موبايل!

کار با این, htc چه طوری هست منظورم منو ش هست برنامه ...دوربین. خودم که دیگه این رو میگیرم الان چند هست ؟ من تو سایت موبایل رفتم میگند کیفیت تصویرش پایین هست می خواستم بدونم حقیقت داره؟

آخرین ویرایش:
کار با این, htc چه طوری هست منظورم منو ش هست برنامه ...دوربین. خودم که دیگه این رو میگیرم الان چند هست ؟ من تو سایت موبایل رفتم میگند کیفیت تصویرش پایین هست می خواستم بدونم حقیقت داره؟
htc برند خوبیه...گوشی هاش هم خوبه و مشکلی نداره...منوش هم با یکم کار کردن عادت میکنی,چیز خاصی نیست که ازش سر در نیاری...;)
خب دیگه تو این رده قیمت دیگه همینطوری هستن ولی بازم مشکلی نداره...

من منظورم اینه که 300 تومن دارم پول میدم بعد میبینیم گرافیگ صفحه در حد گوشی 200 تومنی هم نیسنت میگم افتزاح نباشه راستی نظرتون درباره x6 نوکیا چیه ؟؟؟تو سایت ذی جی کالا همش 10 گرفته ولی بازدید کنده ها از سایت این امتیاز رو دادند ....

من منظورم اینه که 300 تومن دارم پول میدم بعد میبینیم گرافیگ صفحه در حد گوشی 200 تومنی هم نیسنت میگم افتزاح نباشه راستی نظرتون درباره x6 نوکیا چیه ؟؟؟تو سایت ذی جی کالا همش 10 گرفته ولی بازدید کنده ها از سایت این امتیاز رو دادند ....

اگر قرار هست X6 بخری که پولت رو جمع کن Nokia C7 بخر.سیستم عاملش هم به روز تر هست

نه آقا,صفحش خوبه...حتما با نکسوس یا گلکسی مقایسه کردن که گوشیو له کردن.
wildfire تو این رده قیمتی گوشی خیلی خوبیه.;)

wildfire رو چشه خودم گرفته چون htc هم هست دیگه نمیشه نظرم رو عوض کنم ......راستی تو بازار چند هست
قیمتش 315 بدون گارانتی دیدم.ولی بازم بالا پایین داره دیگه..بگردی گرونتر ارزونتر گیر میاد.
فک نکنم رم داشته باشه..اگه نداشت داری رم میگیری سعی کن بالای 4 گیگ نگیری..یه جا خوندم ممکنه یخورده هنگ کنه.اگه خیلی برنامه باز نیستی 2 بگیر خودش هم 512 مگ داره,ولی بازم مشکل خاصی پیدا نمیکنی,ولی حالا هر جور خودت میدونی همون کارو بکن.;)

بچه ها میخواستم نظرتون در مورد samsung M130K Galaxy K بدونم ;;)
دوستان ضمن این که جواب پست قبلیم رو میدید بفرمایید :
چه جوری میشه آندروید یه گوشی رو مثلاً از 2.1 به 2.2 آپدیت کرد ؟
بعد آیا گوشی ای که 4g باشه تو ایران کار میکنه ؟

آخرین ویرایش:
چه جوری میشه آندروید یه گوشی رو مثلاً از 2.1 به 2.2 آپدیت کرد ؟
بعد آیا گوشی ای که 4g باشه تو ایران کار میکنه ؟
سلام
1:وقتی آپدیتش رو واسه گوشی مورد نظر دادن میشه آپدیت کرد...
مثلا همین به اینترنت وصل میشی و آپدیت میکنی..یا اگه گوشی روت شده باشه روش های متفاوت خودش رو داره و برای گوشی های مختلف هم روش ها متفاوت هست.
2:ایران که شبکه 4g نداریم..اما اگه گوشی ای که مورد نظرتون هست از شبکه gsm هم پشتیبانی بکنه میشه استفاده کرد وگرنه فقط با اپراتور مخصوصش و جاهایی که پشتیبانی 4g هست کار میکنه که تو ایران نداریم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Darkside Fury
من میخوام HTC DISIRE بگیرم دیگه همه میدونن که این گوشی وحشتناک خفنه...ولی تنها چیزی که منو اذیت میکنه ضاهر بسیار زشت گوشیه...:d شانس نداریم چی میشد اینم شبیه Mini HD میزد...رنگ قابش هم ماته براق نیست...
الان با همین امکانات DISIRE چی هست بگیرم دیگه...؟(برند های دیگه)
Disire HD بهتره یا HTC Inspire آخرین قیمت این 2تا هم بگید...

یه سوال کلی هم داشتم در مورد اندروید:
من تا حالا نوکیا داشتم با اندروید کار نکردم نصب برنامه هاش مثل سیمبیان راحته...؟ اگه بخوایم برنامه های پولی رو دانلود کنیم چجوریه؟(مثل سیمبیان نیست که کرک شده باشن؟)
از طریق PC هم میشه برنامه رو دانلود کرد و به گوشی انتقال داد؟
سوالا زیاد شد راهنمایی کنید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or