Darkside Fury
کاربر سایت
دوستان ضمن این که جواب پست قبلیم رو میدید بفرمایید :بچه ها میخواستم نظرتون در مورد samsung M130K Galaxy K بدونم
سلامچه جوری میشه آندروید یه گوشی رو مثلاً از 2.1 به 2.2 آپدیت کرد ؟
بعد آیا گوشی ای که 4g باشه تو ایران کار میکنه ؟
سلام.من میخوام HTC DISIRE بگیرم دیگه همه میدونن که این گوشی وحشتناک خفنه...ولی تنها چیزی که منو اذیت میکنه ضاهر بسیار زشت گوشیه...:d شانس نداریم چی میشد اینم شبیه Mini HD میزد...رنگ قابش هم ماته براق نیست...
الان با همین امکانات DISIRE چی هست بگیرم دیگه...؟(برند های دیگه)
Disire HD بهتره یا HTC Inspire آخرین قیمت این 2تا هم بگید...
یه سوال کلی هم داشتم در مورد اندروید:
من تا حالا نوکیا داشتم با اندروید کار نکردم نصب برنامه هاش مثل سیمبیان راحته...؟ اگه بخوایم برنامه های پولی رو دانلود کنیم چجوریه؟(مثل سیمبیان نیست که کرک شده باشن؟)
از طریق PC هم میشه برنامه رو دانلود کرد و به گوشی انتقال داد؟
سوالا زیاد شد راهنمایی کنید...
سلام.اصلا اینجا جاش نیست اما نمیدونستم کجا بپرسم.یه نرم افزاری میخوام که باهاش بشه PDF رو توی 5800 نشون داد.ممنون @};-
سلام من می خوام یه گوشی نهایاتا 400 تومن بگیرم...
می خواستم نظر شما رو هم بدونم..
لینم بگم که دیوونه گوشی های اپلم
و انتخاب اولم گوشی های قدیمی اپل و یا حتی کار کرده هست... و بعد از اون htc hd mini
میشه راهنمایی کنید... از گوشی های اپل تو این رینج قیمت نو یا کارکرده چی گیرم میاد؟ ممنون می شم از راهنماییتون
میشه بفرمایید چرا ؟sony ericsson xperia x10 (آندروید)(البته فقط تا نسخه آندروید 2.1 آپدیت میشه)
میشه بفرمایید چرا ؟
من توی فکر خرید گوشیم و این مساله آپدیت خیلی برام مهمه از کجا باید بفهمم که یه گوشی شرایط آپدیتش چه جوریاس ؟مثلاً تا چه ورژنی قابل آپدیته ؟
شبکه gsm هم بی زحمت بگید چیه ؟
راستی نظرتون در مورد این هم بگید : Xperia Arc
ممنون میشم مفصل توضیح بدید