موبايل!

شما بودجت چقدره ؟ از گوشیت چیا میخوای؟

میخوام برام ظرف بشوره :biggrin1: .. (شوخی)

از نظرت پولی مشکل ندارم.. فقط میخوام گوشی خوشگل باشه و ی گوشی باشه که مثلا پس فردا خز نشه..

من خودم الان U600 دارم و به نظرم گوشیه خوشگلی هست و تا الان هم خز نشده...

من خودم اول میخواستم Iphone بخرم بعد دیروز دست رفیق دیدم گفت 650 (اگر اشتباه نکنم) خرید بود مدل 8 گیگ بود خیلی خوشگل بود . ولی چون اون داره من دیگه نمیخرم...

میخواست بدونم سامسونگ یا ال جی مدل جدید و خوشگل نزده؟>

شما هر گوشی که خواستی معرفی کن فقط گوشیه خوشگلی باشه و مموری بخوره و دوربینش هم خوب باشه.. ;) فیمتش رو هم بگو.. دستت درد نکنه ;)

اگه خوشگل ميخوای خزم نباشه برو يه K850 بگير که دو نوع مموری ميخوره با 5 مگا پيکسل ولی اصلاً نسبت به قيمتش که 500 هست نميارزه.

يا ميتونی مثل امين بصبری يک دونه LG Prada . امين ميگفت تا چند وقت ديگه وارد ميکنه نمايندگيش

اگه خوشگل ميخوای خزم نباشه برو يه K850 بگير که دو نوع مموری ميخوره با 5 مگا پيکسل ولی اصلاً نسبت به قيمتش که 500 هست نميارزه.

يا ميتونی مثل امين بصبری يک دونه LG Prada . امين ميگفت تا چند وقت ديگه وارد ميکنه نمايندگيش

من ی عکس از Prada دیدم ولی زیاد خوشگل نبود... میشه شما ی عکس بزاری ؟ چون اونیروکه من دیدم کیفیتش و سایزش پایین بود...

این پرادا به قوله خودت امکانات یه گوشی 200 تومنی رو داره ولی قیمتش باید 400-500باشه:biggrin1: فقط خوشگله و شیک!
همون 5 مگاپیکسلم نداره:-":cheesygri

من خودم اول میخواستم Iphone بخرم بعد دیروز دست رفیق دیدم گفت 650 (اگر اشتباه نکنم) خرید بود مدل 8 گیگ بود خیلی خوشگل بود . ولی چون اون داره من دیگه نمیخرم...

احسنت! منم دوستم U700 خرید دیگه این گوشی رو نمیگیرم(نامزد خرید بود):cool:

شما هر گوشی که خواستی معرفی کن فقط گوشیه خوشگلی باشه و مموری بخوره و دوربینش هم خوب باشه.. ;) فیمتش رو هم بگو.. دستت درد نکنه ;)

شما هم به Lg Prada فن ها بپیوند:cool::love:

gsmarena_02s1.jpg

این پرادا به قوله خودت امکانات یه گوشی 200 تومنی رو داره ولی قیمتش باید 400-500باشه:biggrin1: فقط خوشگله و شیک!
همون 5 مگاپیکسلم نداره:-":cheesygri

احسنت! منم دوستم U700 خرید دیگه این گوشی رو نمیگیرم(نامزد خرید بود):cool:

شما هم به Lg Prada فن ها بپیوند:cool::love:

gsmarena_02s1.jpg

آلن داشتم تو سامسونگ موبايل يه گشتی ميزدم به گوشی های زيبايی برخورديم

به امين و باقی دوستانی که دنبال گوشی خوشگل و غير قابل خز ميگرداند من سامسونگ رو پيشنهاد ميکنم

حالا من عکس چند تاشون رو اينجا ميزارم با يه مشخصات کليشون:

G800
دوربين 5 مگا پيکسلی . صفحه نمايش 256 هزار رنگ
samsung-g800-00.jpg

I450
گوشی اي با دوربين 2 مگا پيکسل و سيستم عمل سيمبين 9.2
gsmarena_ofic002.jpg

Serenata
samsung-serenata-02.jpg

F700
دوربين .2 مگا پيکسلی و صفحه نمايش تاچ اسکرين

samsung-f700-00.jpg

pic15.jpg

7سلام...

idghn: (اسمت رو نمیدونم) :blushing:

ایول عجب گوشیه خوشگلی اون آخریه ! توی تهران اومده ؟ میشه قیمتش رو بگین..

ی جورایی شبیه Iphon زده ..

Prada هم گوشیه خوشگلی فقط خیلی پهن... حالا هر موقع اومد میرم این گوشی و گوشیه F700 سامسونگ رو میبینم هر کدوم بهتر بود میگیرم

serenata امروز تو پاساژ علاالدین بود همه با ماکت اشتباه میگرفتن قیمت کردم گفت 4 میلیون و 700 هزار تومن:eek::-"
جالبیش اینه که این گوشی دوربین نداره و فقط 4 گیگ حافظه داره در اصل یه MP3 player هستش که سیم کارت میخوره

راجع به F700 هم باید بگم این گوشی سیستم عامل نداره و درضمن دوربینش هم 5 مگا پیکسلی معرفی کردن اما بعد از مدتی خود شرکت سامسونگ اعلام کرد که به دلیل پایین اوردن قیمت این گوشی دوربینشو به 3.2 مگاپیکسلی تغییر دادن

آخرین ویرایش:
اقا من ميخوام Ifoneبگيرم ميدونم بلوتوث نداره
شما اطلاعاتي از دوربين و اجراي فرمتاش و به چه طريقي بهpcوصل ميشه داريد؟؟؟

اگر منظورت از Ifone , Iphone باشه .. باید بگم که بلوتوث داره ولی اینفرارد نداره

دوربینش 2 هست و فقط میشه باهاش عکس گرفت . فیلم برداری نمیکنه..

