htc برند خوبیه...گوشی هاش هم خوبه و مشکلی نداره...منوش هم با یکم کار کردن عادت میکنی,چیز خاصی نیست که ازش سر در نیاری...کار با این, htc چه طوری هست منظورم منو ش هست برنامه ...دوربین. خودم که دیگه این رو میگیرم الان چند هست ؟ من تو سایت موبایل رفتم میگند کیفیت تصویرش پایین هست می خواستم بدونم حقیقت داره؟

من منظورم اینه که 300 تومن دارم پول میدم بعد میبینیم گرافیگ صفحه در حد گوشی 200 تومنی هم نیسنت میگم افتزاح نباشه راستی نظرتون درباره x6 نوکیا چیه ؟؟؟تو سایت ذی جی کالا همش 10 گرفته ولی بازدید کنده ها از سایت این امتیاز رو دادند ....
نه آقا,صفحش خوبه...حتما با نکسوس یا گلکسی مقایسه کردن که گوشیو له کردن.من منظورم اینه که 300 تومن دارم پول میدم بعد میبینیم گرافیگ صفحه در حد گوشی 200 تومنی هم نیسنت میگم افتزاح نباشه راستی نظرتون درباره x6 نوکیا چیه ؟؟؟تو سایت ذی جی کالا همش 10 گرفته ولی بازدید کنده ها از سایت این امتیاز رو دادند ....

قیمتش 315 بدون گارانتی دیدم.ولی بازم بالا پایین داره دیگه..بگردی گرونتر ارزونتر گیر میاد.wildfire رو چشه خودم گرفته چون htc هم هست دیگه نمیشه نظرم رو عوض کنم ......راستی تو بازار چند هست

دوستان ضمن این که جواب پست قبلیم رو میدید بفرمایید :بچه ها میخواستم نظرتون در مورد samsung M130K Galaxy K بدونم![]()
سلامچه جوری میشه آندروید یه گوشی رو مثلاً از 2.1 به 2.2 آپدیت کرد ؟
بعد آیا گوشی ای که 4g باشه تو ایران کار میکنه ؟