موبايل!

Synching

دوست عزیز در مورد Synching
جای این همه ......
برنامه Synching رو از pc Uninstall کنین و دوباره نصب کنین!گوشی رو هم فرمت کنین!خلاص!
شما اصلا عکسو دیدی؟
آره خلاص ترین راهه.:(
خودمم میدونم منتها ...:)

سلام من یه گوشی میخوام تو مایه های مشخصات گوشی htc hd2 ولی با این تفاوت که صفحه نمایشش amoled و خازنی و16 میلیون رنگ باشه و باطریش مدت مکالمش بالای 10 ساعت و انتظارش بالای 400 ساعت سیستم عامل یا ویندوز یا آندروید بقیه مواردش عیناً همون htc2 باشه یا به بالا
و کفیت صدای اسپیکر های خود گوشی عالی باشه و صدای bass رو ساپورت کنه چون میخوام باهاش آهنگ زیاد گوش بدم خیلی کیفیت بالا بودنش واسم مهمه
دوربینش هم 720p و 30فریم ظبط کنه و کیفیت عکس عالی داشته باشه پردازنده بالای 1 گیگاهرتز و رم بالای 512 مگابایت
هرچی میگردم گوشی اینطوری پیدا نمیکنم نزدیکترین بهش htc hd 2 بود I9000 Galaxy S هم پیدا کردم که خیلی خوبه ولی صدای اسپیکرش خوب نیست حالا میشه به من این گوشی رو معرفی کنید ؟ ممنون

داداش این یه حقیقته که نمی تونی یک گوشی پیدا کنی که از همه جهات عالی باشه !!!
منم تا اولین خطتون رو که خوندم Galaxy s به نظرم رسید.
در مقابل اون همه برتری ، اون یدونه مشکل رو هم نادیده بگیر ;)

OK ما هم یه HTC WildFire به زور خریدیم :d کلا 400 تومن

حالا یکی به ما بگه چجوری میشه اس ام اس فارسی رو دید و GPS رو فعال کرد

مرسی

پ.ن : Game و App خوب هم طالبیم:d

آخرین ویرایش:
سلام
من سونی اریکسون xperia x1 گرفتم که کاملا پولم رو توو چاه ریختم.یه سوال؟کسی می دونه بلوتوس ش چرا یدونه یدونه باید فرستاد؟نمیشه فایلای دیگه رو مارک کرد،باید پدرت در آد یدونه یدونه بفرستی...گوشیش مثلا ویندوز هم داره...
برنامه ای برای بلوتوث کردن میخواد؟

سلام !

Nokia E7 رو دیدید ؟!

دقیقاً بر پایه N8 ساختن / فقط فرقش اینه یه کیبورد داره

فوق العاده ست. ...

=--------=-=-=-==-=--==-=-=-=-==-=

با اومدن Windows 7 برای موبایل موج جدیدی از گوشی ها داره وارد بازار میشه که خیلی تنوع داره

سامسونگ / الجی / اچ تی سی / ... که هموشن در انتها یه 7 دارند ....
بیشتر شون هم دارای CPU مدل Snapdragon 1 gig hz هستند ...

پ ن : انتخاب ها خیلی سخت شدند !!!

روش خارجکی ـش اینطوره
شما PC Suit رو نصب کن
Program Updater ( اگه اشتباه ننوشته باشم ) رو اجرا کن اونم خودش آپدیت میشه :دی
بعد که تموم بشه گوشیت رو وصل کن بزار رو حال جنرال همچینین رم ـت رو هم در بیار و گوشیت هم هک نشده باشه
بعد ـش دیگه راحته

ولی این روش خوب نیست چون ممکنه اگه گوشیت فارسی داشته باشه فارسی ـش بپره مثله من :دی

از من هم فارسی داشت هم اردو هم انگلیسی = آپدیت که کردم فارسی و اردوش پرید فرانسووی اضافه شد :(

روش بهتر اینه که بری از یه سایت فایل آپدیت رو بگیری خودت در حالت بدون اینترنت درست و راستیش کنی ...
این روش بهتره => چون با توجه پروداکت کد گوشیت دیگه مثل من زبانش نمیپره
دوما میدونی تو آپدیتی که میخوای بگیری چجور قابلیتی اضافه شده مثل تم و اینا ...

خواستی بگو سایت رو بگم بهت ( شاد خودت بلد باشی :دی )

پ ن : وسط کار بپا نت ـت قطع نشه که .... :دی

• Like
Reactions: HL2-GF

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or