچ جورم از بازی بیرون نمیاد
help me

منم این مشکلو دارم چی کار میشه کرد

سیستم من:
cpu:3
ram:1gig
VGA:8500gt
driver:162.18

سلام بچه ها
منم این مشکل رو دارم موقع loading صفحه سیاه میشه و هیچ اتفاقی نمیشه همین طوری میمونه.سیستم من cpu : AMD X2 5000,Ram : 2Gig,VGA : 8500 GT,HDD : 250Gig,خواهشا یکی کمکم کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or