GPS or GPRS ؟؟؟
GPS اصلا اینترنت نمیخواد ! نقشه میخواد ...
نه همچین چیزی نمیخواد ...آره خوب اینو میدونم اما با اینکه نقشه هاشو دانلود کردم اما وقتی وارد بخش موقعیت یابش میشم میگه باید وصل اینترنت شم!
اینکارو کردم اما بازم کار نکرد و محل منو نشناخت...فقط مینویسه waiting for gps!نیاز به فعال سازی چیزی داره؟؟
اینکارو کردم اما بازم کار نکرد و محل منو نشناخت...فقط مینویسه waiting for gps!نیاز به فعال سازی چیزی داره؟؟
کجا نشستی که میخوای GPS فعال شه .. باید سیگنال ها رو از ماهواره بگیره .. توی اطاق که کار نمیکنه .. برو توی فضای باز .. دورت هم زیاد ساختمون نباشه تا فاصله چند ده متری .. معمولاً بعد از چند دقیقه کار میکنه .. با ماشین برو توی اتوبان .. معمولاً سریع میگیره :biggrin1:
سلامیه گوشی میخوام، بیشتر برای Multimedia (در حدی که اول میخواستم iPod بگیرم!) برنامه خوری خوب (سیستم عامل به درد بخور داشته باشه) مموری حداقل از 8GB بیشتر باشه، صفحه تاچ با رزولوشن قابل قبول و باطری که هر چند ساعت یه بار به شارژ نیاز نداشته باشه. دوربین اصلا مهم نیست، بلندگو هم همینطور ولی اگه تو پکیج هدفون درست حسابی داشته باشه خیلی خوبه. GPS هم که بد نیست داشته باشه
رنج قیمت بین 350 تا 450 هر چقدر هم کمتر بهتر!
کسی پیشنهادی داره؟
امنیا2 هم گزینه ی خوبیه ... تمام نیازهات رو برطرف میکنه ..یه گوشی میخوام، بیشتر برای Multimedia (در حدی که اول میخواستم iPod بگیرم!) برنامه خوری خوب (سیستم عامل به درد بخور داشته باشه) مموری حداقل از 8GB بیشتر باشه، صفحه تاچ با رزولوشن قابل قبول و باطری که هر چند ساعت یه بار به شارژ نیاز نداشته باشه. دوربین اصلا مهم نیست، بلندگو هم همینطور ولی اگه تو پکیج هدفون درست حسابی داشته باشه خیلی خوبه. GPS هم که بد نیست داشته باشه
رنج قیمت بین 350 تا 450 هر چقدر هم کمتر بهتر!
کسی پیشنهادی داره؟
گوشی های سونی اریکسون نیازی به چنین برنامه ای ندارند ، چون می تونین تو خودشون گروه درست کنین و کاری کنین تماس واسه اون گروهها بر قرار نشه ...بازم می پرسم برنامه ی بلک لیست برای گوشی های سونی اریکسون هست؟؟؟؟ :d