مژده یا تاسف(Stranglehold)برای pc و سیستم مورد نیاز

کمک

سلام بچه ها
کمک فوری لازم داشتم
من بازی Strangleholdرانصب کردم خیلی هم خوب بابلا میاد ولی وقتی میزنم روی New Gameمینویسه Loadingولی بازی لود نمیشه

من بازی Strangleholdرانصب کردم خیلی هم خوب بابلا میاد ولی وقتی میزنم روی New Gameمینویسه Loadingولی بازی لود نمیشه
رو چی ریختی xp اگه منظورت از لود نشدن همون سیاه شدن صفحه هست پاک کن بریز روی ویستا. منم این مشکلو داشتم ریختم رو ویستا حل شد.

دوستان منpcبا نيستم ولي فكر كنم بدونم مكشل همتون چي هستش اكثر شماها كاراتهاي 256به 512 دارين يعني اگه رمتون 1گيگ باشه 256 مگ از رمتون ميگيره تا كارت گرافيك شما 512 بشه در نتيجه رم شما كه 256 مگ از دست داده ميشه 768!!!! اين بازي هم رم بالايي مي خواد يعني 1گيگ بايد كامل باشه ولي شما كه كارتتون از وضعيت بالا پيروي مي كنه اسن مقدار رم رو ندارين مت ديروز خونه دوستم بازي رو يك سي پي يو 2.8 و 1گيگ رو و يك كارت 6600gtولي 512 به 512 اجرا كرد البته اين رو از چند تا ازاهل بازي هاي pcهم پرسيدم كه نظره منو تاييد گردن

دوستان منpcبا نيستم ولي فكر كنم بدونم مكشل همتون چي هستش اكثر شماها كاراتهاي 256به 512 دارين يعني اگه رمتون 1گيگ باشه 256 مگ از رمتون ميگيره تا كارت گرافيك شما 512 بشه در نتيجه رم شما كه 256 مگ از دست داده ميشه 768!!!! اين بازي هم رم بالايي مي خواد يعني 1گيگ بايد كامل باشه ولي شما كه كارتتون از وضعيت بالا پيروي مي كنه اسن مقدار رم رو ندارين مت ديروز خونه دوستم بازي رو يك سي پي يو 2.8 و 1گيگ رو و يك كارت 6600gtولي 512 به 512 اجرا كرد البته اين رو از چند تا ازاهل بازي هاي pcهم پرسيدم كه نظره منو تاييد گردن
البته این در مورد اون مدل هایی هست که Real نباشند ! . مثل 7100 جی اس . یعنی 128 mb DDR2 داره و اگر 512 تا بهش بدی میشه 512 . اما کارت هایی که حافظه real دارن اینطور نیست ;)

سلام
من سيستمي با اين مشخصات دارم ميخواستم بدونم كه اين بازي بر روي سيستمم اجرا ميشه يا نه
WIN XP
گرافيك 8600GTS 256M 128BIT DDR3
RAM 1Gig DDR2 800
CPU 3200 L2 2M​

سلام 1 نکته جالب

سلام دوستان منم مثل شما 1 جورایی بازی خورم
1 نکته راجع به strnglehold
مشخصات سیستم من
win xp sp2
ram 1gig
hard 160
vga geeforce 6200 256 tc
من بازی کرایسیس رو با همین سیستم بازی کردم
cod 4 رو هم همینطور
ام این بازی strnglehold رو سیستم من نصب می شه اما اجراش که می کنم لود میشه اما مونیتورم سیاه میشه و لامپش می ره تو استندبای
در حالیکه همه می گفتن گرافیکت به کرایسی یا کد 4 نمی خوره
جواب مر30

ببین دوست من . من خودم رو لپ تاپم که کارتش 8400 هست و دو گیگ رم داره با آخرین گرافیکش بازی کردم . البته ویندوزم ویستاس . مطمئنی DX10 لازم نداره ؟! شاید چون رو XP هستی اینجوری میشه . والا چی بگم . ولی خداییش چیز چشمگیریم نیست . بازی نکنی هم چیزی رو از دست نمیدی :cheesygri

کاش میشد دوستانی که همشهری بودن، بازی رو share میکردن که همه نرن 3 تومن 4 تومن پول بدن و بعد از یه مدت بازی خاک بخوره !! ;)
سلام
میگما آقا مهدی اگه ما جماعت گیمر ایرانی تو خارج زندگی میکردیم باید چکار میکردیم؟بازی 50 60 هزار تومانی رو می خریم 3 هزار تومان اونوقت حالمون گرفته میشه که چرا اینقدر پول دادیم؟;)
یا علی مدد

بچه ها روی این سیستم نمی تونم بازی Stranglehold را اجرا کنم حتی روی پایین ترین حالت گرافیک بازی 640*480. تو بازی میره ولی همین جور گیر میکنه وتر میزنه. چه کنم ؟ لطفا سریع جوابم را بدهین!!!!!
win XP
CPU 3.0 Dual core
Graph 7600 GS 256 MB
Ram 2 GB DDR2

بچه ها روی این سیستم نمی تونم بازی Stranglehold را اجرا کنم حتی روی پایین ترین حالت گرافیک بازی 640*480. تو بازی میره ولی همین جور گیر میکنه وتر میزنه. چه کنم ؟ لطفا سریع جوابم را بدهین!!!!!
win XP
CPU 3.0 Dual core
Graph 7600 GS 256 MB
Ram 2 GB DDR2
با سلام
سیستم شما و بطور دقیق کارت گرافیک شما, از حداقل سیستم مورد نیاز بازی پائین تره, اگه اولین پست این تاپیک رو میخوندی, اونجا نوشته بود:
CPU: Dual Core Processor
RAM: 2 GB RAM
GPU: Nvidia 7800 or higher / ATI x1300 or higher
Disk space: 15 GB

سلام دوستان عزیز
من شنیدم اگه بایوس مادر بوردم را آپدیت کنم بازی روم رند اجرا می شه.
اگه ممکنه روش آپدیت بایوس را بنویسید. من بلد نیستم..یک دنیا ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or