از طریق کابل USB که توی جعبه هست میتونی به Pc وصل کنی

Iphone و ipod هر دو برای شرکت Apple هستند که این شرکت توی گوشیه iphone ی منویی گزاشته که نوشته ipod که کار mp3 رو انجام میده برات..َ(این گوشی توی مدل های2گیگ و 4گیگ و 8 گیگ هست )

در مورد فرمت ها هم فکر کنم اینارو اجرا کنه : AAC, MP3,

تا چند پیش گوشیه Iphone موجه FM (رادیو) رو نمیگرفت ولی الان دیگه میگیره.. برای اطلاعات بیشتر و چگونگی استفاده از آن به لینک زیر برید:

Click Here

در کل گوشیه خوب و خوشگلی هست(اگر این رفیق *** ما نداشت من این رو 100% میخریدم خیلی خوبه خیلی کلاس داره!!)

اینم چند تا عکس : از جلو و پشتش :

007real.gif

001real.gif

----------

امین جان (اگر اسمت رو اشتباه نگفته باشم . آقای ایمنی :biggrin1::love: )

خدایی 600 دلار هست :eek::eek: پس هیچی . اصلا رفیق کی:cheesygriه.. میرم همون Iphone رو میگیرم..
چون بیاد ایران قیمتش زیر 900 تومن نمیاد... قیمت جهانی اون Lg prada چنده !؟

آخرین ویرایش:
امین جان (اگر اسمت رو اشتباه نگفته باشم . آقای ایمنی :biggrin1::love: )

خدایی 600 دلار هست :eek::eek: پس هیچی . اصلا رفیق کی:cheesygriه.. میرم همون Iphone رو میگیرم..
چون بیاد ایران قیمتش زیر 900 تومن نمیاد... قیمت جهانی اون Lg prada چنده !؟

اره امینم:cheesygri

lg prada قیمت جهانیش چیزی بین 400 تا 500 دلاره ولی مثلا امازون میده 300 دلار که مفته:biggrin1:

خوشم اومد میلاد

از خير Prada گذشتی:دی؟؟؟
)من با اين LG مشکل دارم دست خودم نيست(

اگر منظورت از Ifone , Iphone باشه .. باید بگم که بلوتوث داره ولی اینفرارد نداره

شايد منظور اين دوستمون Ifone باشه که مدل چينی Iphone هستش.

يه نکته هم راجع به بلوتوس آيفون بگم اونم اينکه اصلاً نميشه باهاش بين دو تا گوشی ارتباط برقرار کرد

سلام
هنوز ورژن 1.1.2 iphone انلاک نمیشه؟
یه سوال:
این انلاک کردن چه قابلیت هایی رو از گوشی کم میکنه و چه خطراتی میتونه ایجاد کنه؟(با فرض اینکه بخوام از اینترنتش استفاده کنم)
قیمت این هفتش رو کسی نداره؟(هفته ی پیش توی پایتخت 950 تومن بود)
کلا 1 دل نه 100 دل عاشقش شدم:دی از وقتی باهاش کار کردم خواب و خوراکم رو گرفته:دی
تفاوت های بین Iphone و Ipod touch چیه؟منظروم تفاوت در منو هستش نه سخت افزاری...
تفاوت ظاهر از پشت چی؟(فکر کنم تاچ پشتش مثل ای پاد ویدیو باشه)
ممنون

سلام
هنوز ورژن 1.1.2 iphone انلاک نمیشه؟
یه سوال:
این انلاک کردن چه قابلیت هایی رو از گوشی کم میکنه و چه خطراتی میتونه ایجاد کنه؟(با فرض اینکه بخوام از اینترنتش استفاده کنم)
قیمت این هفتش رو کسی نداره؟(هفته ی پیش توی پایتخت 950 تومن بود)
کلا 1 دل نه 100 دل عاشقش شدم:دی از وقتی باهاش کار کردم خواب و خوراکم رو گرفته:دی
تفاوت های بین Iphone و Ipod touch چیه؟منظروم تفاوت در منو هستش نه سخت افزاری...
تفاوت ظاهر از پشت چی؟(فکر کنم تاچ پشتش مثل ای پاد ویدیو باشه)
ممنون

محمد رضا به نظر من صبر کن مدل هایی که برای asia هست تولید بشه از اونا بگیر در ضمن تمامیه iphone هایی که تو بازارن unlock شدن و نیازی به دستکاری نداره
قیمتشم چون بالا پایین زیاد داره خبر ندارم
چند تا عیب هم داره که بدونی بد نیست دوربینش فقط عکس میگیره
بلوتوث گوشی فقط برای هندزفری هست و نمیتونی باهاش بفرستی یا بگیری
گوشی هایی هم که unlock شدن اینترنت میرن ولی یه سری از امکاناتش مثل Weather و Yotube رو نمیتونی استفاده کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or