موبايل!

بنده بالاخره قصد تعویض N95 8GB دلبند خویش را کردم !:d

دوستان کسی N8 رو تجربه کرده ؟

کلا یه چیزی پیشنهاد بدید که تفاوتشو حس کنم با گوشی قبلیم !

گوشکوب استیو جابز رو هم لطفا پیشنهاد ندید :d

بنده بالاخره قصد تعویض N95 8GB دلبند خویش را کردم !:d

دوستان کسی N8 رو تجربه کرده ؟

کلا یه چیزی پیشنهاد بدید که تفاوتشو حس کنم با گوشی قبلیم !

گوشکوب استیو جابز رو هم لطفا پیشنهاد ندید :d

خدمتِت عرض کنم که گوشتکوب نوکیا (N8) گوشی خوبی هست اما مثل این که تازگی به یه مشکل سخت افزاری برخورد کرده.
Code:
http://pariyana.com/id/nokia-n8s-facing-power-fault/

چه قدر ملت رو جابز و توابع تعصب دارن :d

خو یه چیزی پیشنهاد بدبن !؟

کسی اینجا تعصبی نشون نداد :))
از خودت حرف در نیار.

گوشی های زیر خوب هستن :

HTC Google Nexus One
Samsung i9000 Galaxy S
HTC HD7
HTC 7 Mozart
Nokia C7

دو گوشی اول سیستم عاملشون آندروید هست.دوتای دوم ویندوز فون 7 و آخری هم که مشخصه Symbian 3^ OS هست.

کسی اینجا تعصبی نشون نداد :))
از خودت حرف در نیار.

گوشی های زیر خوب هستن :

HTC Google Nexus One
Samsung i9000 Galaxy S
HTC HD7
HTC 7 Mozart
Nokia C7

دو گوشی اول سیستم عاملشون آندروید هست.دوتای دوم ویندوز فون 7 و آخری هم که مشخصه Symbian 3^ OS هست.

C7 رو به N8 ترجیح میدی ؟

سلام.
من یه مدت پیش گوشی سامسونگ c5212رو خریدم.نمیدونم چرا بعضی بازی ها روش اصلا اجرا نمی شن بعضی ها هم که اجرا میشن خیلی تیک دار میان و رو اعصابن!بعضی وقتا هم بازی کلا گیر می کنه!در بقیه ی موارد اشکالی نداره.من باید چیکارکنم؟
به نظرتون علت بد و ضعیف بودن گوشی نیست؟
اصلا در کل این گوشی چطور هست؟
نبود

آخرین ویرایش:
سلام.
من یه مدت پیش گوشی سامسونگ c5212رو خریدم.نمیدونم چرا بعضی بازی ها روش اصلا اجرا نمی شن بعضی ها هم که اجرا میشن خیلی تیک دار میان و رو اعصابن!بعضی وقتا هم بازی کلا گیر می کنه!در بقیه ی موارد اشکالی نداره.من باید چیکارکنم؟
نبود
نبود؟!:-o:((

نقل قول:
نوشته شده توسط محمد رضا mr
سلام.
متن پنهان:

نبود

نبود؟!:-o:((
خوب متاسفانه باید بگم گوشیه خوبی نیست. یعنی واسه این کارا خوب نیست وگرنه گوشیه کاربردی هست مثلا دوسمکارت و اینا. سیستم عامل هم نداره پس جاواست حالا مشکل سامسونگهای بدون سیستم عامل با اجرای جاوا دیگه یه امر عادی شده.قبلا یو600 داشتم باید فایل نصبهام کمتر ازkB 150 (یا 300) میبودن تا نصب بشن تازه بعد کلی دنگ و فنگ و کد زدن و موقع اجرام ماشالا فریم ریت میترکوند.

ای7 بزرگترین ضعفش دوربین فوکوس ثابتش هست. راستی کسانی که n900 دارن عجله نکنن بفروشن ظاهرا میگو رو n900 جیگر هم قابل نصب. در ضمن
NOKIA(AMOLED+nokia clearblack)=Samsung SUper AMOLED

درود

دوستان یه گوشی نوکیا یا سونی اریکسون تا 200 تومن که حتما edge داشته باشه میشه معرفی کنید
برای کسی می خوام
خودم بهش x3-02 نوکیا رو معرفی کردم نظرتون چیه ؟

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or